Кратос Написано Новембар 9, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2016 1 hour ago, cloudking рече Kad smo kod boga, i on se oglasio povodom USA izbora Ma jok bre nije to zbog amerikanskijih izbora nego kad čita ova saopštenje udruženja atestiranih Srbije. Аурор је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Новембар 9, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2016 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Новембар 9, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 9, 2016 Мислим да је од сада потребно закатанчити ову тему и сву преосталу дискусију пренијети на Трампову личну тему. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 9, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2016 1 hour ago, -Владимир- рече Шта ли ти је човек толико скривио, да ми је знати. Тек је освојио власт а већ би га скратио за главу. Није цвећка ни он, али у поређењу са алтернативом, он је мајка Тереза. 52 minutes ago, Kratos рече You can kill a man but you can't kill the idea he promotes.Waste of bullits Sta vam je? Covek napisao "samo da ne prodje kao kenedi" a ja sam dodao "dace bog" u smislu "dace bog da ne bude tako" Heh... Trampove pristalice... александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Новембар 9, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2016 2 hours ago, Kratos рече Samo da ne prođe kao Kenedi... Ето, "реци не глобализму". Бар се не претвара више александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Новембар 9, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2016 52 minutes ago, GeniusAtWork рече Ето, "реци не глобализму". Бар се не претвара више Jel se pretvarao ranije za ovo? Nisam imao pojma... александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Новембар 9, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2016 Kako je vece islo... Aurelije and александар живаљев је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Новембар 9, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2016 On 9/8/2016 at 21:08, Grizzly Adams рече Моја процена је такође да ће он добити изборе и то убедљиво. У сто марке... Значи, сто марке молим лепо. Avocado, -Владимир-, Аурор and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Новембар 9, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2016 On 8/6/2016 at 3:04, Снежана рече в) Шта мислиш ко ће победити Трамп или Хилари? Трамп Пих, штета што коцки нисам склона, да вас дерем ко Муса јарца. александар живаљев, Кратос, Јанко and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Новембар 9, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2016 6 hours ago, ☺︎ Juan ☺︎ рече А за Сноудена? Него! Њега на чело ЦИА-е. Асанжа на чело ЦНН-а. Grizzly Adams and Аурор је реаговао/ла на ово 2 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Новембар 9, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2016 Aurelije, RYLAH, Аурор and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aurelije Написано Новембар 9, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2016 9 hours ago, Ronald рече Ne nije test nego si ti rekao da ne govoriš o spoljnotrgovinskom deficitu, već o nepravednom rastu BDP-a a takvo nešto ne postoji, Nemam pojma o cemu pricas, nigde nisam spomenuo nepravedan rast bdp niti rekao bilo sta u tom kontekstu. Ako si tako nesto razumeo pogresno si me razumeo. Ja sam pricao o znacajnom umanjenju investicija u usa, koje je dovelo do toga da im rast bdp ne prelazi 1 %. Meksiko ima rast bdp oko 2 %. Onda sam ti objasnio sta su uzroci toga. Nigde nisam rekao da je to nepravedno. Rekao sam da je nepravedno da imas ugovor sa nekom zemljom u kom ona lupa pdv na proizvode iz tvoje zemlje a ti ne lupas nikakav porez na proizvode iz te zemlje. To nije cak ni protekcionizam to je posten dogovor. Ako trgujemo, trgujmo posteno. O cemu tramp i prica, protekcionizam nikad spomenuo nije. Nameti u USA su veći nego u Danskoj. I Tramp je rekao da ce da ih smanji, dok je hilari pricala o velikom povecanju drzavne potrosnje, nekom masovnom prelasku na cistu energiju i ostali mambo dzambo. To je najsloženije pitanje i Trampov populizam to ne može rijesiti, pogotovo kad on na Twiteru napiše ja cu ukinuti i zamjeniti Obamacare, ali nikad ne govori kako i čime ga zamjeniti? Ove stvari koje pises su cist dokaz da uopste ne pratis sta se desava osim popularnih medija. Pa i da si gledao debate, cuo bi sta ce trump da uradi sa obama care. Da te uputim da gledas debate, i da te zamolim sledeci put kada formiras misljenje o necemu, da ispratis o cemu se radi, makar da znas osnovno.Trump je video u cemu je problem visoke cene americke zdrastvene nege - Masovne regulacije - Zabrana osiguravajucim kucama da se takmice izmedju drzava. Pa tako ti iz kalifornije ne mozes kupiti osiguranje kod osiguravajuce kuce u arizoni. Tramp ce da prekine te barijere, napravice globalno posteno takmicenje izmedju osiguravajucih kuca, sto ce da dovede trzisnom smanjenju troskova lecenja. Obamacare ne treba biti zamenjen, obamacare treba biti napusten.Svaki drzavnim program zdrastvene nege treba biti napusten. Svajcarska nema drzavni program zdrastvene nege pa evo ne umiru od bolesti po ulicama. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Новембар 9, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2016 10 hours ago, Ronald рече ukinuti i zamjeniti Obamacare, ali nikad ne govori kako i čime ga zamjeniti? У ствари јесте објаснио чиме ће га заменити - исправно је идентификовао регулације у здравству и осигурању као проблем и обећао да их укине. На пример, тренутно осигуравајуће компаније држе монополе у појединим државама (јер су се изборили за такве регулације) што повећава цене. Ако укинеш монополе и дозволиш слободну конкуренцију осигурања између разних држава конкуренција ће учинити своје. То је одличан предлог. uros and Aurelije је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
uros Написано Новембар 9, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2016 Cestitam svima koji su podrzavali Trampa na ovim izborima. A sada je doslo na red da establishment klekne i poljubi ruku Imperatoru, a siguran sam da ce bas to da urade. U zlostavljackim odnosima mozes ili da vladas zlostavljajuci ili da se ulizujes i ponizavas. S&M. Kad nema S onda je M. Аурор and Aurelije је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Новембар 9, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2016 1 hour ago, Aurelije рече Nemam pojma o cemu pricas, nigde nisam spomenuo nepravedan rast bdp niti rekao bilo sta u tom kontekstu. Ako si tako nesto razumeo pogresno si me razumeo. Ja sam pricao o znacajnom umanjenju investicija u usa, koje je dovelo do toga da im rast bdp ne prelazi 1 %. Meksiko ima rast bdp oko 2 %. Onda sam ti objasnio sta su uzroci toga. Nigde nisam rekao da je to nepravedno. Rekao sam da je nepravedno da imas ugovor sa nekom zemljom u kom ona lupa pdv na proizvode iz tvoje zemlje a ti ne lupas nikakav porez na proizvode iz te zemlje. To nije cak ni protekcionizam to je posten dogovor. Ako trgujemo, trgujmo posteno. O cemu tramp i prica, protekcionizam nikad spomenuo nije. I Tramp je rekao da ce da ih smanji, dok je hilari pricala o velikom povecanju drzavne potrosnje, nekom masovnom prelasku na cistu energiju i ostali mambo dzambo. Ove stvari koje pises su cist dokaz da uopste ne pratis sta se desava osim popularnih medija. Pa i da si gledao debate, cuo bi sta ce trump da uradi sa obama care. Da te uputim da gledas debate, i da te zamolim sledeci put kada formiras misljenje o necemu, da ispratis o cemu se radi, makar da znas osnovno.Trump je video u cemu je problem visoke cene americke zdrastvene nege - Masovne regulacije - Zabrana osiguravajucim kucama da se takmice izmedju drzava. Pa tako ti iz kalifornije ne mozes kupiti osiguranje kod osiguravajuce kuce u arizoni. Tramp ce da prekine te barijere, napravice globalno posteno takmicenje izmedju osiguravajucih kuca, sto ce da dovede trzisnom smanjenju troskova lecenja. Obamacare ne treba biti zamenjen, obamacare treba biti napusten.Svaki drzavnim program zdrastvene nege treba biti napusten. Svajcarska nema drzavni program zdrastvene nege pa evo ne umiru od bolesti po ulicama. Ali nisu Švajcarska i USA iste kakve ima veze izmedju njih. Ne može Tramp da napravi ako se poziva na trziste.Tvoji postovi me podsećaju na Mladenove. Plomba kod privatnika u Švajcarskoj dostiže cijenu do 500 evra, a fiksni aparati i preko 6000 evra. http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука