Gospodin Jakov Написано Јул 3, 2010 Пријави Подели Написано Јул 3, 2010 Da se malo napravim pametan 4chsmu1 .... Hrabrost je oprostiti nekome kada te uvredi .... Hrabrost je živeti po pravilima Istine .... Hrabrost je gledati život kako se "odvija" oko tebe, a tvoj pogled kad je uprt put neba.... Hrabrost je taj pogled kad pokušaš da prilagodiš tom prolazećem životu (i nikako ne uspevaš :bla:, ali se ipak trudiš) .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Јул 3, 2010 Пријави Подели Написано Јул 3, 2010 Храброст је када човјек побједи самог себе, побједи своје страхове. Сви људи су добри али су страхови један од разлога зашто људи чине погрешне ствари у животу и побједити те страхове је велика ствар. Како човјек духовно одраста и његови страхови су већи али самим тим и он постаје много храбрији. У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 3, 2010 Пријави Подели Написано Јул 3, 2010 Ovo si odlično rekao. "Strah" životni je nekako srazmeran hrabrosti koju dobijamo verom.... I koliko će taj put da traje? Sretan je čovek koji dobije oslobođenje od Hrista. Hrabrost u Hristu. "Slatka ravnodušnost naspram života". Ali težak je taj put .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Kotur Написано Септембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2013 Treba da uradite nešto što iziskuje izvesnu količinu hrabrosti. Kako se pripremate za predstojeće delo? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Септембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2013 Исусовом молитвом. Значи и разговор са блиском особом која је трезвена и позитивна. Драшко, Volim_Sina_Bozjeg, Srdjan Kotur and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Септембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2013 Kako se pripremate za predstojeće delo? Окупам се, оперем зубе, почешљам се..................... Шалим се .............не припремам се уопште. Ако се треба нешто учинити, идем и учиним то, шта се имам припремати. Да ли сам храбра или не, то у том моменту није битно.............битно је да се то треба учинити. Идемо, па шта Бог да Драгана Милошевић, Снежана, Драшко and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2013 Koliko vremena još imaš pre nego što uradiš to delo? "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Септембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2013 Treba da uradite nešto što iziskuje izvesnu količinu hrabrosti. Kako se pripremate za predstojeće delo? Да нећеш можда да скачеш из авиона? Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Септембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2013 Mene u stvari jako nervira ono premišljanje, hoće piški - neće piški...Pomolim se Bogu, stisnem zube...pa il' pukovnik il' pokojnik... Драшко, Srdjan Kotur, Драгана Милошевић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Септембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2013 У овом случају мајор Ignjatije, Никола Поповић, Снежана and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан М. Написано Септембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2013 Treba da uradite nešto što iziskuje izvesnu količinu hrabrosti. Kako se pripremate za predstojeće delo? Идеш на исповест? ИгорМ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Kotur Написано Септембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2013 Heh...ljudi, dajte rešenja, ne pitajte previše Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан М. Написано Септембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2013 Just do it. Тако ја (када идем на исповест). Претходно себи одсечем одступницу, тако да нема назад (нпр: закажем телефоном). Драгана П., Драгана Милошевић and Srdjan Kotur је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жедни Написано Септембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2013 Ja obično hrabrim sebe .Mogu ja to, mogu ja to, mogu ja to... Pomolim se Bogu... I uradim Млађони, Тања1 and Srdjan Kotur је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2013 нема размишљања и анализе....зажмури и уз Божију помоћ крени.....одмах.... Srdjan Kotur and Никола Поповић је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука