Макрина Написано Септембар 16, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2015 И нисам била баш одушевљена нашом игром. Марковићу свака част на будности :bendoff: Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agnostik Написано Септембар 16, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2015 Protiv velike kosarkaske nacije Litvanije ide. Bez jace odbrane i boljeg ucinka kod trojki ne verujem da cemo pobediti. Bice jako teska utakmica. Макрина је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Човек Жоја Написано Септембар 16, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 16, 2015 Protiv velike kosarkaske nacije Litvanije ide. Bez jace odbrane i boljeg ucinka kod trojki ne verujem da cemo pobediti. Па и не баш. Литванци су сами себе надмашили вечерас у шуту, имали су шут -за три поена 61%,11/18 а до Италијана 5/16 (протиб Грузије 8/24), и ово је главна ствар, дали су 18 поена више из тројки него што је просек -за 2 поена против Италијана 25/46 а до ове текме просек 20/44 (мада против Грузије 20/30), дали су 10 поена више из шута за два То значи да су имали +28 поена више у односу на просек, и то ће бити проблем (ако их шут буде ишао као вечерас). -имали су 28 асистенција а до ИТА просек им је 18 (против Грузије 22), дакле и ту су у успону -скокови су отприлике на истом нивоу. Добро сад су играли и продужетак али ипак је то отприлике то ако гледамо тенденцију. Оно што је евидентно то је да Литванци играју брже, жустрије, са више снаге (робусније) и могу да издрже висок темпо. Ово такође може бити проблем. Мада, шта знам, можда наши против Финаца и Чеха и нису играли пуном паром, може бити да су се мало и чували, ипак нам је група била јака...значи оно, фазон играм колико ми треба да победим, јер смо се у групи уморили. Ће видимо. Дидим and Agnostik је реаговао/ла на ово 2 Јер овај син мој бјеше мртав, и оживје; и изгубљен бјеше, и нађе се. Сваки човјек најприје добро вино износи, а када се опију, онда лошије; а ти си чувао добро вино до сада. Што око не видје, и ухо не чу, и у срце човјеку не дође, оно припреми Бог онима који га љубе. Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам дјелимично, а онда ћу познати као што бих познат. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
3006 Написано Септембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2015 Не би ме изненадило да у прва четири буду три из наше групе. Умало потревих... Направио Сале колектив, сви играју. Само Тео да смањи тројке, иначе магија. Мислим да никада нисам видео да центар шутира тројке као Ерцег. Снежана, Макрина, RYLAH and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Септембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2015 http://www.eurobasket2015.org/en/pageID_csdGvAV3JgkKXoHvnBLnK0.compID_qMRZdYCZI6EoANOrUf9le2.season_2015.roundID_9322.html Гласајте за наше Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Септембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2015 https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/12027667_10205203807920031_6541669190711872852_n.jpg?oh=eefecf257c1fe4c3a008f69b0054aec7&oe=5664B76A Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дидим Написано Септембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2015 Што је мене страх од тих Литванаца... winter Са њима волим једино када смо у финалу... Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Септембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2015 Што је мене страх од тих Литванаца... winter Са њима волим једино када смо у финалу... Ma lagano ima da ih cepnemo 10 razlike.... Дидим and Макрина је реаговао/ла на ово 2 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agnostik Написано Септембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2015 Spanija dalje, ko bi reko. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Септембар 18, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2015 АЈМО БРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ,АЈМООООООООООООО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Септембар 18, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2015 :( "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 18, 2015 Гости Пријави Подели Написано Септембар 18, 2015 Прва четвртина Србија : Литванија 17:22 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Септембар 18, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2015 Што је мене страх од тих Литванаца... winter Са њима волим једино када смо у финалу... Значи,мрзим те.....баксузе ахахахахахха Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Септембар 18, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2015 Дошло ми Радуљицу да поједем са све 150 кила....и дресом... Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Септембар 18, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2015 Jbt, 5 sekundi napad i daju kos. Pukli smo. "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука