cloudking Написано Март 1, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 1, 2015 A ovamo sam dosao jer sam slobodan covek i mogu sa svojim zivotom da radim sta mi se svidja, jos ne moram tebe ili nekoga drugog da pitam sta da radim u zivotu . U prevodu- niko ne moze da mi zabrani da budem licemer koliko god hocu a ovde u Jevropi gde su ljudske slobode na najvisem nivou to mi je narocito olaksano пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 1, 2015 Пријави Подели Написано Март 1, 2015 Аааааааа, добро добро... Drago mi je sto si zadovoljan ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 1, 2015 Пријави Подели Написано Март 1, 2015 Licis na ono deriste sto se valja po supermarketu jer mu je pukao balon zablude da cale ima za jos jeda Lili Hip. Немој да врдаш ту него нам реци: зашто мрзиш Србе? Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 1, 2015 Пријави Подели Написано Март 1, 2015 Opet optuzujes Srbiju za sta je dokazala nevinost na sudu. Opet mesas termin Srbi i Milosevic... nit je milosevic demokratski izabrani predsednik Srba bio... niti je iko od srba podrzavao njegove glupe ideje.. toliko nas je doveo do ludila da smo rusili i palili skupstinu.. Mani se vise toga da mesaas Srbe i Milosevica.. Milosevic je bescasni politicar Srbi su jedan visevekovni narod sa kulturom obicajima tradicijom... jezikom... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 1, 2015 Пријави Подели Написано Март 1, 2015 Јеси ли зато одмах побегао на (зли, демонски, дегенерисани, империјалистички, анти-срБски, анти-руски, анти-православни и иначе у свему инфериорни, наравно, зато си тамо и отишао...) Запад не би ли икако избегао све што се збивало? Стварно је тешко озбиљно те схватати... Pobegoa iz Miloseviceve blagodati u pustinju nemorala bluda da se TESTERA! da radi na skromnosti i casti! oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 1, 2015 Пријави Подели Написано Март 1, 2015 . A srpskim dobrovoljcima trebamo podici spomenik kao i onima koji su ih organizovali poput Seselja ili onih koji su ih naoruzavali poput Milosevcica ... A tebe treba uhapsiti ( po toj logici) jer si finasirao zapadnu silu u vreme dok je ratovala protiv nas. Iz sopstvenih egoistinih razloga - jer su tamo bolje zaradjivao i ziveo.. pa ti nije bio problem da placas porez NATu koji nas gadja bombama koje pravi od tvojih poreskih para. I znam da te grize savest zbog toga.. ali to je brate problem koji moras sam sa sobom da resis... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 1, 2015 Пријави Подели Написано Март 1, 2015 Бароне, зашто си плаћао убијање српске деце, реци нам? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 1, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 1, 2015 Barone znas li ko je ovo? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 1, 2015 Пријави Подели Написано Март 1, 2015 svi mi placamo porez nato paktu i zapadu, na ovaj ili onaj nacin, tu se najmanje pita baron, milosavljevic ili ja, svi smo mi u slicnoj masini, nije u tom poenta uopste.... medjutim onaj ko staje u zastitu nekih zapadnih vrijednosti poput individualizma, egoizma, tlacenja slabijih raznim vrstama ekspluatacije, posebno u vidu agresivnog nastupa na silom naturenom slobodnom trzistu je po meni vrlo problematicna osoba Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 1, 2015 Пријави Подели Написано Март 1, 2015 Opet mesas termin Srbi i Milosevic... nit je milosevic demokratski izabrani predsednik Srba bio... niti je iko od srba podrzavao njegove glupe ideje.. toliko nas je doveo do ludila da smo rusili i palili skupstinu.. Mani se vise toga da mesaas Srbe i Milosevica.. Milosevic je bescasni politicar Srbi su jedan visevekovni narod sa kulturom obicajima tradicijom... jezikom... Birali su njega srbi nekoliko puta u devedesetim godinama.. https://www.youtube.com/watch?v=p8QwHrRzpeo ...voleo ti to ili ne .... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 1, 2015 Пријави Подели Написано Март 1, 2015 silom naturenom slobodnom trzistu Изузетно занимљиво... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 1, 2015 Пријави Подели Написано Март 1, 2015 Изузетно занимљиво... tebo mozda jeste zanimljivo meni je zalosno Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 1, 2015 Пријави Подели Написано Март 1, 2015 Barone znas li ko je ovo? Znam, zrtva bombardovanja koje je Djindjic prizeljkivao i trazio sa istomisljenicima kojima je Milosevic bio diktator i zlikovac .. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 1, 2015 Пријави Подели Написано Март 1, 2015 Birali su njega srbi nekoliko puta u devedesetim godinama.. ...voleo ti to ili ne .... Nije pitanje sta ja volim ili ne volim vec sta je istina.. a ovo je istina.. demonstracije protiv "miloseviceve" demokratski izabrane vlasti.. jedini razlog sto nije smenjena vlada 1996 je to sto je seselj video priliku da moze da udje u vladu pa smirio svoje radikale.. jer do vlasti - pa makar i na pokradenim izborima.. to je moto vojislava seselja... takve je u kumove birao.. do vlasti pa makar i prodajom priajatelja.... kakvi su ti kumovi takav si i ti.. svaka ptica svome jatu ovo je izborna volja gradjana srbije.. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 1, 2015 Пријави Подели Написано Март 1, 2015 tebo mozda jeste zanimljivo meni je zalosno Мени је жалосно шта све пишете овуда... Није ти апсурдно "НА СИЛУ наметнуто СЛОБОДНО тржиште" ? Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука