Аурор Написано Октобар 18, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2016 3 hours ago, cloudking рече 12:04 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Октобар 18, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2016 Ево зашто те приче о "расизму" више нико не узима озбиљно: Ћириличар and Аурор је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Октобар 18, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2016 Аурор је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Октобар 18, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2016 24 minutes ago, Grizzly Adams рече Ево зашто те приче о "расизму" више нико не узима озбиљно: Evo (jedan od milion primera) zašto ozbiljni ljudi svakako temu rasizma shvataju ozbiljno: https://en.wikipedia.org/wiki/Charleston_church_shooting Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Октобар 18, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2016 4 minutes ago, Avocado рече Evo (jedan od milion primera) zašto ozbiljni ljudi svakako temu rasizma shvataju ozbiljno: https://en.wikipedia.org/wiki/Charleston_church_shooting Управо због таквих лудака је онакво обесмишљавање расизма трагично. Аурор, Avocado, Paradoksologija and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Октобар 18, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2016 9 minutes ago, Grizzly Adams рече Управо због таквих лудака је онакво обесмишљавање расизма трагично. ... bilo kakvo ... Paradoksologija and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
uros Написано Октобар 18, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2016 26 minutes ago, Avocado рече ... bilo kakvo ... Razmisli o tom razvodnjavanju kada sledeci put budes Trampa nazvao rasistom Аурор је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Октобар 18, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2016 1 hour ago, uros рече Razmisli o tom razvodnjavanju kada sledeci put budes Trampa nazvao rasistom Razmislio sam svaki put pre nego što sam komentarisao ili pominjao neku njegovu rasističku izjavu, kao i postupak koji se protiv njegove firme vodio zbog diskriminacije crnaca... Razmislio sam i svaki put kada sam na to dobio odgovore tipa nije on to rekao za sve Meksikance nego "samo" za (nekoliko miliona) ilegalnih imigranata iz Meksika... i slično... Spreman sam da razmislim i ako dobijem neki smisleniji odgovor na bilo koji moj komentar. Nisam spreman da o tome razmišljam samo zato što je neka budala rekla da su svi belci rasisti... zato što retardirana izjava jedne budaletine, ne potire nikako rasističke izjave druge budaletine. Paradoksologija and Juanito је реаговао/ла на ово 2 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Октобар 18, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2016 Ствар је у томе да Трамп није имигранте критиковао због боје коже, него због тога што су прекршили закон. Сад, ми можемо да се слажемо са тим законом или не - ја сам за отворене границе - али то је тренутна ситуација. А оно није "једна будала", већ су читав образовни систем и академију затровали са тим лудилом. Аурор је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 18, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2016 53 minutes ago, Grizzly Adams рече Ствар је у томе да Трамп није имигранте критиковао због боје коже, него због тога што су прекршили закон. Сад, ми можемо да се слажемо са тим законом или не - ја сам за отворене границе - али то је тренутна ситуација.. 1. Расизам се не односи само на боју коже. Словени и Јевреји имају исту боју коже као Немци. Амери, на пример, сврставају све латиносе скупа у посебну расу без обзира на боју коже. 2. Нетачно. Рекао је да су већина илегалних имиграната трговци дрогом, криминалци и силоватељи, а неки су, верује он, и добри људи. Што је наравно расизам* и при томе булшит што је јасно свакоме ко иоле познаје мексичке илегалце. *Ако је проблем само у техничком термину, можемо Трампов став другачије назвати. То га неће учинити ни за микрометар мање огавним. Ronald and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Октобар 18, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2016 Сад ми је био један сјајан латинос да поправи грејање, супер лик. Ти и ја се по том питању слажемо 100% и не знам одакле неспоразум. Мрзи ме сад да расплићем Трампове изјаве, ко га .... на крају крајева... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 18, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2016 Година 2024., Трамп завршава други мандат, Хилари и Бил служе доживотну робију у истој ћелији... На Поукама жестока расправа да ли је Трамп расиста и да ли је она изјава о илегалним имигрантима почетком 2016. била расистичка. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Октобар 18, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2016 56 minutes ago, Grizzly Adams рече Ствар је у томе да Трамп није имигранте критиковао због боје коже, него због тога што су прекршили закон. Сад, ми можемо да се слажемо са тим законом или не - ја сам за отворене границе - али то је тренутна ситуација. А оно није "једна будала", већ су читав образовни систем и академију затровали са тим лудилом. Пре неких 10-ак дана случајно налетим на пренос његовог митинга у Њу Хемпширу на јутјубу. Пошто га нисам досад никад слушао, реко ајд да бацим поглед мало. Митинг је био при крају и дошао је део где посетиоци постављају питања. Нормално, једно од питања је било како намерава да спречи илегалну имиграцију и тако то. И он наравно почне о зиду и да прича како ће то спречити илегалне имигранте да улазе кад хоће (намерно сам подвукао због оног што следи). На крају излагања је рекао нешто отприлике "The wall will stop all these things from getting across the border", да би причу завршио са "When the wall is up all that crap will not be able to get inside anymore". Сада, не могу да се закунем да сам га дословно цитирао, мрзи ме да копам сад по нету, али смисао сам тачно пренео, као и контекст у коме је користио ово болдовано. Наравно, одмах иза тога је окренуо причу на дроге (зато сам подвукао оно "имигранти", јер се питање сасвим јасно односило на људе, а не на дрогу), да сад не би испало то што је испало. Човек је једноставно расиста, много просто. Колико год се некоме то свиђало или не. Е, да...рекао је и да је главни проблем ратних ветерана у Америци то што илегални имигранти имају бољу здравствену негу од њих. Ја не живим тамо, али ми се нешто чини да је опет у питању врло безобразна и подмукла лаж, пошто ипак имам и родбину и пријатеље који живе или су живели у САД и знам ипак мало понешто о здравственом код њих. А ако грешим, ти слободно реци... Ronald, Paradoksologija and Juanito је реаговао/ла на ово 3 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 18, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2016 Много занимљивих мејлова открива викиликс... Баш је интересантно што сви медији ћуте о томе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 18, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2016 @GeniusAtWork Џон Подеста је послао ово, он је шеф Хиларине кампање... Да ли ти делује да је ово расистичка агенда? Они очигледно желе да терористи буду белци. Tumaralo. and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука