emilija Написано Јун 5, 2015 Пријави Подели Написано Јун 5, 2015 ajme, kud se svi uvatili za tu plazu pored toliko miliona njegovih predavanja Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јун 5, 2015 Пријави Подели Написано Јун 5, 2015 Тежа реч може још више да раслаби. Нисмо сви једнаки ни по даровима ни по манама. Тако да не важи исти лек за све. Неко је поменуо покајање као извор радости илити духовитости. У праву сте. Aleksandra_A, Ненад Р. and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 3 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Јун 5, 2015 Пријави Подели Написано Јун 5, 2015 slusam malo pre predavanje oca Rafaila, tema "tuga" i na pola, dok pegluckam i slushuckam krenem do frizidera da pojedem ovece parce torte (ide post, valja akumulirati:P) i u momentu otvaranja frizidera iz kompa zagrmi glas oca Rafaila kako od STOMAKOUGADJANJA sve pocinje pa nema kratko kod njega, nego dok te ne satera u cosak bez dushe:))))) mislim, pojela sam ja to ali kad sam iskljucila komp na momenat mnogo volim ta predavanja...ne znaci da treba da silujemo sebe zato sto smo daleko od duhovnog nivoa o kom se govori, nego da tome treba da stremimo, sve to da imamo kao neku zvezdu vodilju, da ne odustajemo, pa koliko ko gde stigne, dobro jest. ali kako me vide iz Budve ovamo na sever da sam potegla da leshim frizider, ne znam.......:))))))))))) Aleksandra_A and Снежана је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Јун 5, 2015 Пријави Подели Написано Јун 5, 2015 Јесте, има Бог и своју духовиту страну. На пример оно кад је пустио шуљеве на оне мученике што су хтели да мазну Ковчег Завета. Поред свега на располагању, Бог је изабрао баш шуљеве, да их опамети. :-))) Снежана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јун 5, 2015 Пријави Подели Написано Јун 5, 2015 Ali zato nije gorostas, nego obican cudotvorac. Мукица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 5, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јун 5, 2015 Да, о. Јоил има изражени смисао за хумор, а нарочито кад прозива новотарце, еволуционисте и пушаче. Занимљив и добар човек. zanimljiv za psihologe i dobar za izbegavanje Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 5, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јун 5, 2015 Kad te opsednu necisti duhovi, pa pocnes da se salis, a neki sveti otac to vidi kao skvernoslovlje, pa kaze da imas duhove. Da te pitam nešto, al pošteno da kažeš. Jesi prdnuo nekad u crkvi? Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јун 5, 2015 Пријави Подели Написано Јун 5, 2015 Za Boga ne znam tačno, ali ovi jesu: https://goo.gl/JLIhn5 https://goo.gl/PdBEC1 https://goo.gl/E43CPz w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Јун 5, 2015 Пријави Подели Написано Јун 5, 2015 zanimljiv za psihologe i dobar za izbegavanje Такав утисак он и жели да остави на вас што терате спрдњу са вером. Само сте из другог света, па не разумете, а њега је баш брига за време и трендове. Немо' да замериш, али није лепо то што си рекао. Људи који га познају сведоче другачије, а да не причамо колико је помогао многима. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јун 5, 2015 Пријави Подели Написано Јун 5, 2015 Такав утисак он и жели да остави на вас што терате спрдњу са вером. Само сте из другог света, па не разумете, а њега је баш брига за време и трендове. Немо' да замериш, али није лепо то што си рекао. Људи који га познају сведоче другачије, а да не причамо колико је помогао многима. И ја сам чуо од многих да је добар човек... Уосталом и делује добродушно, али осећај за мисионарење у минусу. w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 5, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јун 5, 2015 Немо' да замериш, али није лепо то што си рекао. Људи који га познају сведоче другачије, а да не причамо колико је помогао многима. Da, slažem se da nije lepo ali je možda tačno. Kome je pomogao - ne znam. Daj Bože da ih je mnogo ali treba reći koju i o onima koje je od slobodnih transformisao u robote - a takve znam lično. Uvukli se u ljušturu lažnog mira i pobožnost pa ne mogu ni unutra mirni da budu ni napolje, od straha da ne sagreše. Možemo da nastavimo razgovor na temama o njemu https://www.pouke.org/forum/topic/939-otac-joil/ https://www.pouke.org/forum/topic/20324-sta-prica-otac-joil/ Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јун 5, 2015 Пријави Подели Написано Јун 5, 2015 a ni jednom na duze od tri minuta. Што, не осећаш се добро у цркви...или? Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јун 5, 2015 Пријави Подели Написано Јун 5, 2015 Имаш исписницу из цркве? Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Јун 6, 2015 Пријави Подели Написано Јун 6, 2015 Bog je itekako duhovit, samo što ta njegova vrlina ne može da se strpa u kalupe, pa zbog nerazumevanja ljudi negoduju w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Јун 6, 2015 Пријави Подели Написано Јун 6, 2015 Pogledaj Iron Man 2 i videćeš da je bolje biti kao Tony Stark nego kao Justin Hammer. Мож' да будеш као Брус Вејн . Други ти конструишу разне напредне справе а ти трошиш време на набацивање мишића и напредовање у борилачким вештинама . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука