Grizzly Adams Написано Март 1, 2015 Пријави Подели Написано Март 1, 2015 Млађони and Човек Жоја је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Март 1, 2015 Пријави Подели Написано Март 1, 2015 I to i par "podrski" u akcijama. Ne mogu saada da nadjem sve je pretrpano ukrajnom, ali imao sam finu debatu putina iz dume sa opoizicjom gde ga opozicija napada za saradnju sa NATO a on prica kako nato odrzava mir u svetu, sa tim sto kao, rusija mora po malo povremeno da ih opomene da ne preteruju sa serifovanjem. edit evo nasao sam, na 1:50 prica kako nato igra ulogu za stabilnost u svetu.. ali eto nekad gura nos tamo gde ne treba... drugim recima.. kad mi odgovara saradjivacu sa nato, kad mi ne odgovara praciu od njih crnu zmiju a od sebe pravednika... Da znam, putin podrzava NATO u afganistanu jer zna da tamo iscrpljavaju silu i u njegovom je interesu da talibani ne dodju na vlast, rusiji je u interesu stabilni afganistan i jos bolje ako NATO za njega uradi posao pa se isplati, to je normalno jer ide borba izmedju NATO i rusije naravno da ce ih podrzati kad njemu odgovara. Sto se tice sirenja demokratije vojnim putem ja sam protiv toga nema veze radili to rusi ili amerikanci. Ne slazem se sa sovjetskom invazijom afganistana na primjer i mislim da sve zemlje i svi narodi trebaju da biraju svoju vlast u pravoj direktnoj demokratiji a ne da im neko drugi bira za njih i da im govori kako trebaju da zive. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Март 1, 2015 Пријави Подели Написано Март 1, 2015 na primjer, mislim da sve zemlje i svi narodi trebaju da biraju svoju vlast u pravoj direktnoj demokratiji a ne da im neko drugi bira za njih i da im govori kako trebaju da zive. Ne znam kako ostali ali slovenski narodi nijedan nisu zreli za direktne demokratije, pa čak ni ti koji su najduže vremena na zapadu u političkom smislu kao Česi, Slovaci i Poljaci a kamo li nedaj Bože ti južni ili istočni Sloveni. Tu vrijedi samo apsolutistička monarhija, policijska državna strahovlada, diktatura, samovlada, samoderžavlje, bič i kocka šećera. Istochnik је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Март 1, 2015 Пријави Подели Написано Март 1, 2015 I to i par "podrski" u akcijama. Ne mogu saada da nadjem sve je pretrpano ukrajnom, ali imao sam finu debatu putina iz dume sa opoizicjom gde ga opozicija napada za saradnju sa NATO a on prica kako nato odrzava mir u svetu, sa tim sto kao, rusija mora po malo povremeno da ih opomene da ne preteruju sa serifovanjem. edit evo nasao sam, na 1:50 prica kako nato igra ulogu za stabilnost u svetu.. ali eto nekad gura nos tamo gde ne treba... drugim recima.. kad mi odgovara saradjivacu sa nato, kad mi ne odgovara praciu od njih crnu zmiju a od sebe pravednika... Наравно, у ту подршку треба урачунати поред активнодти руских транспортних авиокомпанија и активности 224. Транспортног пука Руског РВ, који су распоређивали НАТО џебану по Авганистану, Ираку, Африци итд, а из америчких база у САД, односно НАТО база у Немачкој и Француској. Класић из хрватдког зракопловства ми рече да су и њих пребацивали у Абганистан итд... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 1, 2015 Пријави Подели Написано Март 1, 2015 - Na ovo forumu ja jos ne sretoh nikoga ko bezrezervno podrzava sve sto Amerika radi u spoljnoj politici. Gotovo sam siguran da ne postoji niti je postojao takav forumas. - Vezivati stavove prozapadno orijentisanih forumasa za poteze USA administracije je glupo i veoma jadan nacin diskreditacije sagovornika. - Postoje prozapadno orijentisani forumasi koji osudjuju SVE spoljnopoliticke poteze USA adminstracije, narocito voje intervencije. Primer su Grizli i Juan.. ) Poceli smo da patimo od amnezije izgleda aquillius ... Podrzavali ste vi pojedini americke intervencije protiv mrskih " diktatora" poput Gadafija vise od pojedinih generala u Pentagonu .. Dok smo mi pametniji u svakom pogledu pokazivali solidan zivit ljudi u Libiji na primer, besplatno skolstvo ili zdravstvo, veliki broj nasih ljudi u radu u Libiji itd vas nekoliko ste bili zdusno za izvoz "demokratije" koju vidimo kako izgleda ... Mojne sada da nam posle mora gluposti i zlocina americke administracije koje ste zdusno podrzavali vi rusofobi upravo , da nam danas prodajete m...a za bubrege jer mi rusofili sa druge strane ne patimo od amnezije ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Март 1, 2015 Пријави Подели Написано Март 1, 2015 Titovo нет Staljinu http://www.makdenes.mobi/a/2032138/i5.html Vučićevo нет Putinu Bajden Vučiću: Radite sjajan posao za Srbiju http://www.srbijadanas.com/clanak/vucic-sa-bajdenom-ocekujem-unapredenje-odnosa-sa-sad-07-02-2015 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Март 1, 2015 Пријави Подели Написано Март 1, 2015 ) Poceli smo da patimo od amnezije izgleda aquillius ... Ti patis od elementarne neinteligencije i neobrazovanja, sto svakim svojim megaglupim postom potvrdjues. Niti umes da tumacis procitano pa ni da diskustujes. Podrzavali ste vi pojedini americke intervencije protiv mrskih " diktatora" poput Gadafija vise od pojedinih generala u Pentagonu .. Nije to tema. Da znas da citas i razumes procitano znao bi. Tema je kako "mi" objasnjavamo to da USA ne intervenise protiv S.A diktatora. A odgovor je da nemamo sta da objasnjavamo jer "mi" prozapadnjastvo ne temeljimo na bezrezervnoj podrsci USA policiti niti na bilo kakvoj vecinskoj podrsci bilo kojoj zemlji nego na zalaganju za vrednosti liberalizma individualizma i prosvetiteljstva. Ko na tome temelji prozapadnjastvo nema sta da objasnjava jer niti je glasngovornik niti advokat USA spoljne politike. Dok smo mi pametniji u svakom pogledu pokazivali solidan zivit ljudi u Libiji na primer, besplatno skolstvo ili zdravstvo, veliki broj nasih ljudi u radu u Libiji itd vas nekoliko ste bili zdusno za izvoz "demokratije" koju vidimo kako izgleda ... Ti tesko da si pametan kao ni bilo ko ko se po ovim konkretnim pitanjima slaze sa tobom jer u 6. deceniji zivota jos nisi ukapirao da ne postoji besplatno sta god da se pominje nakon tog pseudopojma. Postoji nesto sto se zove bez neposredne nadoknade ali to je sve samo ne besplatno. Neko ko sebe smatra pametnim ili pametnijim bi to trebao da svhati bar do 25. godine zivota. Gadafija kao i svakog drugog diktatora treba rusiti, to je nesto sto civilizovani ljudi od antickog vremena smatraju plemenitim, a samo to da ga treba rusiti ne znaci da to nuzno treba ili mora da se zavrsi kako se, za sada doduse, zavrsilo u Libiji. Mojne sada da nam posle mora gluposti i zlocina americke administracije koje ste zdusno podrzavali vi rusofobi upravo , da nam danas prodajete m...a za bubrege jer mi rusofili sa druge strane ne patimo od amnezije ... Patite od gluposti, besmisla, raznih zaverologija i raznih drugih anticivilizacijske nepodopstine koje izbija iz gotovo svakog vaseg posta ili druge vrste obracanja. Ej, ti, prevejani neostaljinista, samozvani advokat jednog od najcrnjih zlocinackih sistema na planeti ces nekome bilo sta da kazes o podsrci zlocinima?! Ti koj si relativizovao sovjetske zlocine kad god se o njima povela rec ti ces nesto nemusto da drombuljas i dobacujes o necijoj amneziji, licemerju, podrsci zlocinima?! Ti koji si nakon svega podrzavao bolesnog pozarevackog morona i zlocinca Milosevica (kao i raznu bracu mu po zlocinu sirom sveta)?! Ti da bilo kome nesto prebacujes za podrsku zlocina?! Ti koji si negirao ucesce paravojnih koljackih odreda u Bosni koji su poslati iz Beograda da ubijaju i pljackaju nesrpsko stanovnistvo?! Od tebe ce neko da slusa moralne pridike i neka podsecanja?! Pa nemoj da krenemo da se podsecamo jer kad se podsetimo svih tvojih grozomornih postova i podrske zlocincima i monstrumima svake vrste to moralisanje nikako nece da ti se isplati za sticanje neke lazne moralne superiornosti u diskusiji. bora је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 1, 2015 Пријави Подели Написано Март 1, 2015 Ti patis od elementarne neinteligencije i neobrazovanja, sto svakim svojim megaglupim postom potvrdjues. Niti umes da tumacis procitano pa ni da diskustujes. Nije to tema. Da znas da citas i razumes procitano znao bi. Tema je kako "mi" objasnjavamo to da USA ne intervenise protiv S.A diktatora. A odgovor je da nemamo sta da objasnjavamo jer "mi" prozapadnjastvo ne temeljimo na bezrezervnoj podrsci USA policiti niti na bilo kakvoj vecinskoj podrsci bilo kojoj zemlji nego na zalaganju za vrednosti liberalizma individualizma i prosvetiteljstva. Ko na tome temelji prozapadnjastvo nema sta da objasnjava jer niti je glasngovornik niti advokat USA spoljne politike. Ti tesko da si pametan kao ni bilo ko ko se po ovim konkretnim pitanjima slaze sa tobom jer u 6. deceniji zivota jos nisi ukapirao da ne postoji besplatno sta god da se pominje nakon tog pseudopojma. Postoji nesto sto se zove bez neposredne nadoknade ali to je sve samo ne besplatno. Neko ko sebe smatra pametnim ili pametnijim bi to trebao da svhati bar do 25. godine zivota. Patite od gluposti, besmisla, raznih zaverologija i raznih drugih anticivilizacijske nepodopstine koje izbija iz gotovo svakog vaseg posta ili druge vrste obracanja. Ej ti prevejani neostaljinista samozvani advokat jednog od najcrnjih zlocinackih sistema na planeti ces nekome bilo sta da kazes o podsrci zlocinima?! Ti koj si relativizovao sovjetske zlocine kad god se o njima povela rec ti ces nesto nemusto da drombuljas i dobacujes o necijoj amniziji, licemerju, podrsci zlocinima?! Ti koji si nakon svega podrzavoa bolesnog pozarevackog morona i zlocinca Milosevica (kao i raznu bracu mu po zlocinu sirom sveta)?! Ti da bilo kome nesto prebacujes za podrsku zlocina?! Ti koji si negirao ucesce paravojnih koljackih odreda u Bosni koji su poslati iz Beograda da ubijaju i pljackaju nesrpsko stanovnistvo?! Od tebe ce neko da slusa moralne pridike i neka podsecanja?! Pa nemoj da krenemo da se podsecamo jer kad se podsetimo svih tvojih grozomornih postova i podrske zlocincima i monstrumima svake vrste to moralisanje nikako nece da ti se isplati za sticanje neke lazne moralne superiornosti u diskusiji. )Aquillius mojne da se jedis, nije vama lako znamo mi... Treba vuci taj teret koji ste podigli na nejaka pleca jer je podrska amerima koju vas nekoliko zdusno praktikuje sizifov posao ... A ja licno seirim jer vas treba samo sacekati dve- tri godine i onda bez ikakvog objasnjavanja i dokazivanja se vase nekadasnje tvrdnje i ubedjenja pokazu kao budalastina ... ) Cest la vie Aquillius ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 1, 2015 Пријави Подели Написано Март 1, 2015 Ti da bilo kome nesto prebacujes za podrsku zlocina?! Ti koji si negirao ucesce paravojnih koljackih odreda u Bosni koji su poslati iz Beograda da ubijaju i pljackaju nesrpsko stanovnistvo?! . ) Aqullius mojne da izmisljas, oni budaci iz Sarajeva su vec tuzili Srbiju zbog ovoga sto pominjes i naravno pala duvka ... Nemoj opet da padas u istu zamku kao sa podrskom americkoj administraciji , shvati jedno da ne znas, jednostavno neupucen si u problematiku ... ) Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Март 1, 2015 Пријави Подели Написано Март 1, 2015 ) Aquillius mojne da se jedis, nije vama lako znamo mi... Treba vuci taj teret koji ste podigli na nejaka pleca jer je podrska amerima koju vas nekoliko zdusno praktikuje sizifov posao ... A ja licno seirim jer vas treba samo sacekati dve- tri godine i onda bez ikakvog objasnjavanja i dokazivanja se vase nekadasnje tvrdnje i ubedjenja pokazu kao budalastina ... ) Cest la vie Aquillius ... Ja ne moram da ceka ni toliko. Tri do cetiri minuta dok napises post eto budalastine koja govori protiv tebe vise od bilo cega sto bih ja ili ma ko drugi mogao smisliti. Od 2007. na ovamo od "tvoje" ekipe slusamo kako samo sto nije propala Amerike a Rusija zauzela njeno mesto pa nesto ne vidim da se to desava, naprotiv,cak i sa seprtljom i budalom Obmanom na celu drzave. Prve ce biti da je svo ovo vase antiamericko drljaveljenje proizaslo iz jedne jedine stvari. Propala velika Srbija. Pih cest la vi Bibli, to je ko antiteisti Srbije samo protiv necega, tako i vi samo protiv Amerike pa posle vise ne znate ni zasta se sami zalazete. bora је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 1, 2015 Пријави Подели Написано Март 1, 2015 Ja ne moram da ceka ni toliko. Tri do cetiri minuta dok napises post eto budalastine koja govori protiv tebe vise od bilo cega sto bih ja ili ma ko drugi mogao smisliti. Od 2007. na ovamo od "tvoje" ekipe slusamo kako samo sto nije propala Amerike a Rusija zauzela njeno mesto pa nesto ne vidim da se to desava, naprotiv,cak i sa seprtljom i budalom Obmanom na celu drzave. Prve ce biti da je svo ovo vase antiamericko drljaveljenje proizaslo iz jedne jedine stvari. Propala velika Srbija. Pih cest la vi Bibli, to je ko antiteisti Srbije samo protiv necega, tako i vi samo protiv Amerike pa posle vise ne znate ni zasta se sami zalazete. Dzaba se trudis druze stari, znamo mi svi vase stavove oko Libije, Srbije, Sirije ...svi ste slavili americko bombardovanje nekakvih "diktatora" koji su dikatori samo na CNN-u i vasoj imaginaciji .. A posledice onoga za sta se zalazete vidimo danas svi ... To je ovo odprilike, ovo je ono sto branite i za sta se zalazete: Tripoli. Libija, nakon "oslobodjenja" .. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Март 1, 2015 Пријави Подели Написано Март 1, 2015 ) Aqullius mojne da izmisljas, oni budaci iz Sarajeva su vec tuzili Srbiju zbog ovoga sto pominjes i naravno pala duvka ... Jel? Jel se daleko culo? Cak do Blica? Žalbeno veće Haškog tribunala u predmetu "Vujadin Popović i drugi" izreklo je konačnu presudu oficirima Vojske Republike Srpske optuženim za zločine u Srebrenici u leto 1995. godine. Nesto si mi se tako mnogo upucen zesce zeznuo. Uzgred nisam ni pricao o ovome sto je bilo u presudi nego o prostoj cinjenici koje je dokumentovana video snimcima, medjuostalim ona brutalna egzekucija tinejdzera u Trnovu koju su pocinili Skorpioni, na kojima razni paravojnici ubijaju civile. A o cemu svedoce i mnogi drugi izvori sto si ti naravno sve negirao u stilu nacistickog negiranja holokausta (nije se desilo jer ja kazem). Nemoj opet da padas u istu zamku kao sa podrskom americkoj administraciji , shvati jedno da ne znas, jednostavno neupucen si u problematiku ... ) Ti si vidim vec pao u neke mnogo gadne zamke kad ni sam ne znas sta si zagovarao o kojo tuzbi je rec i kojim slucajevima ja govorim. Nesto mi to lici na amneziju kod tebe. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 1, 2015 Пријави Подели Написано Март 1, 2015 Jel? Jel se daleko culo? Cak do Blica? Cekaj bre Mile, zar ti nisi cuo da su nas tuzili i izgubili spor? Pa o cemu mi pricamo onda, ti si totalno neinformisana osoba .. Nego da te podsetim, sta bi sa onom bankom "staminalnih" celija i pupcanih vrpca koju si branio kao nesto jako pametno? Ovde u Italiji pre neki mesec pohapsili ovdasnje "bankare" ? Kao Dafinu ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Март 1, 2015 Пријави Подели Написано Март 1, 2015 Dzaba se trudis druze stari, znamo mi svi vase stavove oko Libije, Srbije, Sirije ...svi ste slavili americko bombardovanje nekakvih "diktatora" koji su dikatori samo na CNN-u i vasoj imaginaciji .. A posledice onoga za sta se zalazete vidimo danas svi ... To je ovo odprilike, ovo je ono sto branite i za sta se zalazete: Tripoli. Libija, nakon "oslobodjenja" .. Posledica onoga za sta se ti zalazes/si se zalagao. bora and Аурор је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 1, 2015 Пријави Подели Написано Март 1, 2015 Posledica onoga za sta se ti zalazes/si se zalagao. Opet falsifikati na stetu Srba ... kao ono da je Srbija slala odrede koljaca u Bosnu .. Mile, pa mi smo oduvek bili antifasisti i borci za slobodu i podrzavali smo slobodu drugih, to nam je u DNK upisano .. Mani se antisrpske propagande i americkih lazi i falsifikata o Srbima ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука