Зосима Написано Август 3, 2015 Пријави Подели Написано Август 3, 2015 Савковићева,драго ми је,ја рече да је моја свака златна... Светлости свету од 21 једну годину,мењам своје искуство и зрелост за твоје године и праштај,није ми била намера да те подбадам,па чак ни са оним љаксе,то је више од милоште... Драгане П, реци лепо да ти се допадам, а не да ме прогањаш по форуму, али у старту ти могу рећи да сам хетеро... Мортициа ме све више капира ,разуме и стаје на моју страну,те су се створили услови за једно пићенце , и тако то... Svetlost svetu, Лидија Миленковић and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 3 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 3, 2015 Пријави Подели Написано Август 3, 2015 Мортициа ме све више капира ,разуме и стаје на моју страну,те су се створили услови за једно пићенце , и тако то... opa..... Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Август 3, 2015 Пријави Подели Написано Август 3, 2015 ,те су се створили услови за једно пићенце , и тако то... Децо желим вам сву срећу! Само немојте пелинковац Данче* and JESSY је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган_Петровић Написано Август 3, 2015 Пријави Подели Написано Август 3, 2015 Савковићева,драго ми је,ја рече да је моја свака златна... Светлости свету од 21 једну годину,мењам своје искуство и зрелост за твоје године и праштај,није ми била намера да те подбадам,па чак ни са оним љаксе,то је више од милоште... Драгане П, реци лепо да ти се допадам, а не да ме прогањаш по форуму, али у старту ти могу рећи да сам хетеро... Мортициа ме све више капира ,разуме и стаје на моју страну,те су се створили услови за једно пићенце , и тако то... Сад тачно нисам начисто коју сорту волем. Због те твоје мушкости почмо сам да се ломим иако до сад нисам имао тијех проблематика. То би била идеална љубав као у шпанским продукцијама. Ја га оћем он ме неће. Без патетике нема праве љубави. Драшко, Лидија Миленковић and Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Август 3, 2015 Пријави Подели Написано Август 3, 2015 Мортициа ме све више капира ,разуме и стаје на моју страну :bendoff: Зосима је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Август 3, 2015 Пријави Подели Написано Август 3, 2015 Правите забаву, а? :cheesy3: Драган_Петровић је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Август 3, 2015 Пријави Подели Написано Август 3, 2015 Правите забаву, а? :cheesy3: Da, Gago. Prave zabavu, i niko ne obrati paznju na strasni greh koji nam je ispovedio Svetlost Ccccccc.....STRAŠNO ! ућуткао сам је за сва времена :229: Снежана, Драгана Милошевић, Svetlost svetu and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Svetlost svetu Написано Август 3, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Август 3, 2015 Узео сам да по први пут читам књигу "Колиба"... Људи моји, ако сам се због нече поштено исплакао то је због овог односа Бога и Мекензија.. Значи ово је предобро!!! JESSY, Лидија Миленковић and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Svetlost svetu Написано Август 3, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Август 3, 2015 Светлости свету од 21 једну годину,мењам своје искуство и зрелост за твоје године и праштај,није ми била намера да те подбадам,па чак ни са оним љаксе,то је више од милоште... :good2: Опроштено. Праштај ти мени брате... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Svetlost svetu Написано Август 3, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Август 3, 2015 Da, Gago. Prave zabavu, i niko ne obrati paznju na strasni greh koji nam je ispovedio Svetlost Ccccccc.....STRAŠNO ! :229: :0205_whistling: Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Август 3, 2015 Пријави Подели Написано Август 3, 2015 Значи ово је предобро!!! ...Da. Meni su podjednako dobre i Lovac na zmajeve i Hiljadu cudesnih sunaca... Ako nisi citao,procitaj... Mozda nema veze sa religijom,ali ima sa zivotom. ...Napisala sam jedan post,ali je doslo do neke greske u slanju,neka blokada,otkud znam ...Ljudi,da li vi mozete da se ispovedite ? Ja ne mogu.Ne mogu. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 3, 2015 Пријави Подели Написано Август 3, 2015 Узео сам да по први пут читам књигу "Колиба"... Људи моји, ако сам се због нече поштено исплакао то је због овог односа Бога и Мекензија.. Значи ово је предобро!!! па где си био до сад човече.... књига је феноменална... Svetlost svetu је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Svetlost svetu Написано Август 3, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Август 3, 2015 па где си био до сад човече.... књига је феноменална... facenew22222222 Појма немам. Препоручите ми нешто слично овоме.. Овај утисак има да ме држи дуго!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 3, 2015 Пријави Подели Написано Август 3, 2015 Препоручите ми нешто слично овоме.. биће, биће.....само реци.... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Август 3, 2015 Пријави Подели Написано Август 3, 2015 Kad smo vec kod knjiga...Da li je neko citao Gorderovu knjigu -Vita brevis ? Ovaj roman Justejna Gordera predstavljen je kao prvi u kome nisu glavni junaci deca. Vita brevis je nastala nakon Gorderovog čitanja Ispovesti Aurelija Augustina u kojima se pominje žena koju je Augustin voleo, sa kojom je živeo i imao sina, a potom je ostavio zarad odluke da živi u celibatu. Zamišljajući sudbinu te žene, J. Gorder joj daje ime i piše njen odgovor na Ispovesti u kojem ona kritikuje i osuđuje Augustina, podsećajući ga na sve lepote ovozemaljskog života i čula, veličajući prvenstveno telesnu ljubav kao jednu od najlepših božijih tvorevina. I kao što je Gorder u Sofijinom svetu kroz detektivsku priču o anonimnim pismima zapravo predstavio istoriju filozofije, tako i u knjizi Vita brevis preko tople i tragične ljubavne priče iz IV veka pred čitaoce iznosi ozbiljnu filozofsku raspravu o čoveku i Bogu, o grehu, krivici, odricanju, spasu duše i filozofskom načelu Uzdržanosti. Link Najnoviji roman Justejna Gordera, predstavljen kao prvi u kome nisu glavni junaci deca, Vita brevis je nastala nakon Gorderovog čitanja Ispovesti Aurelija Augustina u kojima se pominje žena koju je Augustin voleo, sa kojom je živeo i imao sina, a potom je ostavio zarad odluke da živi u celibatu.Zamišljajući sudbinu te žene, J. Gorder joj daje ime i piše njen odgovor na Ispovesti u kojem ona kritikuje i osuđuje Augustina, podsećajući ga na sve lepote ovozemaljskog života i čula, veličajući prvenstveno telesnu ljubav kao jednu od najlepših božijih tvorevina.I kao što je Gorder u Sofijinom svetu kroz detektivsku priču o anonimnim pismima zapravo predstavio istoriju filozofije, tako i u knjizi Vita brevis preko tople i tragične ljubavne priče iz IV veka pred čitaoce iznosi ozbiljnu filozofsku raspravu o čoveku i Bogu, o grehu, krivici, odricanju, spasu duše i filozofskom načelu Uzdržanosti. Ovaj roman Justejna Gordera predstavljen je kao prvi u kome nisu glavni junaci deca. Vita brevis je nastala nakon Gorderovog čitanja Ispovesti Aurelija Augustina u kojima se pominje žena koju je Augustin voleo, sa kojom je živeo i imao sina, a potom je ostavio zarad odluke da živi u celibatu. Zamišljajući sudbinu te žene, J. Gorder joj daje ime i piše njen odgovor na Ispovesti u kojem ona kritikuje i osuđuje Augustina, podsećajući ga na sve lepote ovozemaljskog života i čula, veličajući prvenstveno telesnu ljubav kao jednu od najlepših božijih tvorevina. I kao što je Gorder u Sofijinom svetu kroz detektivsku priču o anonimnim pismima zapravo predstavio istoriju filozofije, tako i u knjizi Vita brevis preko tople i tragične ljubavne priče iz IV veka pred čitaoce iznosi ozbiljnu filozofsku raspravu o čoveku i Bogu, o grehu, krivici, odricanju, spasu duše i filozofskom načelu Uzdržanosti.Ovaj roman Justejna Gordera predstavljen je kao prvi u kome nisu glavni junaci deca. Vita brevis je nastala nakon Gorderovog čitanja Ispovesti Aurelija Augustina u kojima se pominje žena koju je Augustin voleo, sa kojom je živeo i imao sina, a potom je ostavio zarad odluke da živi u celibatu. Zamišljajući sudbinu te žene, J. Gorder joj daje ime i piše njen odgovor na Ispovesti u kojem ona kritikuje i osuđuje Augustina, podsećajući ga na sve lepote ovozemaljskog života i čula, veličajući prvenstveno telesnu ljubav kao jednu od najlepših božijih tvorevina. I kao što je Gorder u Sofijinom svetu kroz detektivsku priču o anonimnim pismima zapravo predstavio istoriju filozofije, tako i u knjizi Vita brevis preko tople i tragične ljubavne priče iz IV veka pred čitaoce iznosi ozbiljnu filozofsku raspravu o čoveku i Bogu, o grehu, krivici, odricanju, spasu duše i filozofskom načelu Uzdržanosti. Дијана. and Svetlost svetu је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука