Jump to content

Сваки дан по један грех за исповедити

Препоручена порука

Ко сам ја да се љутим, судим и осуђујем... Хвала што ме учиш смирењу и трпљењу, праштај није намерно. Нисам се хвалио и ако видим где циљаш, само сам истако како ми је било жао што сам показао то што је желела малог сељака пуног комплекса који просипа бисере јер жели да се осети битним и важним.

Kako ko si ? Pa ti si ti.Covek od krvi i mesa koji moze i ima prava da  se naljuti sa razlogom.

Treba da promenis stav,pa da kazesm,ja sam Taj i Taj,rodjen sam tu i tu,tad i tad od tih roditelja... I ? Sta sa tim? Ko je mene pitao za to ? Niko . Bas me onda briga sta drugi misle. 

0703_read

Ljudi misle da si trol,zto sto pises neke ispovesti,koje uopste nisu neke...Javno se ispovedas,a niko ne zna ko si i da li je uopste moguce to sto pises .

Ocekivali su ljudi konkretne ispovesti,nesto sto si uradio,a ne pomislio...pa su se sad malo svi razocarali.

Ako ti toliko smetaju lakovi,mozes slobodno da ih prebacis na moj lajkovni racun ... :)))

Nemoj sad da ides da uradis nesto da bi imao sta da napises , samo spusti loptu... i zivi svoj zivot.

Nije svako pozitivno misljenje o sebi  gordost... Kakvci crni kompleksi u 21.veku...Komplekse imaju oni koji ti namecu komplekse...Bog nema komplekse.

:351780:

Подели на овим сајтовима

P.s. Ja ne smem da se usudim da ovde pisem nekakve ispovesti...

Ali cu da ispovedim ,ili da ogovaram jednu veliku gospodzu...damu,koja veoma ceni lepo oblacenje.Uvek je sredjena,ima fantasticnu frizuru,lepa je zena,ceo zivot zivi kao dama sa stilom ,ali joj je muz malo neadekvatan...mnogo prica,svadja se oko politike,mase rukama,pljuje dok prica,galami,i ona time nije zadovoljna...Poslednji put dok sam sedela pored njega udario me je po ramenu 3-4 puta ,posteno ispljuvao i istraumirao svojim iskolacenim ocima ...ona se celog zivota trudila da pored sebe ima gospodina...ali za sve vreme zajednickog zivota je uspela samo da ga obuce u svecano odelo,nista vise,i zato je ona duboko nezadovoljna zena...

Подели на овим сајтовима

Kako ko si ? Pa ti si ti.Covek od krvi i mesa koji moze i ima prava da  se naljuti sa razlogom.

Treba da promenis stav,pa da kazesm,ja sam Taj i Taj,rodjen sam tu i tu,tad i tad od tih roditelja... I ? Sta sa tim? Ko je mene pitao za to ? Niko . Bas me onda briga sta drugi misle. 

0703_read

Ljudi misle da si trol,zto sto pises neke ispovesti,koje uopste nisu neke...Javno se ispovedas,a niko ne zna ko si i da li je uopste moguce to sto pises .

Ocekivali su ljudi konkretne ispovesti,nesto sto si uradio,a ne pomislio...pa su se sad malo svi razocarali.

Ako ti toliko smetaju lakovi,mozes slobodno da ih prebacis na moj lajkovni racun ... :)))

Nemoj sad da ides da uradis nesto da bi imao sta da napises , samo spusti loptu... i zivi svoj zivot.

Nije svako pozitivno misljenje o sebi  gordost... Kakvci crni kompleksi u 21.veku...Komplekse imaju oni koji ti namecu komplekse...Bog nema komplekse.

Типично од људи.. Шта очекујете да пишем? Да сам убио човека, да сам хомосекусалац, да вам пишем интимне ствари? За крупне ствари имам духовика, ово је оно што ми се деси преко дана..Колико ја знам трол је неко ко пише глупе коментаре на добр постове и тако покушава да их омаловажи.. Мислио сам да сви по мало учествују у овој теми и онако немате неке активне духовне теме, па сам мислио да је потребно..  Ко од вас заиста воли да чита шта се овде пише? Кроз пар тема се понављате.. Свако пише оно што мисли, а пре тога ниј ни прочитао шта су други написали..

Ево опет делим правду и паметујем.. :.mislise. :.mislise. :.mislise. :0222_shocked: :0222_shocked: :0222_shocked:

Подели на овим сајтовима

Добро да си написао нешто, сад се сетих, имам и у вези тебе нешто. Читао сам мало форум, где год се појави неки твој пост (за сада), видим само бахато понашање и покушај да се испадне фаца тако што ћеш да исмејеш саговорника, облатиш тему или једноставно да скупиш што више ових лајкова. Праштај барате али тог дана си ме баш изнервирао!! Извини али замишљао сам те као неког лика који није нешто наручито задовољан својим животом па све своје фрустарције лечи на форуму... Када сам се мало охладио, схватио сам да свако има права да ради шта хоће и да пише шта год хоће. Ко сам ја да се љутим, судим и осуђујем... Хвала што ме учиш смирењу и трпљењу, праштај није намерно. Нисам се хвалио и ако видим где циљаш, само сам истако како ми је било жао што сам показао то што је желела малог сељака пуног комплекса који просипа бисере јер жели да се осети битним и важним.

Ет...

Хехе,добар покушај ...........,чак бих рекао да си у праву,поготово за фрустрирани живот, само бих ти рекао једну ствар: Кад се исповедаш,никако не смеш стављати у уста другу особу и његове мане или тражити алиби за своје грехе преко туђе грбаче,то се онда не рачуна као искрено покајање!

Што се мог "бахатог" понашања тиче,оно је превентивно и педагошки, да се спусте на земљу такви као ти,што се још уче смирењу и трпљењу , свака моја критика има јаку духовну димензију,готово да сам светлост форуму, светлости свету... :0442_feel:

izbrisana uvredljiva reč

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Типично од људи.. Шта очекујете да пишем? Да сам убио човека, да сам хомосекусалац, да вам пишем интимне ствари? За крупне ствари имам духовика, ово је оно што ми се деси преко дана..Колико ја знам трол је неко ко пише глупе коментаре на добр постове и тако покушава да их омаловажи.. Мислио сам да сви по мало учествују у овој теми и онако немате неке активне духовне теме, па сам мислио да је потребно.. Ко од вас заиста воли да чита шта се овде пише? Кроз пар тема се понављате.. Свако пише оно што мисли, а пре тога ниј ни прочитао шта су други написали.. Ево опет делим правду и паметујем.. :.mislise. :.mislise. :.mislise. :0222_shocked: :0222_shocked: :0222_shocked:

Mi nista ne ocekujemo,ustvari ja,malo je nezahvalno da govorim u ime ljudi koje ne poznajem ...

Ti si zapoceo temu sa nekim ciljem...a to je da pises i da drugi pisu...Ti pises svoje ispovesti,ali niko ne zna da li je to ustvari mamac ili istina,pa ce neko  stvarno da nasedne.Zvuci isuvise naivno,da bi bilo istina.

To sto si nekog "spustio",po mom kriterijumu nije nikakav greh,ljudi su ponekad licemeri,pa nas svojim stavom vredjaju...Ja sam ranije bila ekstremno popustljiva...zato mene ljudi mrze,a mojoj sestri zavide...Divim joj se ponekad,sa koliko sigurnosti i samopouzdanja moze ljudima da stavi do znanja da su bezobrazni.

Pisi...i ne obaziri se na nas grsnike ukorenjene u svojim gresima,koji su uzasavajuce-zzzzzabrinjavajuce tragicni po nas same.

Подели на овим сајтовима

Хехе,добар покушај љаксе,чак бих рекао да си у праву,поготово за фрустрирани живот, само бих ти рекао једну ствар: Кад се исповедаш,никако не смеш стављати у уста другу особу и његове мане или тражити алиби за своје грехе преко туђе грбаче,то се онда не рачуна као искрено покајање!

Што се мог "бахатог" понашања тиче,оно је превентивно и педагошки, да се спусте на земљу такви као ти,што се још уче смирењу и трпљењу , свака моја критика има јаку духовну димензију,готово да сам светлост форуму, светлости свету... :0442_feel:

Џаба Зоске, Теленор је и даље бољи од МТС-а :)

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

:)):aplauz:

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Типично од људи.. Шта очекујете да пишем? Да сам убио човека, да сам хомосекусалац, да вам пишем интимне ствари?

Наравно да очекујемо, па хајде молим те каква је то исповест онда??? :)

А.М.

Подели на овим сајтовима

Наравно да очекујемо, па хајде молим те каква је то исповест онда??? :)

Ја бих само додао да уз разно-разне пикантерије очекујемо потпис пуним именом и презименом, као и слику и адресу :)

Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο

Подели на овим сајтовима

Друг је желео да се уздигне и буде фаца тако што би изврнуо оно што сам ја рекао, намерно. Ја сам одговорио истом мером и сад се он наводно љути, а мене гризе савест.

Данас сам схватио да сам човек - пантљичара која живи од плата својих родитеља.. Још увек сутдирам али то није оправдање, способан сам да радим а ја ни да се мрднем...

Нека се љути, па нек размисли дал је лепо да следећи пут ради што је радио. Неки људи нас зезају, дрндају, боцкају итд...све док не зинемо и не кажемо по коју. Онда буду много бољи према нама. Није то ништа страшно.

Сви прођу фазе "пантљичаре" како кажеш. чим си свестан да можеш а не мрдаш, то је корак напред, изгурај факс, пробај нешто да радиш у међувремену.

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

Подели на овим сајтовима

Ја бих само додао да уз разно-разне пикантерије очекујемо потпис пуним именом и презименом, као и слику и адресу :)

И онда ће нам лакнути што нисмо као он :)

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

Подели на овим сајтовима

И још ћемо му се, уз то, моћи ругати и осуђивати :)))

Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο

Подели на овим сајтовима

Јаоооо бре Драле, па наравно да нисмо као он :)....него ти у опште не пратиш трендове, уз све генералије требало и да остави и број ж.р. да ми лепо наплатимо њему његово испведање, и наш труд уложен у дељење савета. :)

А.М.

Подели на овим сајтовима

Ево о чему се заправо ради.. Овде нико не зна ко сам ни шта сам.. Зато је та слобод у писању, што вама личи на глупости.. По природи сам јако повучена особа, потребно ми је за промену да избацим неке глупости из себе и ако су за вас оне ситне и једноставне за мене некад буду ужасавајуће... Ја немам жељу да неког на нешто навучем, да испаднем духовит или да се доказујем, колико ће ово глупо да звучи, ја бих волео да нађем своје место под сунцем.. Имам 21. годину не знам ни ко сам ни шта сам.. Који је мој пут.. Нестрпљив сам па бих све сада.. Знам теме је глупа, то сам схватио одмах после неколико написаних постова и шта сад... :cmizdrenje: :cmizdrenje: :cmizdrenje:7896634 7896634  Праштајте мало сам confused1 confused1

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...