Драган_Петровић Написано Јун 4, 2015 Пријави Подели Написано Јун 4, 2015 Dragane ima grupa a, b, c, d. Na polaganju vozačkog ispita seli zajedno Nišlija i Beograđanin. Beograđanin ništa ne zna, pa pita Nišliju: • Koji je odgovor na ovo prvo pitanje? A Nišlija mu kaže: • Ce, b'e! • Šta? ne razume ga Beograđanin. • Ce, b'e! ponovi mu Nišlija. • Ce ili be? • A, b'e, ce! • A ili be ili ce? I Nišlija se iznervira: • A, b'e, ce, b'e, de! Значи пинк православац..... : ) : ) : ) Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јун 4, 2015 Пријави Подели Написано Јун 4, 2015 ovo gore napisano blage veze nema sa onim što sam piso Хахаха васо управо си отпевао атеистичку химну на ЖРУ Снежана, Дијана., NinaD and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јун 5, 2015 Пријави Подели Написано Јун 5, 2015 A ti ćeš ikad prestati da budeš dete? I šta, ti si živela dovoljno? Ne želiš večnost? Tebi je ovaj život dovoljan? Koliko godina ti treba da živiš? ??? Ju spik ingliš,si ? Nego,da te pitam, kad bi tvoje dete umiralo, jel bi mislio da se spašavaš kroz njegovu bolest (ti ili neko drugi blizak detetu) i da li bi se tvoja vera u Boga poljuljala ? Al' da odgovoriš krajnje iskreno, bez verskog filosofiranja. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јун 5, 2015 Пријави Подели Написано Јун 5, 2015 Al' da odgovoriš krajnje iskreno, bez verskog filosofiranja. Good luck! :good2: пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јун 5, 2015 Пријави Подели Написано Јун 5, 2015 ??? Ju spik ingliš,si ? Nego,da te pitam, kad bi tvoje dete umiralo, jel bi mislio da se spašavaš kroz njegovu bolest (ti ili neko drugi blizak detetu) i da li bi se tvoja vera u Boga poljuljala ? Al' da odgovoriš krajnje iskreno, bez verskog filosofiranja. Прво пример ти је сачувај ме Боже, таквог гледања на живот. Друго играш се емоцијама људи , не само што кривиш Бога. У принципу ако те је само та реченица иритирала, ја је нисам написао, па постави питање ономе ко јесте, да ја не би кварио одговор. Кад би моје дете умрло, никад вероватно не би преболео губитак али управо због тог губитка, ја би веровао, да ће се дететова душа срести поново са мојом душом а то ми пружа као зрнце вере, Хришћанство. Био би глуп и несмотрен, да одбијам било какву светлост у том мрачном тунелу која би завејала моју душу, са таквим, сложићемо се највећим губитком. Смрт нажалост постоји али вечност у коју верујем, човека спашава да уђе у бесмисао. Која вера или која идеологија, говори о томе, да је човек по природи вечан. То Бог заиста није никоме обећао. Умиремо сви, тако ја тако и моји синови. Која је алтернатива осим вере, да ћемо се поново срести са упокојеним ближњима? Туга и роптање на Бога. Онај ко ти је дао такав одговор није био злонамеран, него је видео светлост. Понекад заиста човек може да се смири и доживи преумиљење, тек после неке озбиљне трагедије у коју укључујем и сопствену болест или болест ближњега. У једном делу твоје мисли, си ти у праву, а то је, кој ће нам мој, Бог, ако нисам у заједници са њим Бесмртан, по благодати Његовој. Та вера у Вечност, коју нам дарује Христос, мене одржава у животу и мање ми недостају најближњији, који су отишли "прерано" на место где ће чекати мене. Ако је Бог крив за смрт човека, ја не желим да верујем у Бога.!! Нема никаквог смисла по мени, да ли ће дете живети самном 50 година или 5 година, ако вечност у суштој љубави не постоји, узалуд је свака моја вера у Христа ако Христос не испуни обећање које нам је дао. Извини али то што ти тражиш, не можеш наћи ни у једној вери, нити у иједној идеологији,философији или учењу смисла живота. Све време док пишем размишљам о Богу и о мојој деци која су још мала и нејака и која ми таква пружају пуно љубави, скоро па безусловно. Не знам, шта је "боље", да умрем први ја или они. Смрт нажалост постоји. ( молим те ову последњу реченицу, немој сувишно, да ми коментаришеш, осим ако имаш алтернативу, да ја и моји бебци, не можемо да умремо. -Владимир-, Човек Жоја, Снежана and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јун 5, 2015 Пријави Подели Написано Јун 5, 2015 Good luck! :good2: мда Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Јун 5, 2015 Пријави Подели Написано Јун 5, 2015 Nezgrapno. Ovako nesto imam na umu http://terminator.wikia.com/wiki/Series_T-X Мислиш , овако нешто . https://youtu.be/b-z54EP0EhM Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Јун 5, 2015 Пријави Подели Написано Јун 5, 2015 ...lično mislim da je pojam slobodne volje da to da čovek sam bira i odlučuje pomalo je iluzija jer je Gospod sve odredio, pa čak i ponuđen izbor, a i unapred Gospod zna već šta ćemo od ponuđenog odabrati...pre nego smo rođeni u knjizi života je zapisano sve Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јун 5, 2015 Пријави Подели Написано Јун 5, 2015 ...lično mislim da je pojam slobodne volje da to da čovek sam bira i odlučuje pomalo je iluzija jer je Gospod sve odredio, pa čak i ponuđen izbor, a i unapred Gospod zna već šta ćemo od ponuđenog odabrati...pre nego smo rođeni u knjizi života je zapisano sve А човека је створио, зашто? Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јун 5, 2015 Пријави Подели Написано Јун 5, 2015 Прво пример ти је сачувај ме Боже, таквог гледања на живот. Друго играш се емоцијама људи , не само што кривиш Бога. Кад би моје дете умрло, никад вероватно не би преболео губитак али управо због тог губитка, ја би веровао, да ће се дететова душа срести поново са мојом душом а то ми пружа као зрнце вере, Хришћанство. Понекад заиста човек може да се смири и доживи преумиљење, тек после неке озбиљне трагедије у коју укључујем и сопствену болест или болест ближњега. Не знам, шта је "боље", да умрем први ја или они. Смрт нажалост постоји. ( молим те ову последњу реченицу, немој сувишно, да ми коментаришеш, осим ако имаш алтернативу, да ја и моји бебци, не можемо да умремо. Prvi bold - to pitanje je realnost nekih roditelja,a ne moje gledanje na život. Nešto si se ti tu isprojektovao gadno. Ne igram se sa emocijama, nego te pitam,bez verskog kakanja, kako bi se osećao da si zaista u koži tih roditelja. Prvi underline - ok, to je tvoje zrnce nade, zasnovano na šbb-kbb. Drugi bold - mislim da je većini vernika taj stav održiv,ali samo kad se radi o nečijem tuđem detetu, nekom tamo nepoznatom i tuđem detetu. Drugi underline - slažem se apsolutno, ja ne bih mogla da živim bez moje dece, niti bih to želela. Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јун 5, 2015 Пријави Подели Написано Јун 5, 2015 nego te pitam,bez verskog kakanja, Šta da ti kažem..... Bi mogla da izdvojiš najbitniji deo iz tvog odgovora? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јун 5, 2015 Пријави Подели Написано Јун 5, 2015 Šta da ti kažem..... Bi mogla da izdvojiš najbitniji deo iz tvog odgovora? Kojeg odgovora ? Budi jasniji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јун 5, 2015 Пријави Подели Написано Јун 5, 2015 ok, to je tvoje zrnce nade, zasnovano na šbb-kbb. Ne znam za druge ali ovo mene jako boli. Ja tvoju veru ne nazivam šbb kbb, ovo je moje zrnce, tebe ne ugrožava, niti će ikad nekoga ugroziti. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јун 5, 2015 Пријави Подели Написано Јун 5, 2015 Kojeg odgovora ? Budi jasniji. Ma nema veze sve mi je jasno. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јун 5, 2015 Пријави Подели Написано Јун 5, 2015 Ne znam za druge ali ovo mene jako boli. Ja tvoju veru ne nazivam šbb kbb, ovo je moje zrnce, tebe ne ugrožava, niti će ikad nekoga ugroziti. Koju moju veru ? Šta ti znaš o tome ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука