Jump to content

Свети уреднички сабор ЖРУ хиротонисао новог главног администраторa и новe уредникe друштвене мреже Поуке.орг

Оцени ову тему

Препоручена порука

Честитам Жељко!

Мене занима шта је посао главног сајт администратора, онако укратко тек да стекнем неку слику пошто немам никакву представу.

Имам неке претпоставке али то може да буде сасвим погрешно, па реко да проверим.

Углавном да руководи осталим уредницима и да даје неки смер којим ће се сајт кретати.

Рецимо пошто сам ја као сад неки србенда онда ја убацим у уредништво ове просрпске Србе и смер сајта не буде више екуменистички нити анационалан.

Оно тотално преокренем сајт да буде срБски и ортодоксан до коске.

То је отприлике нека моја замисао, е сад колико ћу ја то реализовати Бог свети зна. А добрим делом зависи и од вас форумаша и осталог уредништва. Мање више на овом сајту највише надрљах од тзв. својих, односно националиста. Тако да не знам до краја шта ће бити.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 513
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

Углавном да руководи осталим уредницима и да даје неки смер којим ће се сајт кретати.

Рецимо пошто сам ја као сад неки србенда онда ја убацим у уредништво ове просрпске Србе и смер сајта не буде више екуменистички нити анационалан.

Оно тотално преокренем сајт да буде срБски и ортодоксан до коске.

То је отприлике нека моја замисао, е сад колико ћу ја то реализовати Бог свети зна. А добрим делом зависи и од вас форумаша и осталог уредништва. Мање више на овом сајту највише надрљах од тзв. својих, односно националиста. Тако да не знам до краја шта ће бити.

Ау брате! Не завидим ти ни мало. Нек ти је Бог у помоћи!

Подели на овим сајтовима

Ти сад већ истерујеш мак на конац, а вероватно то радиш од почетка, само ја будала никако да схватим.

Како ти замишљаш да би људи пристали да дођу на форум да им се постављају питања од којих ће нека бити и провокативна и свакаква а да не постоји нека опција којом ће они бити заштићени од којечега?

То што ти причаш је сад обичан инат а не покушај да разумеш начин на који је тај део ПДФ уређен односно на који се уређује.

Тај део форума као што сам већ рекао( и више се стварно нећу понављати ) функционише на тај начин и за њега важе таква правила, теби то сад може да се свиђа или не и то је све.

Такође постоји и правило да када уредник нешто једном објасни па то још једном понови ради појашњења да му се више не поставља исто питање, јер се то третира као малтретирање уредника и опструкција форума. Ја сад овде практично већ губим време на тебе уместо да рецимо тамо оном МилошуБГ одобравам поруке или радим неки други део посла због кога сам овде, рецимо да дајем инструкције другим уредницима кога треба бановати овог момента.

Дакле ако имаш још коју нејасноћу пробај контактирати Милојкова на пп можда ће он хтети да ти одговори, овде више немој писати.

Не истерујем мак на конац, покушавам да објасним неке ствари. Но добро, нема везе, не разумемо се и ја нећу инсистирати на нечему што ти схваташ као спамовање или шта већ.

А да се обратим Милојкову на пп - хвала, не бих. Не бих ни ја да губим време на узалудне ствари. Покушавао сам раније, али више ми не пада на памет. 

Подели на овим сајтовима

Не истерујем мак на конац, покушавам да објасним неке ствари. Но добро, нема везе, не разумемо се и ја нећу инсистирати на нечему што ти схваташ као спамовање или шта већ.

А да се обратим Милојкову на пп - хвала, не бих. Не бих ни ја да губим време на узалудне ствари. Покушавао сам раније, али више ми не пада на памет.

Брате, форум је огроман, можда и највећи у земљи. Већ да скоро не постоји претрага у Гуглу која се тиче неке православне теме а да форум не изађе као први, или један од три прва резултата.

Опет кажем да верујем у Милојкова јер сам овде дуго, али ако се са њим ниси сконтао из било ког разлога, види колико простора за дискусију имаш. Или пиши на некој другој теми, отвори своју тему... Могућности су огромне за писање овде, истрајавање на овоме, на једној теми и на пар обрисаних порука, је безвезе у тој ситуацији, да будем максимално фин.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

...није брат, читај пажљиво, осим ако си је овако ословио махинално, српски... нагађам да она истрајава на разрешењу мистерије зашто Срби заповест" Поштуј власт" спроводе у пракси једносмерно и не ретко на ивици перверзије... то се само "заломило" у овој теми... :)

Обрати пажњу на пост који сам цитирао, где каже "Покушавао сам".

Ако је нека бизарна грешка у куцању, извињавам се.

Што се осталог тиче, ако јој/му један саговорник не одговара, ту је осталих десет хиљада, тако да сматрам целу расправу потпуно сувишном.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Хтела сам да испоштујем Жељка, али видим да се накнадно поново покреће прича о ономе што сам мислила да је завршено. Укључујући и ове врло "суптилне" коментаре о интелекту.

Дакле, Жељко, јесмо ли завршили или да наставим да одговарам и додатно објашњавам?

Подели на овим сајтовима

Davidova je trajno banovani član, sajt je sam skinuo ban greškom, kad je bio abdejtovan.

Нешто се не сећам да сам трајно банована. А не сећају се ни Жељко ни оби ван, чим одговарају на поруке.

Али да не бих била узурпатор и наметала се иако сам "трајно банована", ајде се ви администратори лепо договорите јесам ли или нисам...

Подели на овим сајтовима

Постоји ли шанаса да одбанујете члана под именом Драги?

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

A stvarno ne bi bilo lose da se nekad i objasni zasto se nesto brise, makar na privatnu poruku. I da to posluzi kao vid upozorenja recimo, posto se vec brise - znaci da nesto ne valja sa tim pisanjem i clanom..

+

не би било лоше да кад већ видите да је трајно бановани члан направио нови налог, а ако га већ толеришете, напоменете другима. Чисто да људи не губе време и енергију на објашњавање с њим, када су им неретко намере смешне за одраслог човека.

Подели на овим сајтовима

Многи су отишли.

Неки су поништени, обрисани.

Неки су  о д р а с л и.

А неки су били мали и остали  м а л и.

Зоске је одрастао на БСН-у.

Е, зато он моли да вратите Драгија.

Аман, побогу, вратите нам Драгија, јер је он наше ''Бечко Жруовско Дете''.

Овде ја порас'о, треба да га женимо.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...