JESSY Написано Април 29, 2015 Пријави Подели Написано Април 29, 2015 Елем моја другарица Џеси ђакониса.... znas ti zasto se druzis sa mnom..... :0102_laugh: Драшко and Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 29, 2015 Пријави Подели Написано Април 29, 2015 Ava ne spava, odličan tekst... nacrtao i obojio feeble, Mилена КШ and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 3 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Април 29, 2015 Пријави Подели Написано Април 29, 2015 Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Април 29, 2015 Пријави Подели Написано Април 29, 2015 Дакле, у постављању хорепископа Николаја ниједан канон није повређен, као што неће бити повређен ни постављењем и других хорепископа, уколико црквене прилике у Епархији рашко-призренској у егзилу то буду изискивале. (sa stranica Istina je samo jedna...) Bice ih jos izgleda Zoran Đurović and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Април 29, 2015 Пријави Подели Написано Април 29, 2015 Писао сам дан и по и претекао владику Атанасија Битно је да си претекао Тасу Mилена КШ, Човек Жоја, Zoran Đurović and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Април 29, 2015 Пријави Подели Написано Април 29, 2015 Битно је да си претекао Тасу Када га пренесете, а онда се ја јавим: Извинте владико, молићу лепо, али ви сте преписивали од мене)))))) Човек Жоја, Драгана Милошевић, Mилена КШ and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Април 30, 2015 Пријави Подели Написано Април 30, 2015 Када га пренесете, а онда се ја јавим: Извинте владико, молићу лепо, али ви сте преписивали од мене )))))) Не бих сад баш да Вам кварим ову еуфорију госн. Đuroviću, али кад сте већ толико задовољни собом крајње је и време да се договоримо око нарушених ауторских права (зло)употребом анимације (а данас се свако задовољство плаћа па се тако и за све остале детаље обратите мом адвокату RYLAH-у). Снежана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cant_feel Написано Април 30, 2015 Пријави Подели Написано Април 30, 2015 Ево, ава је сочинио одговор на Артемијев акт. Писао сам дан и по и претекао владику Атанасија. Овде га имате: https://www.pouke.org/forum/topic/38922-%D0%B7%D0%BE%D1%80%D0%B0%D0%BD-%D1%92%D1%83%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%9B-%D0%BE-%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B5%D0%BC%D0%B8%D1%98%D0%B5%D0%B2%D0%BE%D0%BC-%D1%80%D1%83%D0%BA%D0%BE%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B6%D0%B5%D1%9A%D1%83-%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%BE/ A jel' i vladika Atanasije nesto pisao na ovu temu? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 30, 2015 Пријави Подели Написано Април 30, 2015 Bice ih jos izgleda šta ćeš - eparhija je u exit-u LOL p.s. strašno je kolko je video tužan Благовесник је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Мај 3, 2015 Пријави Подели Написано Мај 3, 2015 Вашара ли у Стрмоглавцу, то ви је чудо. U gradu Strmoglavcučudan je vašar jakoprodavac, kupac, robasve vam je naopakona samoj kapiji gradaispod kamenog lukakozica, dobra Belka,prodaje starog vuka.Evo i miša starog,sa puškom, nije varka,doziva, mami kupce,prodaje mačka Marka.A samo korak daljenovoga čuda etonekakav mačor strogikupcima nudi pseto.Kupusna glava stojikrotka je poput svecao vratu drži oglasNudim četiri zeca.Magarac Njako Njakićkupcima nudi lava.Pošto ga daješ kume?pita ga strina krava.Jarića dvoje imam!grlat krokodil zjadebeli, teški, masni.Oba kupujem ja!S tezge krekeće žaba:prodaću tebi rodu,trske, vetar i sunce.Meni - muve i vodu!Žirafa važno šetanebeski poduporanjne može stana naćitraži crkveni toranj.Kamilu, pustinjsku lađu,spopao čudan bes,kroz vašar cupka, viče:dođite, učim ples.Iz šatre zove lijaima lukavo okoodlično čistim perjedođite, gospa koko.Oko kineskog zmajabuljuk se dece pletea on za dinar, za dvaizvodi vatrometeBeskućna kuca skitatužno joj svetle zenesvakoga uz put pitaZašto ne kupiš mene?Na kraju dolazi stražargospodin Motka Noj,uvis palicu dižeSvršen je vašar! Stoj! w.a.mozart and Човек Жоја је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Мај 20, 2015 Гости Пријави Подели Написано Мај 20, 2015 Ево, како Миодраг Петровић-Чкаља оправдава овај (зло)чин: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Мај 20, 2015 Пријави Подели Написано Мај 20, 2015 33 минута... брате мили, још мало па ко цела литургија - значи потребна му је скоро вечност да би објаснио овај чин. Кад сам чуо да је почео од Растка и 1191. одустао сам одмах ЛОЛ Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Мај 20, 2015 Гости Пријави Подели Написано Мај 20, 2015 Ево слушам га како завлачи овај несрећни народ. Ко фол прича о Светом Сави (а што је уобичајена матра оваквих несрећника) и о Литургији, и онда наводи како се у СПЦ служи другачија Литургија него за време светог Саве. као пример наводи песму "Достојно и праведно" (он додаје и јест, мада то не треба), и да ми тако служимо као код римокатолика. Наравно, види се да појма нема Литургику и нема појма да је додатак "поклањатисја Оцу и Сину и Свјатому Духу, Тројицје јединосушњеј и нераздјељњеј" потпуно неприродни додатак из 14-15 века. Да је то истина, погледајте грчке служебнике где се и данас пева "аксион ке дикеон" тј. "достојно и праведно". Када се настави молитва која се чита после ове песме "достојно и праведно" јасно је зашто нема никавог оправдања певати онај наставак". Анафора је принос Богу Оцу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Мај 20, 2015 Гости Пријави Подели Написано Мај 20, 2015 Чкаља је невероватан... али он ништа, баш НИШТА није рекао о овоме (зло)чину А ето, причао о њему То показује какав је то менталитет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Мај 20, 2015 Гости Пријави Подели Написано Мај 20, 2015 А још жешћа је фора да тзв. "Грешни Милоје" има свој јутјуб канал који се зове "крив је". Човек је толико незнавен, појма нема шта прича. Стоји испред Богословије Свети Сава и не прави разлику измеђђу Богословије и Богословског Факултета. Каже да је ректор Богословије вл. Иринеј Буловић Наравно, да није ни ректор Богословије, а није ни декан Факултета. Лупа ко Максим по дивизији. Но, шта га брига. Пошто има паре може да има и свога "владику". Није лошо. Макар и сеоског, хоро(р)епископа тзв. Николаја. Утриповао се човек много, жимити. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука