Jump to content

To je to. Srbija okrenula ledja Rusiji?

Оцени ову тему

cloudking

Препоручена порука

A ovamo sam dosao jer sam slobodan covek i mogu sa svojim zivotom da radim sta mi se svidja, jos ne moram tebe ili nekoga drugog da pitam sta da radim u zivotu .

U prevodu- niko ne moze da mi zabrani da budem licemer koliko god hocu a ovde  u Jevropi gde su ljudske slobode na najvisem nivou to mi je narocito olaksano ;) 

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Opet optuzujes Srbiju za sta je dokazala nevinost na sudu.

Opet mesas termin Srbi i Milosevic... nit je milosevic demokratski izabrani predsednik Srba bio... niti je iko od srba podrzavao njegove glupe ideje.. toliko nas je doveo do ludila da smo rusili i palili skupstinu..

Mani se vise toga da mesaas Srbe i Milosevica.. Milosevic je bescasni politicar Srbi su jedan visevekovni narod sa kulturom obicajima tradicijom... jezikom...

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Јеси ли зато одмах побегао на (зли, демонски, дегенерисани, империјалистички, анти-срБски, анти-руски, анти-православни и иначе у свему инфериорни, наравно, зато си тамо и отишао...) Запад не би ли икако избегао све што се збивало? :)

Стварно је тешко озбиљно те схватати...

Pobegoa iz Miloseviceve blagodati u pustinju nemorala bluda da se TESTERA! da radi na skromnosti i casti! :D

Подели на овим сајтовима

.

A srpskim dobrovoljcima trebamo podici spomenik kao i onima koji su ih organizovali poput Seselja ili onih koji su ih naoruzavali poput Milosevcica ...

A tebe treba uhapsiti ( po toj logici) jer si finasirao zapadnu silu u vreme dok je ratovala protiv nas. ;)

Iz sopstvenih egoistinih razloga - jer su tamo bolje zaradjivao i ziveo.. pa ti nije bio problem da placas porez NATu koji nas gadja bombama koje pravi od tvojih poreskih para.

I znam da te grize savest zbog toga.. ali to je brate problem koji moras sam sa sobom da resis...

Подели на овим сајтовима

svi mi placamo porez nato paktu i zapadu, na ovaj ili onaj nacin, tu se najmanje pita baron, milosavljevic ili ja, svi smo mi u slicnoj masini, nije u tom poenta uopste....

medjutim onaj ko staje u zastitu nekih zapadnih vrijednosti poput individualizma, egoizma, tlacenja slabijih raznim vrstama ekspluatacije, posebno u vidu agresivnog nastupa na silom naturenom slobodnom trzistu je po meni vrlo problematicna osoba 

Подели на овим сајтовима

Opet mesas termin Srbi i Milosevic... nit je milosevic demokratski izabrani predsednik Srba bio... niti je iko od srba podrzavao njegove glupe ideje.. toliko nas je doveo do ludila da smo rusili i palili skupstinu..

Mani se vise toga da mesaas Srbe i Milosevica.. Milosevic je bescasni politicar Srbi su jedan visevekovni narod sa kulturom obicajima tradicijom... jezikom...

milosevic-speech1.jpg

Birali su njega srbi nekoliko puta u devedesetim godinama..

https://www.youtube.com/watch?v=p8QwHrRzpeo

...voleo ti to ili ne ....

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Birali su njega srbi nekoliko puta u devedesetim godinama..

...voleo ti to ili ne ....

Nije pitanje sta ja volim ili ne volim vec sta je istina.. a ovo je istina.. demonstracije protiv "miloseviceve" demokratski izabrane  vlasti..

jedini razlog sto nije smenjena vlada 1996 je to sto je seselj video priliku da moze da udje u vladu pa smirio svoje radikale.. jer do vlasti - pa makar i na pokradenim izborima.. to je moto vojislava seselja... takve je u kumove birao.. do vlasti pa makar i prodajom priajatelja.... kakvi su ti kumovi takav si i ti.. svaka ptica svome jatu

jpeg

hqdefault.jpg

peti-okotobar.jpg

ovo je izborna volja gradjana srbije..

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...