Volim_Sina_Bozjeg Написано Јун 5, 2015 Пријави Подели Написано Јун 5, 2015 Koju moju veru ? Šta ti znaš o tome ? Pa šta ti znaš o mojoj veri, da bi je omalovažila, i nazvala je debilnom. Ej, sve je jasno, ja više ne želim da pričam o ovome. Dao sam ti odgovor ti si prokomentarisala i ajd uzdravlje. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јун 5, 2015 Пријави Подели Написано Јун 5, 2015 Pa šta ti znaš o mojoj veri, da bi je omalovažila, i nazvala je debilnom. Ej, sve je jasno, ja više ne želim da pričam o ovome. Dao sam ti odgovor ti si prokomentarisala i ajd uzdravlje. Ovo nisam rekla, to si ti opet nešto isprojektovao. Naravno da je jasno, sasvim. U zdravlje i tebi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 5, 2015 Пријави Подели Написано Јун 5, 2015 Ovo nisam rekla, to si ti opet nešto isprojektovao. Naravno da je jasno, sasvim. U zdravlje i tebi. Žalosno je kako je čovek skočio bez ikakvog razloga. Ti si ovde ispala veći hrišćanin a i pokazala si i da vidiš realnost onakvu kakva jeste. Nažalost, nije izolovan slučaj. Volim sina božijeg, koga tvoja vera ugrožava? Ako ovako lako planeš zbog komentara (neka su ti veru i nazvali debilnom, A NISU) onda tvoja vera može najviše da ugrozi tebe Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јун 5, 2015 Пријави Подели Написано Јун 5, 2015 Volim sina božijeg, koga tvoja vera ugrožava? Никога...он је и рекао да његово зрнце вере никога не угрожава... Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 5, 2015 Пријави Подели Написано Јун 5, 2015 Никога...он је и рекао да његово зрнце вере никога не угрожава... evo celog posta Ne znam za druge ali ovo mene jako boli. Ja tvoju veru ne nazivam šbb kbb, ovo je moje zrnce, tebe ne ugrožava, niti će ikad nekoga ugroziti. Meni deluje da mu je krivo što mu veru naziva fikcijom jer ona nikog ne ugrožava a komentator se postavio (pufna) kao da nju to ugrožava Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 5, 2015 Пријави Подели Написано Јун 5, 2015 Дете чији родитељ има овакав став никада, али никада неће постати слободан човек и личност. Никада! Овакав став је пројава тешког, али тешког, огромног, демонског егоизма. Самољубље луциферске величине. ovo je diskutabilno Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јун 5, 2015 Пријави Подели Написано Јун 5, 2015 evo celog posta Ne znam za druge ali ovo mene jako boli. Ja tvoju veru ne nazivam šbb kbb, ovo je moje zrnce, tebe ne ugrožava, niti će ikad nekoga ugroziti. Meni deluje da mu je krivo što mu veru naziva fikcijom jer ona nikog ne ugrožava a komentator se postavio (pufna) kao da nju to ugrožava Ма у реду је...и мени делује да Гђа. пуфна омаловажава веру уопште, али никада не бих рекла да је већи/мањи хришћанин од било кога, нити бих замерила ВСБ-у на његовој "осетљивости". Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јун 5, 2015 Пријави Подели Написано Јун 5, 2015 Žalosno je kako je čovek skočio bez ikakvog razloga. Ti si ovde ispala veći hrišćanin a i pokazala si i da vidiš realnost onakvu kakva jeste. Nažalost, nije izolovan slučaj. Volim sina božijeg, koga tvoja vera ugrožava? Ako ovako lako planeš zbog komentara (neka su ti veru i nazvali debilnom, A NISU) onda tvoja vera može najviše da ugrozi tebe Moci oladi. Verska sranja, je milina procitati, nije rekla el da? Moje zrno vere je za nju sbb tbb. Veca je Hriscanka od mene i ti si veci Hriscanin od mene. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јун 5, 2015 Пријави Подели Написано Јун 5, 2015 evo celog posta Ne znam za druge ali ovo mene jako boli. Ja tvoju veru ne nazivam šbb kbb, ovo je moje zrnce, tebe ne ugrožava, niti će ikad nekoga ugroziti. Meni deluje da mu je krivo što mu veru naziva fikcijom jer ona nikog ne ugrožava a komentator se postavio (pufna) kao da nju to ugrožava Slusaj moci, ajde nemoj da me tumacis.. SBB sbb tbb ja sam debil aj vozdra. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јун 5, 2015 Пријави Подели Написано Јун 5, 2015 ovo je diskutabilno Pa diskutuj onda. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јун 5, 2015 Пријави Подели Написано Јун 5, 2015 Ма у реду је...и мени делује да Гђа. пуфна омаловажава веру уопште, али никада не бих рекла да је већи/мањи хришћанин од било кога, нити бих замерила ВСБ-у на његовој "осетљивости". Nije osetljivost do mog srca, osetljiv sam kad neko koristi tragediju, da nam prenese @poruku@. Ja kreten jos napisem, da zatrazi odgovor od onoga kome je pitanje ustvari i postavila, pri tom napisem kako bi ja reagova da se nadjem u toj situaciji, to je bilo najvise sto mogu da uradim. Ej, ja izneo svoju intimu i svoju veru, sta je bre neko omalovazava a da pri tom ne kaze nista drugo nego da roditelji koji dozive takvu tragediju, osecaju bol. I na kraju, kad se desi tKVA vrsta tragedije, moramo navesti cinjenicu da svako to subjektivno izrazava i da ne postoji odgovor ustvari, kojeg sam ja nadam se izbegao dati u smislu direktnog odgovora. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јун 6, 2015 Пријави Подели Написано Јун 6, 2015 Bez sumnje u dobre namere ali ovakva izlozenja pravoslavne vere, sam sreo samo kod "igraca". Srecno na tom putu, sta da vam kazem. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јун 6, 2015 Пријави Подели Написано Јун 6, 2015 Разумем страх, али ово је генерално врло опасан став било ког родитеља, и то опасан по живот његове деце. Са оваквим ставом се од детета прави дебил и робот. Роб. Дете чији родитељ има овакав став никада, али никада неће постати слободан човек и личност. Никада! Овакав став је пројава тешког, али тешког, огромног, демонског егоизма. Самољубље луциферске величине. Познајем људе који су остали без деце, и то из две генерације. Били су људи и пре. Остали су људи и после. Wooooow ! Šta reći posle ovakvog zaključka jednog imanentnog stručnjaka iz oblasti psihologije,pedagogije,psihijatrije,futurologije i životologije 8086.gif . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јун 6, 2015 Пријави Подели Написано Јун 6, 2015 evo celog posta Ne znam za druge ali ovo mene jako boli. Ja tvoju veru ne nazivam šbb kbb, ovo je moje zrnce, tebe ne ugrožava, niti će ikad nekoga ugroziti. Meni deluje da mu je krivo što mu veru naziva fikcijom jer ona nikog ne ugrožava a komentator se postavio (pufna) kao da nju to ugrožava Mortricija vidis nije tako shvatila, yato jer je procitala. Sad imas situaciju, da si ti upao bey ikakvog razloga, nesto te tu pogodilo, pa si planuo i ispao veci Hriscanin od onih koji manje planu. I ovo ti je vec treci put, da dekoncentrisano izvodis zakljucke i da tumacis ono sto ne stoji na ekranu. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јун 6, 2015 Пријави Подели Написано Јун 6, 2015 Разумем страх, али ово је генерално врло опасан став било ког родитеља, и то опасан по живот његове деце. Са оваквим ставом се од детета прави дебил и робот. Роб. Дете чији родитељ има овакав став никада, али никада неће постати слободан човек и личност. Никада! Овакав став је пројава тешког, али тешког, огромног, демонског егоизма. Самољубље луциферске величине. Познајем људе који су остали без деце, и то из две генерације. Били су људи и пре. Остали су људи и после. Da ponovim sta zaista mislim o ovoj teskoj diskusiji. Po gospodji pufni prica o pravednom Jovu je pisana u wc-u i to su ona verska kak..kanja, koja one ne zeli da cuje. Takodje ne zeli da cuje, ako neko ima drugaciji stav od njenog. Realnost, ya koju nas optuzuju da je nemamo, jeste ustvari, da je kod ovog pitanja, ispravan odgovor nemoguce naci. Zasto? Zato sto je to potpuno subjektivan dozivljaj i ne postoji pravilo. Ja sam pokusao da objasnim kako bi ja uradio i pri tom nisam komentarisao i ponizavao deo koji ona zastupa. Realno to savetujem i tebi, ako ona ima takav stav, to je njeno apsolutno i neprikosnoveno pravo. Pricamo o subjektivnom dozivljaju i ne postoji odgovor. Снежана and Човек Жоја је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука