Svetlost svetu Написано Август 7, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Август 7, 2015 Дођу ми некад тако дани као што је овај. Сетим се свега. Ко сам, шта сам, колико високо мишљење имам о себи а опет колико заиста мало вредим. Све се више затварам између четри зида, избегавам пролазнике, кријем се од комшија, не јављам се пријатељима, мада никада их заиста и нисам имао. Осуђиваће ме ако ме упознају зато и имам овај плашт поносног, повученог, отменог лика. Никада никог нисам пустио сувише близу, нисам желео а Богами нисам ни смео. Ухвати ме некад тако неки грч, човек који не воли себе, ни своје ближње, не може волети ни Бога. И тако још један диван дан а ја сам га учинио толико испразним и ружни... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Август 7, 2015 Пријави Подели Написано Август 7, 2015 Ниси ти учинио дан испразним и ружним , већ си дан провео у преиспитивању себе . То уопште није лоше . Самим тим што те мучи нека савест , а савест никада не потиче из мржње него из љубави , у теби има љубави . Зао човек , савести нема. Sanja Т., Драшко and Svetlost svetu је реаговао/ла на ово 3 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Август 7, 2015 Пријави Подели Написано Август 7, 2015 Ко сам, шта сам, колико високо мишљење имам о себи а опет колико заиста мало вредим. Bog je umro za tebe, toliko o tome koliko "malo" vredis! Drugo, uvidjaces ko si tek u odnosu sa drugim ljudima i Bogom; hrli ka drugima, nemoj se samoocenjivati jer nijedan covek to ne moze. :* Драшко and Svetlost svetu је реаговао/ла на ово 2 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Август 7, 2015 Пријави Подели Написано Август 7, 2015 @@Svetlost svetu, Brate,ti imas depresiju. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука