Milan Nikolic Написано Април 27, 2015 Пријави Подели Написано Април 27, 2015 @, Mislim da se Senka upropastio sa nekim igricama. Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Април 27, 2015 Пријави Подели Написано Април 27, 2015 Džabe ti je ovo što pišeš, Senku odavno handri Da svako ko pita nesto njega je obuzeo djavo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Април 27, 2015 Пријави Подели Написано Април 27, 2015 @, Mislim da se Senka upropastio sa nekim igricama. A jes igrao sam God of War Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Април 27, 2015 Пријави Подели Написано Април 27, 2015 http://www.eparhija-gornjokarlovacka.hr/index.php?option=com_content&view=article&id=682:pokajanje-bugarskih-raskolnika&Itemid=76〈=hr BPC je napravila dogovor i pristala da prizna nekanonske i nevalidne hirotonije i rukopolozenja iz i k o n o m i j e. Ali takav scenario ovi mogu samo da mastaju, jer niti su brojcano masovni, niti imaju podrsku vlasti i politickih stranaka (kao slucaj u Bugarskoj), niti ce se ikada omasoviti, narocito ako im se ne pridruzi neko od episkopa SPC... Nakon smrti bivseg vladike rasko-prizrenskog Artemija pokret (cirkus) ce nestati. ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Април 27, 2015 Пријави Подели Написано Април 27, 2015 Zato sto smo tako u mogucnosti. Gle, odgovor je uvek ovakav: Imas zateceno stanje i onda logican putokaz kojim treba da se kreces. Kao kada bi te neko bacio u lavirint i dao ti uputstva kako iz njega da izadjes. Bice sve okej dok se ne zapitas "a zasto sam ja uopste i bacen u lavirint?!" Ti si izgleda dosao do tog pitanja a na njega nema odgovora...bar ga ja do sada nisam nasao. Pitam se sta je Hristos hteo da postigne i sta se od toga ostvarilo? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Април 27, 2015 Пријави Подели Написано Април 27, 2015 Pitam se sta je Hristos hteo da postigne i sta se od toga ostvarilo? Ne znam brate. Necu da preterujem pa da upadnem u prelest razmisljanja svojom glavom. Lepse mi je ovako, da lazem samoga sebe JESSY је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Април 27, 2015 Пријави Подели Написано Април 27, 2015 Ne brate, nego moram malo i da se našalim, a sve te stvari na koje nailaziš u SZ treba da gledaš kroz NZ i da tu tražiš odgovore. Nemam problema sa salom ali da te pitam iskreno ovako.Zamisli da ne postoji NZ da li bi verovao u Boga Biblije? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Април 27, 2015 Пријави Подели Написано Април 27, 2015 Ne znam brate. Necu da preterujem pa da upadnem u prelest razmisljanja svojom glavom. Lepse mi je ovako, da lazem samoga sebe Pa i struja bira laksi put Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Април 27, 2015 Пријави Подели Написано Април 27, 2015 Pa i struja bira laksi put Mislis siri? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Април 27, 2015 Пријави Подели Написано Април 27, 2015 Ne mogu sebi ni da postavim takvu hipotezu i da spekulišem o njoj iz jednog prostog razloga koji glasi Rođen sam u vreme novog saveza između Boga i ljudi. A da ja tebe pitam, jesu li ljudi starog saveza verovali u Boga? Ja mislim da su ljudi oduvek verovali u nekog Boga.Cak su i kamenje koristili u ime tog saveza na osnovu predanja.A zasto ti milsis da se Bog tako drasticno razlikuje u NZ u odnosu na SZ?El te to intrigira kao coveka ili jednostavno prihvatas tudje tumacenje kao svoje? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Април 27, 2015 Пријави Подели Написано Април 27, 2015 Mislis siri? Put manjeg otpora Deki992 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Април 27, 2015 Пријави Подели Написано Април 27, 2015 @@SHADOWS OF THE LIGHT, https://www.pouke.org/forum/blog/23/entry-376-%D0%BE-%D0%B1%D0%BE%D0%B3%D1%83-%D1%83-%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%BC-%D0%B7%D0%B0%D0%B2%D0%B5%D1%82%D1%83/ Znaci tudja tumacenja? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Април 27, 2015 Пријави Подели Написано Април 27, 2015 Znaš kako, kad proučavam matematičke funkcije, integrale, diferencijale, ili fizičke zakone, ili bio koju drugu oblast, ja izučavam i usvajam ono što je neko drugi otkrio, definisao, razradio,...kad mi nešto nije jasno iz date oblasti ja pitam prof. matematike ili biologije da mi razjasni ili tražim da li je neko dao odgovor na ono što me interesuje iz date oblasti. Kad me boli zub ja odem kod čika zube pošto n'umem sam da mećem plombe, mis'im, može i bez toga, al' otpadaju uši od bolova....itd. i sve u vezi toga i s tim... Ok.Razumem tvoju analogojiju ali ona nije uporediva sa pitanjem Boga. Deki992 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Април 27, 2015 Пријави Подели Написано Април 27, 2015 Vidi, postoji novozavetno iskustvo koje traje 2000 god. koje nam je predočeno i hvala Bogu dostupno. Ne vidim niti jedan razlog, apsolutno ni jedan jedini razlog zbog kojeg bih u razmišljanju izašao iz tako datih okvira i temlja. Sve drugo može biti samo nadgradnja...Ako ti misliš da se tebi Bog javio na neki drugi način koji izlazi iz okvira hrišćanskog iskustva, ako misliš da to nije u redu i da je pogrešno, onda svaka čast i samo napred. Ja te tu ne bih zaustavljao niti bih te ubeđivao. Veruj brate slatki u šta god i u koga god hoćeš, i u to kamenje što pominješ, ako hoćeš. A el postoji tvoje licno iskustvo koje prevazilazi oba i stara i i nova?Valjda ti je tvoje iskustvo presudno a ne tekst iz verskih spisa? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
horatio Написано Април 28, 2015 Пријави Подели Написано Април 28, 2015 El ima Bog svoje Ja? Мислио сам да је то јасно још од Старог завета, те да је тумачење "ЈХВХ " непроблематично, али ко зна...или имаш невероватно знање и ванредну критичку моћ (обзиром на радиклалност теза и питања) или је оно друго у питању.... Узгред нисам имао тебе за "предмет" критике, већ климу која је створена на посљедњим страницама ове теме (премда твој допринос не треба занемарити Натан је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука