-Владимир- Написано Новембар 9, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2016 35 minutes ago, cloudking рече Јадни Немци. Хоће ли их људи икад оставити на миру ? Није ни чудо да имају комплексе. Tumaralo. and александар живаљев је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Новембар 9, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2016 П.С. И да се уведе Викиликс њуз у Америкама. Дареалис, ургирај код Трампа да човека ангажује... александар живаљев and Аурор је реаговао/ла на ово 2 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Новембар 9, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2016 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 9, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2016 1 hour ago, Јанко рече Што би ложио рају да одмах крену у лов на вештице? Полако, да се опусте, да помисле да ће проћи некажњено... Далеко је инаугурација, до тада могу да (и)збришу свашта и свугде сто пута. Где се журиш? Него, слобода за Асанжа, то сви заборављају. Пусти вештицу да се крчка у сопственом лонцу, матора кока-биће добра супица... U pravu si dacemo mu malo vremena... mozda se samo salio kad je reko za hilari da je super u svom govoru, mozda ce malo kasnije po treci put da obrne plocu, to mu dodje karaktersitika svakog iskrenog coveka i dobrodusnog politicara александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Новембар 9, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2016 1 hour ago, Јанко рече Него, слобода за Асанжа, то сви заборављају. А за Сноудена? Јанко and александар живаљев је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Новембар 9, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2016 3 hours ago, Јанко рече Дајте тај говор да и ми смртници чујемо. Нумем да нађем. Pretpostavljam da je ovo to https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Новембар 9, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2016 Samo da ne prođe kao Kenedi... Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 9, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2016 41 minutes ago, Kratos рече Samo da ne prođe kao Kenedi... dace bog... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 9, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2016 Kad smo kod boga, i on se oglasio povodom USA izbora александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Новембар 9, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2016 57 minutes ago, Kratos рече Samo da ne prođe kao Kenedi... Ne znam da li će ovaj govor promeniti svet, ali mene je promenio... čim sam ga odgledao shvatio sam da je dovoljno da neki kandidat samo kaže da će određeni problemi da nestanu ako ljudi glasaju za njega, pa da ozbiljan broj ljudi u to poveruje... александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Новембар 9, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 9, 2016 25 minutes ago, Avocado рече Ne znam da li će ovaj govor promeniti svet, ali mene je promenio... čim sam ga odgledao shvatio sam da je dovoljno da neki kandidat samo kaže da će određeni problemi da nestanu ako ljudi glasaju za njega, pa da ozbiljan broj ljudi u to poveruje... "Нико не смије да вас бије!" александар живаљев and Avocado је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Новембар 9, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2016 32 minutes ago, cloudking рече dace bog... Шта ли ти је човек толико скривио, да ми је знати. Тек је освојио власт а већ би га скратио за главу. Није цвећка ни он, али у поређењу са алтернативом, он је мајка Тереза. александар живаљев, Кратос and Аурор је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Новембар 9, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2016 On 2/21/2016 at 0:20, Господин Дареалис рече Ако Доналд буде узео South Carolina са двадесетак разлике као пре, ја мислим да је то то што се тиче избора републиканског кандидата. Можда и USA? Rekao Dare u februaru jos... александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Новембар 9, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2016 1 hour ago, cloudking рече dace bog... You can kill a man but you can't kill the idea he promotes.Waste of bullits александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Новембар 9, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2016 48 minutes ago, Avocado рече Ne znam da li će ovaj govor promeniti svet, ali mene je promenio... čim sam ga odgledao shvatio sam da je dovoljno da neki kandidat samo kaže da će određeni problemi da nestanu ako ljudi glasaju za njega, pa da ozbiljan broj ljudi u to poveruje... Promenio je Ameriku za početak... Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука