Макрина Написано Септембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2015 Ипак,ништа од "браће" Хрвата Student91 је реаговао/ла на ово 1 Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Септембар 14, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2015 Milan Nikolic and Човек Жоја је реаговао/ла на ово 2 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Student91 Написано Септембар 14, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2015 Bice malo gusto sa Cesima, ali prognoziram da je krajnji rezultat bar +15 za nas. Igraju sa istom petorkom tokom citavog meca, nece moci fizicki da izdrze. Nemaju dobre igrace na klupi pa nema mnogo rotacija. Zatvoriti Satoranskog (najbolji asistent prvenstva do sada), na Veselog udariti jako , i malo Amer Silb, to je to.Da se polako pripremamo za medalju, ali prvo da skocimo pa da kazemo hop. Moje malo vidjenje stvari. P.S. Zao mi je sto Kroasani ispadose. Tako bismo ih dobili da bi mogli da se nasladjujemo duzi vremenski period. Morao sam. Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 "Koji ne ljubi ne poznade Boga; jer Bog je ljubav" - 1Jn 4,8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Септембар 14, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2015 Hrvatska moli Grčku da ponovo organizuje dodelu medalja kako bi skinuli prokletstvo ZAGREB, 14. septembar 2015, (Njuz) – Košarkaški savez Hrvatske uputio je danas zvanični zahtev grčkom košarkaškom savezu u kojem ih moli da ponove dodelu medalja sa finala Evropskom prvenstva 1995. godine, kako bi skinuli prokletstvo pod kojim je od tada njihova selekcija. Hrvatska je godinama unazad pokušavala da stigne do medalje, ali bez obzira na to ko je sve bio u timu, ili ko je selekciju vodio sa klupe, uspeh je izostajao, tako da se košarkaški savez odlučio na ovu neobičnu meru. – Očigledno da nije do igrača, jer kako objasniti da Hrvatska za koju su proteklih godina igrali igrači poput Giričeka, Vujčića, Mulaomerovića, Planinića, Bogdanovića, Šarića i mnogih drugih nikada ništa nije uspela da osvoji. Da ne pričamo ko je sve vodio tim sa klupe. Ovde je očigledno da nije problem u taktičkoj postavci ili nedostatku kvaliteta, već isključivo o prokletstvu što smo napustili pobedničko postolje, koje moramo što pre nekako da skinemo – smatra predsednik Košarkaškog saveza Hrvatske Ivan Suker. On kaže da još uvek čeka odgovor grčkog saveza, ali da je optimističan. – Sve što treba je da ponovo napune halu Marusi sa 20.000 navijača i okupe sve ondašnje aktere. U kontaktu sam sa našim bivšim igračima i pojedini poput Kukoča i Komazeca su zainteresovani da pomognu. Treba samo još da nađemo Marčuljonisa, Sabonisa i ostatak litvanske ekipe, kao i tim tadašnje Jugoslavije – napominje Suker i kaže da će svi hrvatski igrači ovog puta stajati dok tim Jugoslavije prima zlatne medalje i dok se intonira himna. – Svesni smo da je tada bila himna “Hej Sloveni“ i da će igrači možda tražiti da se intonira “Bože pravde“, što nije nikakav problem. Mogu i obe – navodi Suker i dodaje da mu, ako ni ovo ne pomogne Hrvatskoj da nekom narednom velikom takmičenju dođe do medalje, ostaje samo da zamoli sadašnjeg srpskog selektora Đorđevića da repriziraju makar poslednji napad sa utakmice ovih selekcija iz 1997. godine i promaši trojku, čime bi pružio makar malu radost ljubiteljima košarke u Hrvatskoj. Marko Dražić Dragoljub Šalipur RYLAH, Goku, Плутон and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Септембар 15, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2015 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
3006 Написано Септембар 15, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2015 Људи, пустите Хрвате, доказано толико пута да смо бољи. Радујте се нашем успеху, а не њиховом неуспеху. Знам, они би се наслађивали да је супротно, позивали се на космичку правду, сетили се ратова итд. Не будимо као они. Goku је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Септембар 15, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2015 Људи, пустите Хрвате, доказано толико пута да смо бољи. Радујте се нашем успеху, а не њиховом неуспеху. Знам, они би се наслађивали да је супротно, позивали се на космичку правду, сетили се ратова итд. Не будимо као они. Нема радовања, па свима нам је жао што су се извукли. Прогласили би дан жалости у Хрватској након утакмице са нама. Milan Nikolic, Goku and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 3 Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 15, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2015 Нема радовања, па свима нам је жао што су се извукли. Прогласили би дан жалости у Хрватској након утакмице са нама. U stvari, mi kada se radujemo njihovom porazu od ceha dobro cinimo ... ) Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Септембар 16, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2015 Biće povuci potegni s Česima. Снежана and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 16, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2015 Za gastere radio prenos .... http://m.radiostanica.com/radio/149/radio-beograd-1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 16, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2015 Biće povuci potegni s Česima. Tvrdi cesi ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Септембар 16, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2015 45:42 - (20') - POLUVREME SRBIJA - ČEŠKA 45:42 Na poluvremenu borbe za četvrtfinale Srbija vodi protiv Češke sa 45:42, u vrlo neizvesnoj utakmici. Naš najefikasniji igrač je Erceg sa 11 poena, prate ga Raduljica sa osam, i Marković i Teodosić sa sedam, a kapiten već ima i sedam asistencija. Kod Čeha očekivano prednjače Veseli i Šilb sa po 11 poena. Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agnostik Написано Септембар 16, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2015 Dobro sad polufinale pobediti i biti siguran za olimpiske igre bi bilo stvarno super. Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 16, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2015 POBEDA.......!!!!! Volim_Sina_Bozjeg, Снежана and Човек Жоја је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Човек Жоја Написано Септембар 16, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 16, 2015 Јопе чипаво, ал очекивано. Добри су Чеси, ал не може само Весели и Саторански, и онај црнац како се зове истако се мало у акцији са почетка. Не знам, да је Заки улетео можда би било нешто, мождца не би баш издоминирао као са линковима по темама ал опет...ко зна. Међутим, другу текму почињемо лабаво. Дал је то такав тактичко-стратегијски приступ или је нешто друго по среди? Ако није онда ми се не свиђа. Брат Брадуљица се уморио против Финланђана, добро је сконто Ђорђевић па га склонио са терена после 4 личне, зато овај Ерцег....алал му ћуфте. А Теа, џаба што су га спопали са почетка, не вреди, човек игра главом а унутра изгледа има вишка у односу на ривале, асистенције ко томахавк ракете, после кад су видели да је узалуд баталили. И свиђа ми се још једна ствар ако сте приметили, наши не губе главу и кад им не иде, остају хладне главе и кад не штима како треба. Та је сталоженост битна ставка, нема вода да уђе у уши. Елем... По четвртинама 21 -21 / 24 - 21/ 22 - 21/ 22 - 12 Наши појединачно. Milan Nikolic and Goku је реаговао/ла на ово 2 Јер овај син мој бјеше мртав, и оживје; и изгубљен бјеше, и нађе се. Сваки човјек најприје добро вино износи, а када се опију, онда лошије; а ти си чувао добро вино до сада. Што око не видје, и ухо не чу, и у срце човјеку не дође, оно припреми Бог онима који га љубе. Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам дјелимично, а онда ћу познати као што бих познат. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука