Jump to content

Sutra totalno pomračenje Sunca i „supermesec“

Препоручена порука

Ја сам чврсто забарикадирао све ролетне, завесе и ћебад стабио преко, а укућане закључао док не прође радијација.

Видећу вас што буљите за пар дана кад крену да вам излазе чудни пликови по телу.

Тако онај Мађар деведесет девете гледао помрачење, па види где је сад.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Ја сам чврсто забарикадирао све ролетне, завесе и ћебад стабио преко, а укућане закључао док не прође радијација.

Tebe bas briga imas Alu-foliju na glavi....A vidi ga  verum est in beer@ Cuje glasove...hm...

Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati.

Подели на овим сајтовима

@verum,

Ја поруку примио само од неког да уплатим паре Јелић Александру на Пост нет уплатницу 3000 динара, јер му није било добро.

Да није и то део визије да помажем људима?

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Видећу вас што буљите за пар дана кад крену да вам излазе чудни пликови по телу.

Тако онај Мађар деведесет девете гледао помрачење, па види где је сад.

Bez ikakve zezancije, moj prvi komsija je bukvalno uradio sve ovo sto si opisao kad je bilo 1999.

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Никада се није сазнало, ко је одговоран за ону хистерију и застрашивање народа 1999, када је преко свих медија саветовано да се не излази напоље због наводног зрачења.

"Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски

"Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник

http://www.serbian-iconography.com/                       www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU

Подели на овим сајтовима

али у једном тренутку чујем глас "Ти си тај, што тајну зна", а ја одговарам "Не, ја нисам, нисам тај..."

Мени је ово довољно. Једино прави Изабраник порицаће своју изабраност. Реци како да те следим о, Веруме ?
Подели на овим сајтовима

Никада се није сазнало, ко је одговоран за ону хистерију и застрашивање народа 1999, када је преко свих медија саветовано да се не излази напоље због наводног зрачења.

Милошевић

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

44245-3f214fe319c6fa41330e718fac275cd7.j

Подели на овим сајтовима

E bre al` ste naspamovali ovako zanimljivu temu. Bas svasta s vama. :)))

Inace, trenutni ekran na Red Shift-u je ovaj koji vidite ispod - strelica pokazuje da je Mesec, gledano sa ovih nasih prostora, poceo sa gornje leve strane tranziciju ispred Sunca (strelica obelezava mesto Sunca i Meseca, naziv Meseca je zelenim slovima, ko ne vidi bas odma`).

Osim toga, vrlo je zanimljivo da imamo jos cak 5 planeta prakticno u konjukciji (u istoj liniji sa Suncem i Mesecom, tj. u istom prividnom polozaju/udaljenosti). Odozgo na dole - gledano sa leve strane Venera, Mars i Uran, a sa desne strane Merkur i Neptun.

5nltp0.jpg

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...