SHADOWS OF THE LIGHT Написано Март 20, 2015 Пријави Подели Написано Март 20, 2015 Суце је на пола пута од потпуне црнине. Upao si u pomracenje uma do pola pa ti se cini. Deki992 and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Март 20, 2015 Пријави Подели Написано Март 20, 2015 @@Ignjatije, Што си помрачио Игњо, где ћеш ? Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 20, 2015 Пријави Подели Написано Март 20, 2015 Ја сам чврсто забарикадирао све ролетне, завесе и ћебад стабио преко, а укућане закључао док не прође радијација. Видећу вас што буљите за пар дана кад крену да вам излазе чудни пликови по телу. Тако онај Мађар деведесет девете гледао помрачење, па види где је сад. Плутон, Juanito, Adelaida and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Март 20, 2015 Пријави Подели Написано Март 20, 2015 ) GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Март 20, 2015 Пријави Подели Написано Март 20, 2015 Ја сам чврсто забарикадирао све ролетне, завесе и ћебад стабио преко, а укућане закључао док не прође радијација. Tebe bas briga imas Alu-foliju na glavi....A vidi ga verum est in beer@ Cuje glasove...hm... RYLAH, Kaludjerovic Sreten and verum est in beer је реаговао/ла на ово 3 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 20, 2015 Пријави Подели Написано Март 20, 2015 @verum, Ја поруку примио само од неког да уплатим паре Јелић Александру на Пост нет уплатницу 3000 динара, јер му није било добро. Да није и то део визије да помажем људима? Плутон and Juanito је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 20, 2015 Пријави Подели Написано Март 20, 2015 Ја сам чврсто забарикадирао све ролетне, завесе и ћебад стабио преко, а укућане закључао док не прође радијација. Видећу вас што буљите за пар дана кад крену да вам излазе чудни пликови по телу. Тако онај Мађар деведесет девете гледао помрачење, па види где је сад. Bez ikakve zezancije, moj prvi komsija je bukvalno uradio sve ovo sto si opisao kad je bilo 1999. GeniusAtWork, Биљана, RYLAH and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан-Марковић Написано Март 20, 2015 Пријави Подели Написано Март 20, 2015 Никада се није сазнало, ко је одговоран за ону хистерију и застрашивање народа 1999, када је преко свих медија саветовано да се не излази напоље због наводног зрачења. "Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски "Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник http://www.serbian-iconography.com/ www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Март 20, 2015 Пријави Подели Написано Март 20, 2015 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Март 20, 2015 Пријави Подели Написано Март 20, 2015 али у једном тренутку чујем глас "Ти си тај, што тајну зна", а ја одговарам "Не, ја нисам, нисам тај..." Мени је ово довољно. Једино прави Изабраник порицаће своју изабраност. Реци како да те следим о, Веруме ? verum est in beer је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Март 20, 2015 Пријави Подели Написано Март 20, 2015 Никада се није сазнало, ко је одговоран за ону хистерију и застрашивање народа 1999, када је преко свих медија саветовано да се не излази напоље због наводног зрачења. Милошевић Kaludjerovic Sreten and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Март 20, 2015 Пријави Подели Написано Март 20, 2015 Никада се није сазнало, ко је одговоран за ону хистерију и застрашивање народа 1999, када је преко свих медија саветовано да се не излази напоље због наводног зрачења. Дејан-Марковић, verum est in beer, Плутон and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Март 20, 2015 Пријави Подели Написано Март 20, 2015 http://www.njuz.net/wp-content/uploads/2015/03/stav-69.jpg Kaludjerovic Sreten, Плутон, kordun and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 20, 2015 Пријави Подели Написано Март 20, 2015 E bre al` ste naspamovali ovako zanimljivu temu. Bas svasta s vama. Inace, trenutni ekran na Red Shift-u je ovaj koji vidite ispod - strelica pokazuje da je Mesec, gledano sa ovih nasih prostora, poceo sa gornje leve strane tranziciju ispred Sunca (strelica obelezava mesto Sunca i Meseca, naziv Meseca je zelenim slovima, ko ne vidi bas odma`). Osim toga, vrlo je zanimljivo da imamo jos cak 5 planeta prakticno u konjukciji (u istoj liniji sa Suncem i Mesecom, tj. u istom prividnom polozaju/udaljenosti). Odozgo na dole - gledano sa leve strane Venera, Mars i Uran, a sa desne strane Merkur i Neptun. Драгана Милошевић, verum est in beer, Adelaida and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Март 20, 2015 Пријави Подели Написано Март 20, 2015 http://www.021.rs/Novi-Sad/Vesti/VIDEO-FOTO-Pomracenje-Sunca-u-Novom-Sadu.html Натан, verum est in beer, Juanito and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука