Crveni Baron Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 Ma kako da ne pravi Hrišćanin, pogotovo potez u samom hagu koji te je oduševio. Rezultat: Jedan ubijen srbin, jedan nespretni srpski vojnik (sam šešelj) i raskrinkavanje muslimanskih trupa koje su u prvim rovovima imali srpske civile. Ako znaš da su dovodili srpske civile što si pucao, verovatno nije slušao komandu, pa se nadam da će možda zbog toga i na vojni sud uskoro sa sve ordenom. Ma ja znam da ti ne hodas po zemlji vec letis po nebu od Blagodati ... Takvi Srbi kao Seselj ti nisu ni za otirac pèred vratima ... Mozes misliti, hriscani a pucaju i brane se umesto da puste da ih ubijaju ... Pa se jos hvale sto su se branili ... kakvi zlikovci ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 Ma ja znam da ti ne hodas po zemlji vec letis po nebu od Blagodati ... Takvi Srbi kao Seselj ti nisu ni za otirac pèred vratima ... Mozes misliti, hriscani a pucaju i brane se umesto da puste da ih ubijaju ... Pa se jos hvale sto su se branili ... kakvi zlikovci .. Samo ti uči. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 Beli anđeo bi trebalo, više da gleda na kapetana Radića. Mog pretpostavljenog i počasnog građanina Vukovara, koji je branio srbe u potpunom viteškom duhu, što je i dokazao na antisrpskom sudu u Hagu. Svaki njegov (naš) potez su merili i izmeravali po deset puta i svaki put je bio na krajnjem vrhu vojnih dejstava doslednih hrabrih vitezova. Taj naš kapetan, je postao i počasni građanin Vukovara i potpuno upoznao sve u Hagu sa jednom čojstvenom i nadasve hrabrom bitkom. Taj naš kapetan nije kukao što mu je sve vreme četa bila u klinu jer su bokovi bili bojažljivi. Taj naš kapetan je izobličio Haški antisrpski tribunal i pušten je iz pritvora potpuno nevin i sjajno je reprezentovao jednog učenog i džentlmenskog oficira srpske vojske, nadasve hrabrog u svim svojim akcijama.Njegova naša četa je došla prva u bolnicu Vukovar. Njega su hteli da obese svi a pre svih doktorka bosanac. Taj naš kapetan se nije video u srpskoj javnosti i za tim kapetanom verovatno beli anđeo plače ako je kriterijum za dobijanje ordena bila borba za očuvanje srba. Eto samo mislim..... Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 Samo ti uči. Dzaba trud, takve duhovne visine samo odabrani dostizu ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 Beli anđeo bi trebalo, više da gleda na kapetana Radića. Mog pretpostavljenog i počasnog građanina Vukovara, koji je branio srbe u potpunom viteškom duhu, što je i dokazao na antisrpskom sudu u Hagu. Svaki njegov (naš) potez su merili i izmeravali po deset puta i svaki put je bio na krajnjem vrhu vojnih dejstava doslednih hrabrih vitezova. Taj naš kapetan, je postao i počasni građanin Vukovara i potpuno upoznao sve u Hagu sa jednom čojstvenom i nadasve hrabrom bitkom. Taj naš kapetan nije kukao što mu je sve vreme četa bila u klinu jer su bokovi bili bojažljivi. Taj naš kapetan je izobličio Haški antisrpski tribunal i pušten je iz pritvora potpuno nevin i sjajno je reprezentovao jednog učenog i džentlmenskog oficira srpske vojske, nadasve hrabrog u svim svojim akcijama.Njegova naša četa je došla prva u bolnicu Vukovar. Njega su hteli da obese svi a pre svih doktorka bosanac. Taj naš kapetan se nije video u srpskoj javnosti i za tim kapetanom verovatno beli anđeo plače ako je kriterijum za dobijanje ordena bila borba za očuvanje srba. Eto samo mislim..... Eto, klasika ... Svaka cast Radicu, naravnoi da je zasluzio orden ali svaka cast i Seselju i on ga kje zasluzio ... Samo Srbi poput tebe ne kopcaju da obojica zadsluzuju orden i da se obojica medjusobno postuju i da ih obojicu ttrebamo postovati... Takvi poput tebe vec vekovima rade na stvaranju raskola medju Srbima umesto na ujedinjenju .. Ali ne vidis ti taj problem jer te Blagodat visoko vinula u nebo ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 Takvi Srbi kao Seselj ti nisu ni za otirac pèred vratima Brate ajde ti leti u avionu sa nekim ko misli da zna kako se upravlja letilicom. Daj odmori malo od ličnih rasprava u smislu omalovažavanja moje ličnosti, samo da ne bi dao neki smisleni argument, jer ti već desetinu strana samo juriš za mnom bez ikakvog odgovora.... Благовесник је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 Да затварамо полако... А? Плутон and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 Svaka cast Radicu, naravnoi da je zasluzio orden Pa što ga nije dobio?????? Za njega smo potpuno sigurni da je razobličio Hag, šešelj još nije, niti će. Toliko o tome ko je raskol u srbiji, ljudi poput mene ili ordenje poput ovog što (kako) je dobio šešelj. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 Да затварамо полако... А? daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 Да затварамо полако... А? Cekaj, da okrenemo jos jednu turu ... Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 Pa što ga nije dobio?????? Za njega smo potpuno sigurni da je razobličio Hag, šešelj još nije, niti će. pa zasto pitas mene? Pitaj Patrijarha i sve Vladike ... ja ne delim ordene ... Ali ne delim ni srbe po tome da li mi se dopadaju ili ne vec po tome jesu li srbi ili izdajnici .. Тања1 and kordun је реаговао/ла на ово 2 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 Eto... a da sam ja napisao da hristos poziva na maceve sad bi me napravili na pacavru i dva dana me ubedjivali kako je Hristos bog "ljubavi"... pa nego sta je, sta ti sad mislis da pod firmom ljubavi mozes nekom na glavu da se penjes, ajd probaj, pa javi kako si prosao feeble, Благовесник and Тања1 је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 Uzivas, uzivas ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 pa zasto pitas mene? Pitaj Patrijarha i sve Vladike ... ja ne delim ordene ... Ali ne delim ni srbe po tome da li mi se dopadaju ili ne vec po tome jesu li srbi ili izdajnici .. a taj njegov kapetan je zapravo komunjara koji je pljunuo na srpstvo, izjasnjava se ko crnogorska nacija, on ti je primjer cojstva i vitestva, njegos, sveti petar cetinjski je nula za njega Тања1 and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука