Млађони Написано Март 1, 2015 Пријави Подели Написано Март 1, 2015 Znam, zrtva bombardovanja koje je Djindjic prizeljkivao i trazio sa istomisljenicima Koja laz.. Zalosno je to koliko je jedna propagadna laz dovoljna necasnim ljudima.... tipa Seselj, Crveni Baron i ostali..cak i danas 20 godina posle toga.. kada znamo da je laz.. niko nije pokazao nijedan dokaz te tvrdnje... oni i dalje ponavljaju tu laz bez stida i srama.. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 1, 2015 Пријави Подели Написано Март 1, 2015 Мени је жалосно шта све пишете овуда... Није ти апсурдно "НА СИЛУ наметнуто СЛОБОДНО тржиште" ? Na silu nameces ljudima da mogu da rade sa svojim parama sta oces... Jer kad ja tebi dozvolim da radis sa svojim parama sta oces- ja ti namecem silu u stvaru.. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 1, 2015 Пријави Подели Написано Март 1, 2015 Na silu nameces ljudima da mogu da rade sa svojim parama sta oces... Jer kad ja tebi dozvolim da radis sa svojim parama sta oces- ja ti namecem silu u stvaru.. A ovako nekako izgleda slobodno trziste u Tripoliju a licencu za slobodu su im za male pare prodali ameri i Nato ... Sada mogu da rade sa svojim parama libijsci sta hoce ...pre nisu mogli ... Istochnik and kordun је реаговао/ла на ово 2 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 1, 2015 Пријави Подели Написано Март 1, 2015 A ovako nekako izgleda slobodno trziste u Tripoliju a licencu za slobodu su im za male pare prodali ameri i Nato ... ne znam odakle ti ideja da kada nato negde intevervenise da tu dodje slobodno trziste.. takvu glupost nigde nisam izjavio niti mi pada na pamet da branim.. Ako nemas bolji argument, nemoj lagati... A ti kordune, nemoj lagarije aminovati.. sunce mu castan si covek.. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 1, 2015 Пријави Подели Написано Март 1, 2015 Мени је жалосно шта све пишете овуда... Није ти апсурдно "НА СИЛУ наметнуто СЛОБОДНО тржиште" ? pa apsurdno je sto se to zove slobodno trziste, nisam mu ja dao ime, od te slobode mnogi crkavaju od gladi Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 1, 2015 Пријави Подели Написано Март 1, 2015 ne znam odakle ti ideja da kada nato negde intevervenise da tu dodje slobodno trziste.. takvu glupost nigde nisam izjavio niti mi pada na pamet da branim.. Ako nemas bolji argument, nemoj lagati... A ti kordune, nemoj lagarije aminovati.. sunce mu castan si covek.. nato u paketu sa tomahawk demokratijom nosi i slobodno trziste cim porobljava slabe drzave a da okolo moze pricati kako je oslobodioc raznih naroda od tiranije.... nama je cak evropska unija nametnula da njihova roba bude slobodna a nasa bas i ne, znaci jednostrano.... kad neko plitko gleda cini mu se da je sve to super, al ako malo zagrebes po povrsini vidis crve ispod cokolade feeble and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 1, 2015 Пријави Подели Написано Март 1, 2015 mozemo filozofirati koliko hocemo, srbija ima negativan saldo, vise uvozi nego izvozi, to nije posljedica volje moje pokojne babe marije nego slobodnog trzista, slobodno trziste je sjajna i krasna stvar na papiru kada su ravnopravni partneri u pitanju i kada je kupovna moc gradjana podjednaka sa jedne i druge strane, ovako nase osiromaseno stanovnistvo od slobodnog trzista moze biti samo jos siromasnije, sve zarad komfora da mozes kupovati robu kakvu poozelis iz bilo koje tacke planete,e taj komfor vredi svega , makar bila 90 % nezaposlenost stanovnistva, imaju gastarbajteri oni ce da unesu koju milijardu svake godine u zemlju, pa ce nekako da se vrti kolo Н И Н Е, feeble and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 1, 2015 Пријави Подели Написано Март 1, 2015 evo nam samo sa njemackom saldo, niko nema sto srbin imade danas, mnogi ce reci zbog automobila, pa nije, nisu najveca stavka automobili, ionako krsine se uvoze iz njemacke koje ovdje nece vise da voze, sjajna je ta slobodna trgovina, srbija cvijeta od nje Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 1, 2015 Пријави Подели Написано Март 1, 2015 pa apsurdno je sto se to zove slobodno trziste, nisam mu ja dao ime, od te slobode mnogi crkavaju od gladi Nigde na slobodnom trzistu ljudi ne crkavaju od gladi.. problem je sto vi lazno nazivate slobodno trziste- nesto sto nije slobodnom trziste.. Ne znam koliko e da ponavljate tu glupost... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 1, 2015 Пријави Подели Написано Март 1, 2015 evo nam samo sa njemackom saldo, niko nema sto srbin imade danas, mnogi ce reci zbog automobila, pa nije, nisu najveca stavka automobili, ionako krsine se uvoze iz njemacke koje ovdje nece vise da voze, sjajna je ta slobodna trgovina, srbija cvijeta od nje Nauci prvo da Srbija nema slobodno trziste vec, kronisticko grziste.... koje se u terminilogiji vodi kao "polu slobodno" ili "uglavnom slobodno" dakle nekih 60 % trzista je slobodno nekih 40 % trzista kontrolisano..pa kad Srbija bude dobila slobodno trziste mozes kritikovati nas generlano los izvoz... A sto se Rusije tice.. bolje da ne prikazujemo brojke..... duplo je veci saldo (ka negativu) vecinu godina...ne znam zasto Rusiju nisi naveo kao primer salda Srbije.. nego eto bas nemacku.... ili makar oba.. http://www.heritage.org/index/country/serbia Srbij dakle nema SLOBODNU TRGOVINU da bi cvetala od nje TRGOVINSKA SLOBODA U SRBIJI se zavrsava na PIJACI.... svud ostalo je teska kontrola..... vlasti ko sta sme ko sta ne sme.. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 1, 2015 Пријави Подели Написано Март 1, 2015 Nidje rusije... Leading investor nations in Serbia as of 2013: Italy ($2.69bn) Austria ($2.65bn) Norway ($2.16bn) Belgium ($2.00bn) Greece ($1.66bn) oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 1, 2015 Пријави Подели Написано Март 1, 2015 Nauci prvo da Srbija nema slobodno trziste vec, kronisticko grziste.... koje se u terminilogiji vodi kao "polu slobodno" ili "uglavnom slobodno" dakle nekih 60 % trzista je slobodno nekih 40 % trzista kontrolisano..pa kad Srbija bude dobila slobodno trziste mozes kritikovati nas generlano los izvoz... A sto se Rusije tice.. bolje da ne prikazujemo brojke..... duplo je veci saldo (ka negativu) vecinu godina...ne znam zasto Rusiju nisi naveo kao primer salda Srbije.. nego eto bas nemacku.... ili makar oba.. http://www.heritage.org/index/country/serbia Srbij dakle nema SLOBODNU TRGOVINU da bi cvetala od nje TRGOVINSKA SLOBODA U SRBIJI se zavrsava na PIJACI.... svud ostalo je teska kontrola..... vlasti ko sta sme ko sta ne sme.. dje ima to slobodno trziste, jel u njemackoj ? vi branite slobodno trziste tako sto kazete e to nije pravo slobodno trziste, dobro dje ima to vase pravo, daj primjer Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Март 1, 2015 Пријави Подели Написано Март 1, 2015 Je li ovo tema o trzistu? Da ubacim onda link ka tekstu kako unistiti ID putem trzista, kad vojno vec ne ide EKONOMSKI RAT Kako zarađuje Islamska država? "Islamska Država" raspolaže ogromnim finansijskim sredstvima koje crpi iz različitih izvora. Da bi stala na put IS, međunarodna zajednica bi trebalo da iskoristiti zakone tržišta - smatraju stručnjaci. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Март 1, 2015 Пријави Подели Написано Март 1, 2015 Je li ovo tema o trzistu? Da ubacim onda link ka tekstu kako unistiti ID putem trzista, kad vojno vec ne ide EKONOMSKI RAT Kako zarađuje Islamska država? "Islamska Država" raspolaže ogromnim finansijskim sredstvima koje crpi iz različitih izvora. Da bi stala na put IS, međunarodna zajednica bi trebalo da iskoristiti zakone tržišta - smatraju stručnjaci. Da, trebali bi da zavedu tržišnu i ekonomsku praksu vlade Republike Srbije koja tako sama sebe vrlo uspješno ekonomski i privredno uništava i priprema si teren za impozantan bankrot daleko senzacionalniji i od tog grčkog. Bilo bi sasvim dovoljno postavit tamo aktuelne srpske ministre i ekonomiste kao ekonomske savjetnike ISIS-a taj bi bio uništen raz-dva! Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 1, 2015 Пријави Подели Написано Март 1, 2015 nato u paketu sa tomahawk demokratijom nosi i slobodno trziste cim porobljava slabe drzave a da okolo moze pricati kako je oslobodioc raznih naroda od tiranije.... nama je cak evropska unija nametnula da njihova roba bude slobodna a nasa bas i ne, znaci jednostrano.... kad neko plitko gleda cini mu se da je sve to super, al ako malo zagrebes po povrsini vidis crve ispod cokolade Ako oces pricati ozbiljno o slobodnom trzistu izvoli.. ali prvo da razgranicimo staj e slobodno trziste.. Nato svakako ratuje... ali ne donosi ni slobodno trziste ni demokratiju... i to je ono sto je glupost kod ovog posta Dakle ubaciti u pricu slobodno trziste i demokratiju sa nato bombama.. je maliciozno lupetanja gluposti..... skodi slobodnom trzistu, demokratiji.. a nikom ne pomazem.. Ako hocemo da ponavljamo netacne propagadne mantre.. da nato raatuje da bi doneo slobodno trziste i demokratiju... ok... da se iskljucim domah.... To je najlakse raditi.. lupetati.. najteze je razumeti sta su to slobodno trziste i demokratija.. zasto nam trebaju... i da nato nema nikakve veze s njima osim sto ih zloupotrebljava... a ti to zloupotrebljavanje siris... i prakticno mu pomazes dje ima to slobodno trziste, jel u njemackoj ? vi branite slobodno trziste tako sto kazete e to nije pravo slobodno trziste, dobro dje ima to vase pravo, daj primjer Nije to ... ili jesi slobodno trziste ili nisi.. da bih ti davao primere prvo moras razumeti sta je to slobodno trziste.... I moras razumeti u cemu se razlikuju srbija i nemacka VAN TVOG LICNOG ISKUSTVA. vec da budes sposoban da pogledas kompleksnu sliku... Svako trziste ima svoje segmente. Naprimer jedan segment trzista je trgovina krompirima, drugi segment su banke, treci segment su patike, itd... i sve se to razlicito uredjuje... zato ne mogu da ti navedem ZEMLJU koja ima slobodno trziste.. nego odredjeni segment trzista.... Naprimer srpska pijaca - slobodno trziste. Srpske uvozne trziste - kontrolisano trziste. Nemacko trziste automobila - slobodno trziste (uglavnom) Nemacko trziste hrane - kontrolisano trziste. Tako da bi pravilno bilo reci, Nemacka ima mnogo manje kontrolisanih segmenata trzista nego Srbija...... A sto je trziste slobodnije, to je privredni rast vec (nije 100 % pravilo, neke zemlje imaju neke druge prednosti) ali sloboda trzista je jedan od glavnih faktora privrednog rasta... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука