Jump to content

Ко нам узе мушке сузе?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Slobodno placite kad imate potrebu.

Nisu suze izraz slabosti, to nas lazu ovi sa TV - a.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Коме треба аутистични психопата са челичном маском који не уме да изрази осећања???

Живели мушкарци који умеју и могу да заплачу кад треба!!!

Подели на овим сајтовима

Ja sam od filmova plakao na Titanik ko vecinba covecanstva kad sam bio dete, nisam tu noc mogao spavati, sve sam se tripovao da sam i ja u brodu. E sad jesam li na neke druge filmove, mislim da nisam ni na jedan, mozda na neku spansku seriju. 

Подели на овим сајтовима

А плачу ли мушкарци и у реалним ситуацијама или само док гледају филмове (евентуално, сецкају лук)? :.mislise.
e, sad si ih totalno prepala....niko se ne javlja..... joooj

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

А плачу ли мушкарци и у реалним ситуацијама или само док гледају филмове (евентуално, сецкају лук)? :.mislise.

Ретко, али да.

Мени се то догодило, осим смрти родитеља, кад сам срцем осетио да се моја вољена толико душом удаљила - и стоји о танкој нити да више заиста не будемо једно. Кад дође дотле ту речи не помажу, па ако је крик срца искрен а други вас заиста воли, држим да је у тој ситуацији боље показати него рећи шта осећаш...

Богу хвала, тада је много боље и за трен схватила оно што сам много дуже речима покушавао да јој објасним.

Дакле, мушкарци слободно заплачите пред својом драгом ако вас срце боли а она воли...

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

Нисам давно нешто прибележио на форуму , јер углавном читам постове , али ме је овде подстакло да напишем по коју . 

По мени је нормално да и ми дечаци пустимо коју сузу из еноционалних разлога . Погађају ме дирљиве сцене из филмова , мада јелте је то ипак само филм или шта знам . Од када сам постао деда и добио ове моје " анђеле " често ми сузе крену када се ради о децама која су злостављана или су морали да се определе са киме ћа живети при разводу родитеља а везано је за једног или другог родитеља или су злоупотребљени од разних неморалних " пријатеља " и максимално терани на беду ! плакао сам још док нисам имао ни сопствену децу када сам гледао филмове " Шампион " па " Крамер против Крамера " И још многих других . Мислим да то није никаква слабост нас дечака већ емоције чине своје . 

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Коме треба аутистични психопата са челичном маском који не уме да изрази осећања???

Jednom sam jedva izdrzao da ne zaplacem nakon tretmana salterskih sluzbenica, kakav je to ping pong sa mnom bio. Ali, ostao sam jak :)

Подели на овим сајтовима

Заплачи кад ти се плаче, каже нека песма! :) Све је ствар културе људови моји. У нашој култури од малих ногу, свесно и несвесно, уче нас да су сузе код мушкарца одраз слабости, нешто не допустиво док су код жена нешто пожељено и допустиво. Велики број људи није у стању да мисли, ако мало промислимо,  нема неких великих разлика између суза жена и мушкараца. Ја често плачем. Некад и у цркви пустим коју сузу кад ме понесу јеванђеље. Наравно да о томе не брујим на сва звона, јер свестан сам последица. "Човек, мушкарац који је себе убедио да су сузе слабост, сувише је слаб да призна себи да има душу".

Подели на овим сајтовима

Некад и у цркви пустим коју сузу кад ме понесу јеванђеље

Да да и ја се у цркви често заплачем , а најјачи ми је утисак оставио када сам са братијом која иде редовно самном на пењање на Атос , за Светог Василија Острошког у манастир Дубрава и када су почела звона да одјекују слободним Србским планинама Златибора суза сузу је стизала , невероватан осећај и у том тренутку сам помислио зашто не звоне и остале Србске планине !

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...