Jump to content

To je to. Srbija okrenula ledja Rusiji?

Оцени ову тему

cloudking

Препоручена порука

Ма ОК, само вас молим оставите се тог фантазирања о нашим "великим успесима"... Тиме се унижавају стварни успеси  које су неки наши људи имали, упркос деструктивном систему.

Није ни лепо ни корисно.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Ма ОК, само вас молим оставите се тог фантазирања о нашим "великим успесима"... Тиме се унижавају стварни успеси  које су неки наши људи имали, упркос деструктивном систему.

Није ни лепо ни корисно.

a brate lijepo je reci da su rusi stigli prvi u svemir jer nisu postovali zivote svojih pilota jel tako

Подели на овим сајтовима

a brate lijepo je reci da su rusi stigli prvi u svemir jer nisu postovali zivote svojih pilota jel tako

То је нажалост тачно. Процена је била да има 50% шансе да се жив врати. Срећом, успео је.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

То је нажалост тачно. Процена је била да има 50% шансе да се жив врати. Срећом, успео је.

pricas za gagarina jel, a americki astronauti nisu potpisivasli da idu na vlastitu odgovornost !? nisu bili dobrovoljci ?

Подели на овим сајтовима

A kaubojski astronauti su svi znali 100 % da ce da prezive?Koliko ih je poginulo pri lansiranjima?Rizik uvek postoji.

Подели на овим сајтовима

istina je da su amerikanci imali velikih tehnickih problema koje nisu mogli tako lako da rijese, oni nisu bili u stanju da lansiraju ni zivotinju u svemir prije rusa, imali su tehnicke probleme od kojih se znojila cijela nacija i sasvim normalno da je gagarin otisao prvi u orbitu, rizik je i dan danas velik, posebno ako ides na americkim letijelicama, ja koliko znam ameri su trenutno ostali bez transportnog sistema u svemir, sem ako nisu u pitanju manji tereti

Подели на овим сајтовима

Амери су чекали да буду сигурни да могу вратити човека живог. Наравно да увек постоји ризик од квара итд. Не ради се о томе.

Совјети технолошки нису били сигурни да имају све што треба. Он је имао озбиљне техничке проблеме при повратку и чудом је преживео.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

A kaubojski astronauti su svi znali 100 % da ce da prezive?Koliko ih je poginulo pri lansiranjima?Rizik uvek postoji.

Ja sam mislio da ti ne verujes da su ameri isli u svemir, sleteli na mesec... a sad pricas da su rizikovali isto koliko i rusi!?

Kako to sad!?

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Njihovi protivnici amerikanci su bacili 2 atomske bombe i pobili vise stotina hiljada nevinih civila, ne bi bas rekao da oni znaju cjeniti ljudski zivot. Posle 1945 kad nabrojis gdje su sve putem bombardovanja i sile donjeli demokratiju dodje ti da se uhvatis za glavu i pitas sebe da li ti treba takva demokratija.

Istocnice, pa de si ti? A sta kad im Rusi pomazu u tom sirenju demokratije? Jel se to racuna.. ili se rusima progleda kroz prste.. kad im odgovara da amerikanci sire demokratiju oni pomazu..... cak i daju baze na svojoj teritoriji, gorivo... odradili bi i neko zajednicko sirenje demokratije da Putina ne gnja opozicija po DUMI pa mora da pazi na renome :D :D

Inace ti si u nato zemlji ako se ne varam. .dakle u tom sirenju demokratije i sam pomazes. Tako da je glupo bilo sta da pricas...

Placas porez od kog se finasiraju te bombe..

Подели на овим сајтовима

Istocnice, pa de si ti? A sta kad im Rusi pomazu u tom sirenju demokratije? Jel se to racuna.. ili se rusima progleda kroz prste.. kad im odgovara da amerikanci sire demokratiju oni pomazu..... cak i daju baze na svojoj teritoriji, gorivo...

O cemu ti pricas konkretno? mislis na stanicu sto su im rusi dali za afghanistan?

Подели на овим сајтовима

O cemu ti pricas konkretno? mislis na stanicu sto su im rusi dali za afghanistan?

I to i par "podrski" u akcijama.

Ne mogu saada da nadjem sve je pretrpano ukrajnom, ali imao sam finu debatu putina iz dume sa opoizicjom gde ga opozicija napada za saradnju sa NATO a on prica kako nato odrzava mir u svetu, sa tim sto kao, rusija mora po malo povremeno da ih opomene da ne preteruju sa serifovanjem.

edit evo nasao sam, na 1:50 prica kako nato igra ulogu za stabilnost u svetu.. ali eto nekad gura nos tamo gde ne treba... drugim recima.. kad mi odgovara saradjivacu sa nato, kad mi ne odgovara praciu od njih crnu zmiju a od sebe pravednika...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...