туриста Написано Март 20, 2015 Пријави Подели Написано Март 20, 2015 Ја био на њиви, садио лук. Плутон, Kaludjerovic Sreten, Adelaida and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 20, 2015 Пријави Подели Написано Март 20, 2015 Милошевић Ја чух да је Јула... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 20, 2015 Пријави Подели Написано Март 20, 2015 Osim toga, vrlo je zanimljivo da imamo jos cak 5 planeta prakticno u konjukciji (u istoj liniji sa Suncem i Mesecom, tj. u istom prividnom polozaju/udaljenosti). Odozgo na dole - gledano sa leve strane Venera, Mars i Uran, a sa desne strane Merkur i Neptun. Ако нисам негде погрешио у прорачуну, то значи да ћу сутра добити паре. Увек ме убоде кад марс и уран уђу у кућу венере! RYLAH, obi-wan and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Март 20, 2015 Пријави Подели Написано Март 20, 2015 Је л' се ти то опрашташ од нас Игњатије!?? Ко? Шта? Ја? Одакле вам такве констатације уопште сада....? :.mislise. Опасност је прошла. Стеј куууул! GeniusAtWork and Биљана је реаговао/ла на ово 2 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Март 20, 2015 Пријави Подели Написано Март 20, 2015 Били смо унутра, и само смо видели да је светлост другачија. GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Март 20, 2015 Пријави Подели Написано Март 20, 2015 Прође ли то сутра..... ? GeniusAtWork and ИгорМ је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Март 20, 2015 Пријави Подели Написано Март 20, 2015 Ја чух да је Јула... У чему је разлика? Сећам се пред 5. октобар или неке друге демонстрације (небитно), излази она несрећна Миља Вујановић и чита хороскоп за сутра...Ован - очекује вас диван дан, али не би трбало да излазите на улицу, може да вам падне клавир на главу... Бик - могућност добитка новца, али због опозиције Сатурна и Марса и велика вероватноћа да вас прегази воз... П.С. Извините на спаму Дуња је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Markovic S. Написано Март 20, 2015 Пријави Подели Написано Март 20, 2015 Ee ja vidjoh danas kroz masku za varenje GeniusAtWork, Снежана, Kaludjerovic Sreten and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Март 20, 2015 Пријави Подели Написано Март 20, 2015 ИгорМ, Adelaida, Биљана and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 20, 2015 Пријави Подели Написано Март 20, 2015 Геније, видим да пратиш доста овог Ђовака. Је л' се мени чини, или је тип који стоји иза странице помало расистички настројен + притајено обожава Кристијана Голубовића? GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Март 20, 2015 Пријави Подели Написано Март 20, 2015 I meni se čini to isto. Ima vrlo gadnih stereotipa o Romima. Npr: Ovo i nije toliko drastično, obično su mu mnogo gadnije fore sa njima. I to mi uvek pokvari doživljaj, jer mi se mnogo sviđa sam koncept i crteži. A za "Krileta" ne znam da l' se sprda sa njim, ili je obožavatelj. To je ono kad ne možeš da skontaš da li je istinito ili je dobro odrađena satira Juanito је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 20, 2015 Пријави Подели Написано Март 20, 2015 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 21, 2015 Пријави Подели Написано Март 21, 2015 Значи врх! https://www.facebook.com/video.php?v=10153117587249004 feeble, Kaludjerovic Sreten, Човек Жоја and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 21, 2015 Пријави Подели Написано Март 21, 2015 Сјајно! ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука