Jump to content

To je to. Srbija okrenula ledja Rusiji?

Оцени ову тему

cloudking

Препоручена порука

Cekaj bre Mile, zar ti nisi cuo da su nas tuzili i izgubili spor?

Pa o cemu mi pricamo onda, ti si totalno neinformisana osoba ..

Nego da te podsetim, sta bi sa onom bankom "staminalnih" celija i pupcanih vrpca koju si branio kao nesto jako pametno?

Ovde u Italiji pre neki mesec pohapsili ovdasnje "bankare" ?

:))  :))  :))  :))  :))

Kao Dafinu ...

Buncas sad vec nepovezano. Ti ocito ne znas staje bio predmet te optuznice niti znas kako se zavrsilo. Srbija jeste proglasena krivom zato sto je prekrsila konveciju o genocidu jer nije uradila nista da se spreci, ali je oslobodjena otpuzbi za zlocin u Srebrenici i genocid u bosni uopsteno? Mozes da me pratis? Razlikujes li te stvari?! Ako da nije tesko zakljuciti koliku si glupost lupio jer ja nisam pricao ni o genocidu Srbije, ni o Srebrenici konrkento onaj primer gore sam naveo samo uzgred, nego o raznim paravojnim formacijama tipa Arkanovaca, Skorpiona i slicnih koljacko pljackaskih morona. A cije siti delovanje u Bosni u par navrata negirao. A sad bi da skrenes temu na razne gluposti, tuzba za genocid, koju nisam ni pomenuo. Glupo ti je da sad vrdas ovako, izneo si teske otpuzbe pa ti je neprijatno da cujes kontratezu te price.

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

Opet falsifikati na stetu Srba ... kao ono da je Srbija slala odrede koljaca u Bosnu ..

Mile, pa mi smo oduvek bili antifasisti i borci za slobodu i podrzavali smo slobodu drugih, to nam je u DNK upisano ..

Mani se antisrpske propagande i americkih lazi i falsifikata o Srbima ...

Da, kad istina izadje na videlo krece smehotresna zaverologija. Pitam se ovako nekad kad citam sta odvljajujes da tebe nije neko isporogramirao da pises ovo sto pises a opet kao neki falsifikat na stetu Srba. Srecom ima na netu i ovde na forumu mnogo pametnih i obrazovanih Srba pa niko na osnovu tvojih postova ne moze izvuci pogresne zakljucke.

Подели на овим сајтовима

Buncas sad vec nepovezano. Ti ocito ne znas staje bio predmet te optuznice niti znas kako se zavrsilo. Srbija jeste proglasena krivom zato sto je prekrsila konveciju o genocidu jer nije uradila nista da se spreci, ali je oslobodjena otpuzbi za zlocin u Srebrenici i genocid u bosni uopsteno? Mozes da me pratis? Razlikujes li te stvari?! Ako da nije tesko zakljuciti koliku si glupost lupio jer ja nisam pricao ni o genocidu Srbije, ni o Srebrenici konrkento onaj primer gore sam naveo samo uzgred, nego o raznim paravojnim formacijama tipa Arkanovaca, Skorpiona i slicnih koljacko pljackaskih morona. A cije siti delovanje u Bosni u par navrata negirao. A sad bi da skrenes temu na razne gluposti, tuzba za genocid, koju nisam ni pomenuo. Glupo ti je da sad vrdas ovako, izneo si teske otpuzbe pa ti je neprijatno da cujes kontratezu te price.

Mojne da izmisljas Mile, Srbiju su ovi budaci tuzili za agresiju na Bosnu ali Srbija nije napala Bosnu niti slala trupe ... 

A delovanje srpskih dobrovolhaca i boraca za slobodu Republike Srpske sam naravno podrzavao kao i danas i kao i sutra sto cu podrzavati jer ja volim svoj narod, njegovu slobodu i miran san srpske dece za razliku od tebe kojima su drazi drugi narodi ..

Измењено од Милан Ракић

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Vidus Mile to je osnovna razlika izmedju tebe i mene, to jest vas, sto sam ja posten i iskreno se zalazem za pravdu i branim istinu a ti branis laz i nepravdu.

To je ona granica koja nas deli.
Zaro se ja i danas zalazem i branim ono sto sam i onda branio jer se moj cilj nije oromenio a ti vise ne mizes da branis ono sto si branio jer je ocigledno da se radi o zlu...

Измењено од Милан Ракић
Без овога

Подели на овим сајтовима

Mojne da izmisljas Mile, Srbiju su ovi budaci tuzili za agresiju na Bosnu ali Srbija nije napala Bosnu niti slala trupe ... kontas li Mujo?

A delovanje srpskih dobrovolhaca i boraca za slobodu Republike Srpske sam naravno podrzavao kao i danas i kao i sutra sto cu podrzavati jer ja volim svoj narod, njegovu slobodu i miran san srpske dece za razliku od tebe kojima su drazi drugi narodi ..

Nisam ni sumnjao da podrzavas sve te zlocinacko pljackaske bande ali si mogoa to odmah da napises da ne drvimo vise u prazno oko tvojih gluposti. 

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

Nisam ni sumnjao da podrzavas sve te zlocinacko pljackaske bande ali si mogoa to odmah da napises da ne drvimo vise u prazno oko tvojih gluposti.

Znaci ti bez lazi ne mizes sa pises o Srbima?

Sta su ti uradili ti zli Srbi te ih toliko mrzis?

:)):))

Подели на овим сајтовима

Vidus Mile to je osnovna razlika izmedju tebe i mene, to jest vas, sto sam ja posten i iskreno se zalazem za pravdu i branim istinu a ti branis laz i nepravdu.

To je ona granica koja nas deli.

Zaro se ja i danas zalazem i branim ono sto sam i onda branio jer se moj cilj nije oromenio a ti vise ne mizes da branis ono sto si branio jer je ocigledno da se radi o zlu...

Jesi li skonto Mujo?

Razlika izmedju mene i tebe je u tome sto sam ja civilizovan covek a ti varvarin. Samo varvarin moz da podrzava sve te koljacko pljackaske umobolnike pod izgovorom "ljubavi prema narodu". Samo varvarin moze  da nadje izgovore za bilo kakve nepodopstine tog tipa. Ja sam za razne Americke intervencije koje su potpuno neporavdane i zlocinacke uvek to i rekao, da su zlocinakce i nista vise. To sto postoje i one koje su opravdane to je drugo pitanje. Ali bas to razlikuje civilizovanog coveka od varvarina sto civilizovan covek se drzi znanja, istine, morala i nekog opsteg civilizacijskog smisla dok varvarin ide ka onom sto ga prvo povuce pa makar bilo strljanje dece s'ledja. Ja sam i dans protiv svih diktator i Milsoevica i Gadafija i slicnih bolesniak kao sto sam bio i juce kao sto cu biti i sutra jer ja nsiam varvarin. Kratko i jasno.

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

Znaci ti bez lazi ne mizes sa pises o Srbima?

Sta su ti uradili ti zli Srbi te ih toliko mrzis?

Licis na ono deriste sto se valja po supermarketu jer mu je pukao balon zablude da cale ima za jos jeda Lili Hip.

Подели на овим сајтовима

Razlika izmedju mene i tebe je u tome sto sam ja civilizovan covek a ti varvarin. Samo varvarin moz da podrzava sve te koljacko pljackaske umobolnike pod izgovorom "ljubavi prema narodu". Samo varvarin moze da nadje izgovore za bilo kakve nepodopstine tog tipa. Ja sam za razne Americke intervencije koje su potpuno neporavdane i zlocinacke uvek to i rekao, da su zlocinakce i nista vise. To sto postoje i one koje su opravdane to je drugo pitanje. Ali bas to razlikuje civilizovanog coveka od varvarina sto civilizovan covek se drzi znanja, istine, morala i nekog opsteg civilizacijskog smisla dok varvarin ide ka onom sto ga prvo povuce pa makar bilo strljanje dece s'ledja. Ja sam i dans protiv svih diktator i Milsoevica i Gadafija i slicnih bolesniak kao sto sam bio i juce kao sto cu biti i sutra jer ja nsiam varvarin. Kratko i jasno.

Opet izmisljas Mile. Kakvi zlocinci i Milosevic?

To ima samo u masti vas zaludjenih amerima?

Opet optuzujes Srbiju za sta je dokazala nevinost na sudu.

A sto se tice civilizovanidti ti si pobrkao glupost i civilizaciju te stoga tvrdis da civilizovan...

Подели на овим сајтовима

Licis na ono deriste sto se valja po supermarketu jer mu je pukao balon zablude da cale ima za jos jeda Lili Hip.

Mile nemoj da se nerviras... Sta da se radi cinjenice su vas demantovake i pokazale za sta se zalazete ...

Подели на овим сајтовима

Opet izmisljas Mile. Kakvi zlocinci i Milosevic?

To ima samo u masti vas zaludjenih amerima?

Opet optuzujes Srbiju za sta je dokazala nevinost na sudu.

A sto se tice civilizovanidti ti si pobrkao glupost i civilizaciju te stoga tvrdis da civilizovan...

Hvala ti sto ovako ocitim glupiranjem dokazujes sve sto sam gore napisao.

Подели на овим сајтовима

Јеси ли зато одмах побегао на (зли, демонски, дегенерисани, империјалистички, анти-срБски, анти-руски, анти-православни и иначе у свему инфериорни, наравно, зато си тамо и отишао...) Запад не би ли икако избегао све што се збивало? :)

Стварно је тешко озбиљно те схватати...

Подели на овим сајтовима

Јеси ли зато одмах побегао на (зли, демонски, дегенерисани, империјалистички, анти-срБски, анти-руски, анти-православни и иначе у свему инфериорни, наравно, зато си тамо и отишао...) Запад не би ли икако избегао све што се збивало? :)

Стварно је тешко озбиљно те схватати...

A odakle ti budalastine tipa "зли, демонски, дегенерисани, империјалистички, анти-срБски, анти-руски, анти-православни и иначе у свему инфериорни," ...zapad?

Zapad nije nista od toga ali jeste proracunat, egoistican, racionalan, neumoljiv u odbrani svojih vojnih, politickih i nacionalnih interesa i zbog njihove zastite gazi sve pred sobom svim sredstvima. I u odbrani svojih interesa pèo potrebi je i anti-srpski i anti-ruski i anti-kineski i anti-arapski i anti -...

A ovamo sam dosao jer sam slobodan covek i mogu sa svojim zivotom da radim sta mi se svidja, jos ne moram tebe ili nekoga drugog da pitam sta da radim u zivotu .

A srpskim dobrovoljcima trebamo podici spomenik kao i onima koji su ih organizovali poput Seselja ili onih koji su ih naoruzavali poput Milosevcica ...

Подели на овим сајтовима

A ovamo sam dosao jer sam slobodan covek i mogu sa svojim zivotom da radim sta mi se svidja, jos ne moram tebe ili nekoga drugog da pitam sta da radim u zivotu .  

Аааааааа, добро добро...     :)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...