Jump to content

Избори у САД 2016. - Бернард Сандерс

Оцени ову тему

Препоручена порука

1 hour ago, Господин Дареалис рече

Sto bi bio cirkus? :)

Covek je stvorio imperiju od 10 milijardi dolara... Veci cirkus bi bio sa Hilari, ona u zivotu nije postigla nista i nije kvalifikovana da bude direktor osnovne skole...    

u Beogradu.

Капирам да је то рекао у светлу изјава о зиду, глобалном загревању итд итд :)

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Срђан Шијакињић рече

Џу, овде нема невиних, само је питање шта је мање зло, Хилари или Трамп. И мислим да нико не мисли да је Хилари - кент ви џаст дроун дис гај Асанж - Клинтон мање зло. Чак, сем вероватно неколико изузетака, питање је да ли је ико од професионалних политичара активних у САД мање зло од Трампа, једноставно зато што он није професионални политичар у САД, па шта год да је. 

Слажем се док се год тако и говори, а забрињава кад "народ" то почне да заборавља. У суштини, "народ" уместо да то има на уму урања у патологију. Зато и прозивам. Чак се и на форуму направише табори ("ми" и "ви"). Ни Брегзит ни ово нису ништа него сигурни кораци ка много већим проблемима.

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

10 minutes ago, Срђан Шијакињић рече

Да ли може да се деси и код Амера да победи Трамп јер мање људи изађе да гласа за Хилари пошто се представља да комотно побеђује? Као што многи мисле да је Тома тако победио Тадића 2012.

Ма ја мислим да он има велике шансе да победи како год. Подршка за Хилари није толико велика како се у медијима представља, а те анкете су веома непрецизне.

Кажем - гледајући овако "на улици", десет пута има више људи који на ауте лепе оно "Трамп 2016" него "Хилари 2016". Мада демократе имају своје верно стадо које штиклира кога год им подметну, тако да... Видећемо ускоро. :)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Sad su nasli neke zene koje su cutale po dvadeset godina, i dve nedelje pred izbore kazu da ih je Tramp seksualno uznemiravao... :)

Ne znam da li znate da on kaze da su demokratski primarni izbori bili namesteni protiv Sendersa i da mu je zao sto je podrzao Hilari i 'prodao se djavolu'... ovo su verovatno najduzi i najprljaviji izbori u istoriji SAD, sve u svemu.

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Господин Дареалис рече

Sad su nasli neke zene koje su cutale po dvadeset godina, i dve nedelje pred izbore kazu da ih je Tramp seksualno uznemiravao... :)

Да бре, кад те неко силује чекаш да се кандидује за прецедника па га онда пријавиш... Sounds legit!

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

7 minutes ago, Grizzly Adams рече

Да бре, кад те неко силује чекаш да се кандидује за прецедника па га онда пријавиш... Sounds legit!

Mene je Hilari seksualno uznemiravala!

Ozbiljno. Nisam vam pricao?

Подели на овим сајтовима

3 hours ago, Grizzly Adams рече

Ма ја мислим да он има велике шансе да победи како год. Подршка за Хилари није толико велика како се у медијима представља, а те анкете су веома непрецизне.

Кажем - гледајући овако "на улици", десет пута има више људи који на ауте лепе оно "Трамп 2016" него "Хилари 2016". Мада демократе имају своје верно стадо које штиклира кога год им подметну, тако да... Видећемо ускоро. :)

Sta mislis, kome bi manja izlaznost vise isla na ruku, Trampu ili Hilari?

Подели на овим сајтовима

Btw. u Kanadi je toliki pritisak u javnosti da ne smes reci da bi pre podrzao Trampa nego Hilari cak ni na privatnoj zurci. Na casu engleskog nam idiom " bad apple" objasnjavaju sa primerom Trampa. Uzas.

Inace, citam (i to u dnevnim novinsma!) da su organizovali volontere da idu iz Kanade u SAD da podrze Hilari, a ako nemaju vremena, da doniraju novac kako bi isli oni koji imaju vremena a nemaju novac. Pise da je smestaj obezbedjen. Sou program.

I kako posle covek da ne bude za Trampa cak iako njegovim eventualnim izborom berza gotovo sigurno ide pod led :)

Подели на овим сајтовима

31 minutes ago, florenntina рече

Sta mislis, kome bi manja izlaznost vise isla na ruku, Trampu ili Hilari?

Немам појма... Рекао би Трампу, ал` нисам сигуран. Избегавам да са људима причам о политици фејс-ту-фејс. Само на форуму. ;)

25 minutes ago, florenntina рече

Btw. u Kanadi je toliki pritisak u javnosti da ne smes reci da bi pre podrzao Trampa nego Hilari cak ni na privatnoj zurci. Na casu engleskog nam idiom " bad apple" objasnjavaju sa primerom Trampa. Uzas.

Inace, citam (i to u dnevnim novinsma!) da su organizovali volontere da idu iz Kanade u SAD da podrze Hilari, a ako nemaju vremena, da doniraju novac kako bi isli oni koji imaju vremena a nemaju novac. Pise da je smestaj obezbedjen. Sou program.

Свашта... Нисам знао. Па шта њих брига уопште?

Скоро сам био у Торонту, баш добро било... само кратко... ;)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Primetio sam to prvo kod Vučića, a vidim da izgleda pali i u Americi... valjda je univerzalno... to da izigravaš kao nekog alfa-mužjaka a istovremeno stalno nešto kmečiš i kukaš na nekakvu šatro nepravdu kao neka plačipi.ka

Valjda je fora da se pokriju sve opcije ali meni uvek bude smešno kad to vidim...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Na fejsu se američki alt-rajtaši i Trampisti zezaju, govore "damn right" na vest da se Tramp izvinio Srbima i kače ovu pesmu:

Definitivno sam sve video u životu. :)

Naravno i ovo, al to je već standardni repertoar:

Još jednom:

WE LIVE IN TIME LIKE NO OTHER!

Подели на овим сајтовима

43 minutes ago, Grizzly Adams рече

Немам појма... Рекао би Трампу, ал` нисам сигуран. Избегавам да са људима причам о политици фејс-ту-фејс. Само на форуму. ;)

Свашта... Нисам знао. Па шта њих брига уопште?

Скоро сам био у Торонту, баш добро било... само кратко... ;)

Pa otkud znam, i mene cudi da toliko histerisu. Vise mtze Trampa nego sto vole Selfija iako mi je i ovo drugo isto toliko cudno. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...