Џуманџи Написано Фебруар 8, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2015 Kako molim .. Srbi imaju 2 izgovora . Obracala sam se Drasku koji je inace ne koristi, zato sam ga pitala odakle sad to. Драшко and Dong yi је реаговао/ла на ово 2 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Фебруар 8, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2015 Obracala sam se Drasku koji je inace ne koristi, zato sam ga pitala odakle sad to. Криза идентитјета pahulja and Џуманџи је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Фебруар 8, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2015 I Crven ban Vuka Karadžića. који је опет потпуно безазлен у односу на поменути интернет садржај па и садржај разнијех часописаЈесте мало то отишло далеко, с једне стране обиље рапсада система са друге да ли ценимо девице, са треће мушкарци/девице се сматрају ненормалнима.... слабо се људи друже, слаби нека "нормалност", а опет свако од нас има свој критеријум нормалности. Dong yi је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Фебруар 8, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2015 Ценим особе које држе до себе, које имају самопоштовање, које су искрене и верне. Не мора бити девица. Не ценим оне супротне од прве реченице. Оне које свако може да има, које "лупају рецке", којима је такво понашање нормално. Њих сматрај јефтинима и прљавима, јер имају и прљаве мисли, разне "жеље" везане за "однос". Поготово ако причају о некаквом кајању због таквог живота, а не намеравају то да промене и да се заиста покају. Свако може да погреши, али грешка је само први пут, остало је жеља. Драшко, Дејан, Срђан Шијакињић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Orthophill Написано Фебруар 8, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2015 Hej dokaz da niko ne voli djevice je situacija da ja vec 2 dana nemam ni jednog prijatelj-a / icu :P ILI JE IPAK DO IJEKAVICE Бог воли девственике, шта је битно дали их воле мушкарци или девојке... Девственост је красота, на коју су се дивили чак и пагани. Лажебогиње Атена и Артемида су се сматрали за девице. Код нас Хришќане девственост је једна од највеќих врлина, Христос је Девственик, Мајка Богородица исто, свети Јован Крститељ, свети апостоли Јован Богослов и Павле девственици... Света првомученичка Текла девица. Чак и Апокалипсис прича о 144.000 девственика, који носе на чело печат са име Господње. Данас свети апостол Павле нас опет потсетио да је највеќи грех блуд, јер он се противи нашег тела, које је храм Духа Светога. Владика Порфирије када прича о некој повратеној девствености, то се ваљда односи на оне које су погрешили пред да спознају Христа и су погрешили од незнање, а не за оне који свесно греше. А гордост и праведност (девственост), према мени нема потреба да се мешају. Ако је тако, дајте да правимо све грехе и да будемо смирени. Ево место да се гордим да сам бољи од неког убица, да убијем и ја неког? А које девствен? Сваки онај који није учинио грех блуда пре брака и који у браку није осквернио брачну постељу. Венци који се на венчање дају су за девственике. И Црква ќе да их чува и даќе им их опет ако не падну у грех прељубодејства. Dong yi , Зосима and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 3 Ти ме волиш, ал ја не осећам. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Фебруар 8, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2015 Promena je formalna, nije suštinska. Па и два разбојника на крсту се суштински нису разликовали . Човек један , човек и други, разбојник један, разбојник и други . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 8, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2015 Па и два разбојника на крсту се суштински нису разликовали . Човек један , човек и други, разбојник један, разбојник и други . to je forma. Дуња and Човек Жоја је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 8, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2015 A moze li devstvenost da se posmatra i kroz neku drugu prizmu a ne samo moralnu ili nesto tako? Cisto da se posmatra kao pitanje zdravog razuma? Mislim, nije nista strasno da se promeni nekoliko partnera nedeljno ali nije ni narocito korisno. Kao najgore od svega se moze navuci neka bolestina. Pa posmatrajuci iz ovog ugla devstvenici se ponasaju razumnije od ovih drugih pa bi devstvenost mogla da pokaze i zdrav razum kod neke osobe dok bi promiskuitet ( mozda skrecem sa teme ) pokazao odsustvo razuma i ludost u ponasanju a sa takvima treba biti uvek oprezan ... GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dong yi Написано Фебруар 8, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2015 Бог воли девственике, шта је битно дали их воле мушкарци или девојке... Девственост је красота, на коју су се дивили чак и пагани. Лажебогиње Атена и Артемида су се сматрали за девице. Код нас Хришќане девственост је једна од највеќих врлина, Христос је Девственик, Мајка Богородица исто, свети Јован Крститељ, свети апостоли Јован Богослов и Павле девственици... Света првомученичка Текла девица. Чак и Апокалипсис прича о 144.000 девственика, који носе на чело печат са име Господње. Данас свети апостол Павле нас опет потсетио да је највеќи грех блуд, јер он се противи нашег тела, које је храм Духа Светога. Владика Порфирије када прича о некој повратеној девствености, то се ваљда односи на оне које су погрешили пред да спознају Христа и су погрешили од незнање, а не за оне који свесно греше. А гордост и праведност (девственост), према мени нема потреба да се мешају. Ако је тако, дајте да правимо све грехе и да будемо смирени. Ево место да се гордим да сам бољи од неког убица, да убијем и ја неког? А које девствен? Сваки онај који није учинио грех блуда пре брака и који у браку није осквернио брачну постељу. Венци који се на венчање дају су за девственике. И Црква ќе да их чува и даќе им их опет ако не падну у грех прељубодејства. Da , bitno je slijediti ispravan put. A da uzivotu nema stradanja, ne bi ni nagrade bile tako slatke Orthophill је реаговао/ла на ово 1 Ne boj se ...VJERUJ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dong yi Написано Фебруар 8, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2015 a pitanje za tebe Zdravka: navedi mi razloge zbog kojih mislis da je devica vrednija od devojke koja to nije? Oprosti Dragisa da se mozda iza tog laznog imena ne krije curica pa kao da si se nasao povrijedjen zbog velicanja djevica. jel kapiras gordost? ja kapiram da mozda ima problem sa momcima koji su kako kazes ne strpljivi ali to je neka sasvim sasvim druga tema od ovoga sto ti postavljas kao pitanje. jos u prvom postu mi se to ucinilo ali kasnije se definitivno potvrdilo, ti nevinu devojku uzdides u smislu da one koje to nisu su neka niza klasa, sto je sve samo ne istina. i pravo da ti kazem kada bi birao devojku pre bi birao ona koja mi po raznim pitanjima odgovara a ako jos i nije nevina, fantasticno. mozda zvuci pregrubo ali je tako. Ne boj se ...VJERUJ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dong yi Написано Фебруар 8, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2015 omg Dragisa..da se mozda iza laznog imena ne krije djevojcica cudno je da jednog muskarca u tolikoj mjeri vrijedja pohvala djevicama Orthophill је реаговао/ла на ово 1 Ne boj se ...VJERUJ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Фебруар 8, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2015 Danasnji muskarci nista ne cijene, osim sebe. Dong yi је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dong yi Написано Фебруар 8, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2015 Istina, mizeran je broj izuzetaka.Ali ponekad i zene znaju biti krive zbog toga jer svasta sebi dopuste Orthophill је реаговао/ла на ово 1 Ne boj se ...VJERUJ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Фебруар 8, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2015 Не знам да ли је неко поменуо,но свеједно,хтедох рећи за патријарха Павла,зашто је тако мало рукополагао нове свештенике...баш из тог разлога што се држао правила да чин свештенства захтева девственост,обострану и мужа и жене! Иначе могу рећи, из неких мојих познанстава ,да су изузетно успешни и сјајни бракови,где су супружници били један другом једини у животу. Crveni Baron, sanja84, Dong yi and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ИгорМ Написано Фебруар 8, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2015 Danasnji muskarci nista ne cijene, osim sebe. Istina, mizeran je broj izuzetaka.Ali ponekad i zene znaju biti krive zbog toga jer svasta sebi dopuste Генерализујете... Није мизеран број, мада има много предрасуда... feeble је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука