feeble Написано Јун 11, 2015 Пријави Подели Написано Јун 11, 2015 Воли оне који њега воле, отуд изгледа као да подилази публици. Nije tacno, ja njega volim ali posto sam dodjos on mene ne voli Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Јун 11, 2015 Пријави Подели Написано Јун 11, 2015 Како он зна да га воле (његове приче), уколико, рецимо, дође у публику где су људи плаћени да аплаудирају и да се церекају?И рецимо, ево сат и по убитачне емисије у којој пажњу једино одржава ишчекивање нечег занимљивог, паметног, духовитог. То што није спонтана публика му је можда убило расположење. Давно сам гледао ту емисију, било је добрих фазона колико се сећам. Nije tacno, ja njega volim ali posto sam dodjos on mene ne voli Па тебе би волео да те зна. Шалим се, мислим да је предрасуда да не воли дођоше. С друге стране већина колониста га не воли , колико сам приметио. Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Март 12, 2016 Пријави Подели Написано Март 12, 2016 Nekad i previse Кратос је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Март 12, 2016 Пријави Подели Написано Март 12, 2016 Бог је само реалан, ни мане, ни више од тога. Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука