Svetlost svetu Написано Јул 31, 2015 Пријави Подели Написано Јул 31, 2015 Мало сам очијукао по темам и видео ово са дневницима. Заиста дивна ствар. Мени ништа друго не пада на памет него да овде пишем све оно лоше што сам данас згрешио а требало је другачије. Позивам и вас који би да се мало олакшају па пискарају. Уједно ово је моја прва тема на овом форуму Sanja Т., Arsenija, Ненад Р. and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Svetlost svetu Написано Јул 31, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јул 31, 2015 Данас сам дозволио да ме очај обузме. Олењио сам се баш, па за неуспехе кривим друге, џангризав сам и љут. Олимп, Трива and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Svetlost svetu Написано Јул 31, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јул 31, 2015 Ако би могли да се са мог профила уклоне ови амини.. Тј да не видим колико имам. Носи ме идеја да пишем постове који ће бити што више лајковани, само због лајкова а не због личног става. Kaludjerovic Sreten, Олимп, Sanja Т. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јул 31, 2015 Пријави Подели Написано Јул 31, 2015 Лепо је што си отворио и тему и душу. Веруј да није тих амина многи не би писали уопште. Очијука по темама - ) најсмешнији статус члана. Сећам се да сам се кикотала данима. Svetlost svetu, JESSY, Sanja Т. and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јул 31, 2015 Пријави Подели Написано Јул 31, 2015 Ех, очајање посети сваког од нас кад-тад. Питање је хоћемо ли га избоксовати и на који начин. Полако, и још једном добродошао. Svetlost svetu, Олимп and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 3 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 31, 2015 Пријави Подели Написано Јул 31, 2015 Данас сам дозволио да ме очај обузме samo ga otresi sa ramena i furaj dalje.... Kaludjerovic Sreten, Svetlost svetu and Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Svetlost svetu Написано Август 1, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Август 1, 2015 Вечерас сам се правио надмен јер сам желео да покажем једној госпођи из главног града, како ми са села нисмо глупи. Нисам могао да се исконтролишем и будем то што јесам, ућуткао сам је за сва времена.. Сад се кајем. Arsenija, Kaludjerovic Sreten and Олимп је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 1, 2015 Пријави Подели Написано Август 1, 2015 Сад се кајем. Bog ce ti oprostiti.... Kaludjerovic Sreten and Svetlost svetu је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Svetlost svetu Написано Август 2, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Август 2, 2015 Друг је желео да се уздигне и буде фаца тако што би изврнуо оно што сам ја рекао, намерно. Ја сам одговорио истом мером и сад се он наводно љути, а мене гризе савест. Данас сам схватио да сам човек - пантљичара која живи од плата својих родитеља.. Још увек сутдирам али то није оправдање, способан сам да радим а ја ни да се мрднем... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Август 2, 2015 Пријави Подели Написано Август 2, 2015 Ако би могли да се са мог профила уклоне ови амини.. Тј да не видим колико имам. Носи ме идеја да пишем постове који ће бити што више лајковани, само због лајкова а не због личног става. То није реално стање ствари. Замисли шта би тек било кад бисмо увели негативне поене. Зато се не оптерећуј тиме. Супер ти је тема. Kaludjerovic Sreten and Svetlost svetu је реаговао/ла на ово 2 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Август 2, 2015 Пријави Подели Написано Август 2, 2015 Juce sam uzela sestrin jastuk,dormeo,jer mi je moj kontur dosadio i ukocio mi se vrat,glavu pomeram samo u levu stranu,a desna mi je potpuno paralizovana,ne mogu da je savijem nazad,niti na desno,ne mogu ni kruzne pokrete da uradim,jedino sto mogu to je levo -desno ,a ako krenem napred ponekad me stvarno zboli ...Uplasila sam se,da ne ostanem paralizovana...desnu ruku ne mogu da podignem iznad glave... Jos joj nisam rekla za jastuk. Kaludjerovic Sreten and Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Svetlost svetu Написано Август 2, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Август 2, 2015 У теорији ми је све савршено јасно.. А опет пракса, страхујем да живим, да се препустим и постојим. Затворио сам се у ову кулу од слоноваче, па људи мисле како сам ја добар и успешан. "Нека буде воља твоја Боже" некад ми недостаје вера да се потпуно посветим овој молитви.. Боже опрости!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Август 2, 2015 Пријави Подели Написано Август 2, 2015 Вечерас сам се правио надмен јер сам желео да покажем једној госпођи из главног града, како ми са села нисмо глупи. Нисам могао да се исконтролишем и будем то што јесам, ућуткао сам је за сва времена.. Сад се кајем. Ово више личи на хвалисање,него покајање, ајде сељак ућуткај мене и ја сам из главног града... :0203_cool: Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Август 2, 2015 Пријави Подели Написано Август 2, 2015 Ово више личи на хвалисање,него покајање, ајде сељак ућуткај мене и ја сам из главног града... :0203_cool: Pa i jeste hvalisanje ...ali covek je bio delimicno u pravu.Mozda ti nisi taj umisljeni starosedelac,ali veruj mi da mnogi jesu... P.s. Majstor Pere opancara zena.... ... Svetlost svetu је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Svetlost svetu Написано Август 3, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Август 3, 2015 Ово више личи на хвалисање,него покајање, ајде сељак ућуткај мене и ја сам из главног града... :0203_cool: Добро да си написао нешто, сад се сетих, имам и у вези тебе нешто. Читао сам мало форум, где год се појави неки твој пост (за сада), видим само бахато понашање и покушај да се испадне фаца тако што ћеш да исмејеш саговорника, облатиш тему или једноставно да скупиш што више ових лајкова. Праштај барате али тог дана си ме баш изнервирао!! Извини али замишљао сам те као неког лика који није нешто наручито задовољан својим животом па све своје фрустарције лечи на форуму... Када сам се мало охладио, схватио сам да свако има права да ради шта хоће и да пише шта год хоће. Ко сам ја да се љутим, судим и осуђујем... Хвала што ме учиш смирењу и трпљењу, праштај није намерно. Нисам се хвалио и ако видим где циљаш, само сам истако како ми је било жао што сам показао то што је желела малог сељака пуног комплекса који просипа бисере јер жели да се осети битним и важним. Ет... Иван Ивковић, JESSY, Олимп and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука