Jump to content

Свети уреднички сабор ЖРУ хиротонисао новог главног администраторa и новe уредникe друштвене мреже Поуке.орг

Оцени ову тему

Препоручена порука

Питање за Жељка: господин Александар Милојков је управо без икаквог разлога обрисао две моје поруке на теми - "Питајте Александра Милојкова".

Да ли постоји одбрана од његове самовоље?

На пдф питајте постоји аутономија уређивања.

Гости тог ПДФ-а имају право да обришу или не одговоре на питања која им се постављају.

При том Милојков је још и администратор те је то дупла доза.

Иначе ми из бачке не волемо те банаћане и ја лично мислим да је он као и сваки банаћанин веома трапав човек те је грешком побрисао читав низ питања.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Одговори 513
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

Demokratija! ...и ТАЧКА!!!

На пдф питајте постоји аутономија уређивања.

Гости тог ПДФ-а имају право да обришу или не одговоре на питања која им се постављају.

При том Милојков је још и администратор те је то дупла дуза.

Иначе ми из бачке не волемо те банаћане и ја лично мислим да је он као и сваки банаћанин веома трапав човек те је грешком побрисао читав низ питања.

Аха... разумем. Значи, можеш да пишеш онако опуштено, да кажеш шта год ти падне на памет, укључујући и то да се понашаш бахато и/или неваспитано, а кад саговорник нешто одговори, или кад једноставно немаш паметан одговор, ти лепо узмеш "чаробну гумицу" и обришеш саговорникове поруке. Супер је то.

Али добро, пошто се дрво по плодовима познаје, прилично ми је јасно о каквом дрвету је реч. 

Подели на овим сајтовима

Аха... разумем. Значи, можеш да пишеш онако опуштено, да кажеш шта год ти падне на памет, укључујући и то да се понашаш бахато и/или неваспитано, а кад саговорник нешто одговори, или кад једноставно немаш паметан одговор, ти лепо узмеш "чаробну гумицу" и обришеш саговорникове поруке. Супер је то.

Али добро, пошто се дрво по плодовима познаје, прилично ми је јасно о каквом дрвету је реч. 

Мислиш да је баш све тако?

Подели на овим сајтовима

о каквом дрвету је реч.

буква.......Жељко узгаја букве

Додуше видео сам га једном да цепа и јавор :.mislise.

• Волим 1

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Мислиш да је баш све тако?

Да, мислим. Погледај и сам, ако мени не верујеш.

Zašto se uopšte preganjaš?

Замена тезе. Уместо о бахатом и неваспитаном понашању администратора коме су притом увек пуна уста приче о љубави и односу према другоме, причаш о наводном прегањању. Ко може да верује у истинитост теологије онога ко не испуњава ни основне критеријуме пристојности?

Подели на овим сајтовима

Ti bre sestro bas imas visak snage. `Si razmisljala da ga upotrebis na neku fizicku aktivnost?

A ako ti Aca ne odgovara kao sagovornik, onda ga lepo zaobidjes, otvoris neku drugu temu, i pitas sta te zanima. Ili jos bolje, skoknes npr. na temu o. Save Janjica, i tamo pitas, lepo sacekas odgovor, i tako sacuvas mir tvoj nasusni...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

A ako ti Aca ne odgovara kao sagovornik, onda ga lepo zaobidjes, otvoris neku drugu temu, i pitas sta te zanima. Ili jos bolje, skoknes npr. na temu o. Save Janjica, i tamo pitas, lepo sacekas odgovor, i tako sacuvas mir tvoj nasusni...

наравно....

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Ti bre sestro bas imas visak snage. `Si razmisljala da ga upotrebis na neku fizicku aktivnost?

Драги брате, можда ја имам вишак снаге, а ти изгледа имаш вишак непотребних и нетражених савета. Је ли та надобудност неки "администраторски синдром" или је само питање личног (не)васпитања?

А зашто бих отварала тему ако господин теолог прича о нечему на већ постојећој теми, и када ја имам питање баш у вези са том темом?

И ако смем да приметим, и твој одговор је замена тезе, као и Миланова порука.

Сад видим да и Џеси има исто мишљење.

Баш је то красно... Кад вас на неком шалтеру службеница дрско одбије, ви, претпостављам са пуно разумевања прихватите објашњење њеног шефа да не треба да тражите од ње одговор, него да пређете на други шалтер. То је ваљда логично и прихватљиво? 

Подели на овим сајтовима

... а Давид каже: " као живинче бејах пред Тобом"... :)

Увек ми се догађа исто - кад прочитам овако бриљантан коментар, увек у мени проради завист што ја нисам у стању тако нешто паметно смислим. Али, добро, човек треба да се смирава и да спозна своја ограничења.

Подели на овим сајтовима

Драги брате, можда ја имам вишак снаге, а ти изгледа имаш вишак непотребних и нетражених савета. Је ли та надобудност неки "администраторски синдром" или је само питање личног (не)васпитања?

Ne, stvarno, ako nemas `de da utrosis snagu, ima kod mene dosta drva da se i`cepa.

А зашто бих отварала тему ако господин теолог прича о нечему на већ постојећој теми, и када ја имам питање баш у вези са том темом?

Pa zato sto tako rade pravi hriscani, podstaknuti svojom neutoljivom zeljom da se skruse u najdublje smirenje.

A jos kad ih neko odbije u razgovoru, oni to primaju kao Boziju volju, i odma` krenu najusrdnije da se mole za tog sagovornika, sve vreme smatrajuci ga vecim od sebe, a sebe gledaju kao iskljucivi uzrok problema nastalog u pokusaju tog razgovora.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Види звездо Давидова, форум је широк.

Не мораш ти баш своје мишљење износити на Милојковој теми.

Отвори брате (сестро) неку своју тему па све оно што имаш да кажеш напиши тамо.

Подели на овим сајтовима

Увек ми се догађа исто - кад прочитам овако бриљантан коментар, увек у мени проради завист што ја нисам у стању тако нешто паметно смислим. Али, добро, човек треба да се смирава и да спозна своја ограничења.

Aaa, cuvaj se zavisti kao guje otrovnice...

Подели на овим сајтовима

Види звездо Давидова, форум је широк.

Не мораш ти баш своје мишљење износити на Милојковој теми.

Отвори брате (сестро) неку своју тему па све оно што имаш да кажеш напиши тамо.

Види, Жељко, оно што сам хтела, рекла сам овде. Немам потребе да надугачко објашњавам оно што је јасно и што ти и остали администратори не желите да видите него замењујете тезе.

Нема проблема, не бих да правим друштво оби вану у цепању дрва, видим да он то ради врло добро :-)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...