Jump to content

Црно - бели Београд

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 148
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Изградња Маракане или ти сада стадиона Рајко Митић.

totall.jpg

Изградња Маракане или ти сада стадиона Рајко Митић,тунел.

tuneliizlaznateren.jpg

Изградња Маракане или ти сада стадиона Рајко Митић,тунел.

tunely.jpg

Подели на овим сајтовима

:.mislise.  

Човек који је први примењивао начин живота и разне активности које се данас називају хулиганизмом,у то доба већина тих ствари је било непознато.Иначе човек који је цео свој живот посветио фудбалском клубу,буквално његов живот је био Звезда.Иако веома болестан још увек је ту за Звезду.

Подели на овим сајтовима

Човек који је први примењивао начин живота и разне активности које се данас називају хулиганизмом,у то доба већина тих ствари је било непознато.Иначе човек који је цео свој живот посветио фудбалском клубу,буквално његов живот је био Звезда.Иако веома болестан још увек је ту за Звезду.

у реду, не сумњам :) Али мислим-хулиганизам. Јел` то нека врлина, нешто што ту особу чини добром, или?

Подели на овим сајтовима

Фанатизам. 

"Ја сам спреман - нашао сам шлем."

Подели на овим сајтовима

у реду, не сумњам :) Али мислим-хулиганизам. Јел` то нека врлина, нешто што ту особу чини добром, или?

У већини случајева не.Али када се рушила власт били су одлични за поједине људе који су се наравно касније оградили од њих и њихових дела :ladan: .Мада многи стављају све навијаче у исти кош називајући их хулиганима,а има разлике.Једноставно овај човек је ушао у историју и то мора да се спомене.Иначе велики патриота,хуман и побожан човек.

Подели на овим сајтовима

У већини случајева не.Али када се рушила власт били су одлични за поједине људе који су се наравно касније оградили од њих и њихових дела :ladan: .Мада многи стављају све навијаче у исти кош називајући их хулиганима,а има разлике.Једноставно овај човек је ушао у историју и то мора да се спомене.Иначе велики патриота,хуман и побожан човек.

Опет не сумњам-не знам човека... Ал` не може се истицати хулиганство као врлина... Барем мислим тако... Сви речници, на свим језицима детерминишу тај термин као нешто лоше...

Према томе, предлажем, да тог човека, тим пре што је, како рекосте-велики патриота, те хуман и побожан човек, дакле, да га назовемо правим именом, а то би можда могло да се каже нешто попут велики или `ватрени` навијач и прочаја... Хулиган некако `не иде` са придевима из пређашњег текста...

Подели на овим сајтовима

Вратите се на темуУУууу УУУ уУУ

:cheesy3: 8086.gif

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Какав, бре, црно-бели Београд?!  joooj  :D

БЕОГРАД ЈЕ ЦЕО ЦРВЕН И БЕО!  :D

Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости...

Подели на овим сајтовима

Хулиган некако `не иде` са придевима из пређашњег текста...

У младости беше хулиган(рецимо као негативно),београдски мангуп,навијач,да кажемо фанатик .И као такав ушао је у историју не само звездине него и српске навијачке сцене.Сада када je доживео старост "само" je патриота,хуман и побожан човек који и даље живи за Звезду (на позитиван начин).

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...