cloudking Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 Али не говорите ел нас волите ел да? Govorimo... al niko ne cuje. Covke je napravio salu na racun rastuceg trenda pedofilije u redovima svestenstva SPC a ti se pravis ko da prvi put cujes u zivotu... Zar to nije pomalo cudno? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 Да погледам под лупом... (углавном кад је нешто мало гледа се под лупом) ... Ти немаш никакав Црквени став, односно не верујеш у Бога и сваки твој став о Цркви је безпредметан,јер си потпуно хришћански неписмен. Наравно теби то не смета што си неписмен јер се увек можеш правдати како живимо у секуларној држави и можеш слободно да посматраш и учествујеш у домену где се Црква меша са секуларном државом. Међутим ти искрено не поштујеш ни секуларну државу, јер би јасно знао да је клевета некога оптужити за кривицу ако то суд није доказао. Дакле ти нити си на земљи нити на небу, ти си део надживота, теби нико не може указати на грешку, теби се не сме узвратити јака реч или можда и увреда (дешава се). Ти си свој краљ и имаш овде своју промоцију. Зато долазиш. Ja ne znam sa kim se ti svadjas, ali ovo o cemu pises ja prvi put vidim. Ako je sizofrenija brzo kod doktora... ako nije, onda se bojim da ti nema pomoci. Ja seselja nisam okrivio ni za sta, cak sam JASNO naglasio da nemam pojma a on ionako nije osudjen (to bi shvatio da za promenu citas sta pisem umesto sto po inerciji cim vidis moj post ti se prvi zaletis da me popljujes malo pre rucka). Ono za sta ga ja drzim odgovornim su stvari o kojima nema rasprave jer sam licno bio i prisutan i licno slusao svojim usima citavih 10 godina. Seselj je ratni huskac, mrzitelj, siledzija i sadista. Potpaljivao je jadni i unesreceni narod i vodio ga u direktne oruzane sukobe razvijajuci atmosferu koja tome pogoduje. On je covek bez ikakvih skrupula i morala. Pokazuje nedvoslislene teritorijane pretenzije koje je nemoguce ni danas ostvariti bez oruzanog sukoba. Dakle baraba koju bi trebalo preterati iz Srbije i zatrti mu trag kao da nikada nije ovde ni ziveo i iskreno se nadam da ce istorija to vec preuzeti na sebe da to ostvari... A to dal je kriv za genocide i zlocine... to nit znam nit me zanima. Ja znam za sta JESTE kriv i to su stvari koje sam opisao u gornjem pasusu, stvari koje svako rodjen posle 1985 zna... osim ako nije ziveo u insotranstvu ili u pecini. Ja jesam hriscanski nepisemen jer biram da budem zivotno i naucno pismen... hriscanska pismenost mi nije vazna u zivotu. Ono sto tebe treba da brine jeste da ta moja hriscanska nepsimensot predstavlja daleko vece znanje o hriscanstvu od onog koje sam pokazujes zajedno sa mnogim svojim isto(ne)misljenicima... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 Govorimo... al niko ne cuje. Covke je napravio salu na racun rastuceg trenda pedofilije u redovima svestenstva SPC a ti se pravis ko da prvi put cujes u zivotu... Zar to nije pomalo cudno? Наравно да је Ja ne znam sa kim se ti svadjas, ali ovo o cemu pises ja prvi put vidim. Ako je sizofrenija brzo kod doktora... ako nije, onda se bojim da ti nema pomoci. Ja seselja nisam okrivio ni za sta, cak sam JASNO naglasio da nemam pojma a on ionako nije osudjen (to bi shvatio da za promenu citas sta pisem umesto sto po inerciji cim vidis moj post ti se prvi zaletis da me popljujes malo pre rucka). Ono za sta ga ja drzim odgovornim su stvari o kojima nema rasprave jer sam licno bio i prisutan i licno slusao svojim usima citavih 10 godina. Seselj je ratni huskac, mrzitelj, siledzija i sadista. Potpaljivao je jadni i unesreceni narod i vodio ga u direktne oruzane sukobe razvijajuci atmosferu koja tome pogoduje. On je covek bez ikakvih skrupula i morala. Pokazuje nedvoslislene teritorijane pretenzije koje je nemoguce ni danas ostvariti bez oruzanog sukoba. Dakle baraba koju bi trebalo preterati iz Srbije i zatrti mu trag kao da nikada nije ovde ni ziveo i iskreno se nadam da ce istorija to vec preuzeti na sebe da to ostvari... A to dal je kriv za genocide i zlocine... to nit znam nit me zanima. Ja znam za sta JESTE kriv i to su stvari koje sam opisao u gornjem pasusu, stvari koje svako rodjen posle 1985 zna... osim ako nije ziveo u insotranstvu ili u pecini. Ja jesam hriscanski nepisemen jer biram da budem zivotno i naucno pismen... hriscanska pismenost mi nije vazna u zivotu. Ono sto tebe treba da brine jeste da ta moja hriscanska nepsimensot predstavlja daleko vece znanje o hriscanstvu od onog koje sam pokazujes zajedno sa mnogim svojim isto(ne)misljenicima... Фантазија ти је одговор, ја сам већ написао шта мислим о шешељу. Ипак мислим и даље да си безобразан или врло глуп, јер користиш терминологију коју користе играчи и нема ама баш никакав смисао ван сопственог паралелног света у који си ушао. Ја сам јасно реаговао на инсинуације где се један од владика оптужује за педофилију и рекао сам да ти не поштујеш ни секуларну државу јер ти је јасно, да никог не можеш оптужити ако га суд није оптужио по истом питању. Добро мало сам претера ипак ниси краљ јер, какав је то краљ кад је на режиму одобравања. Толико о писмености,уважавању,толеранцији и социјализацији. "краљу". Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 Ја сам јасно реаговао на инсинуације где се један од владика оптужује за педофилију E vidis... dokle god ljudi salu shvataju kao "optuzbu vadike za pedofiliju(!)" dotle cemo imati odsecanja glave nozem zbog uvrede, ili upadanje s kalasnjikovima u ordinacije ili pucanje u nevinu decu na eksurziji na ostrvu... Jadni vi uvredljivi... kolko mi vas je zao... pa vama ceo zivot uvreda? Gde god se okrenes neko te vredja i optuzuje... zato se jedino vi tolko i palite na haarpove, antene, svetske vlade, zavere i ostalo... Svako i svuda i u svakom trenutku ima samo jendu misiju - da vama napakosti. To je zato sto kompleks nize vrednosti ne moze sam da se odrzi i poguban je po psihu pa mozak poseze za izmisljanjem "neprijatelja" jer tako sam sebi daje na znacaju ergo subjekat se oseca bolje u svojoj inferiornosti. Predlzem da odgledas film "Balkanski spijun" i posebno da obratis paznju na kreaciju Bate Stojkovica... pogodio je u srz. Videces, poistovetices se... Provaljeno odavno... ali svakako u isto vreme i sazaljivo i opasno.... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 :.mislise. Bukvalno je za "prst na celo"... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 haarpove, antene, svetske vlade, zavere Није ти дозвољено о овоме да причаш-прекршио си Кодекс. Ипак, из режије су јавили да ти уделим јавну опомену и да ти пренесем да ти је овога пута опроштено! Млађони је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рилски Написано Јануар 30, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 Jedna stvar je sigurna i to vl.FIlaretu niko ne moze da prigovori... covek je totalno fotogenican http://s30.postimg.org/vugzvn17l/vladika_filaret.jpg Da, samo ovo na fotografiji NIJE VLADIKA FILARET.. Malko si se prevario ... الحرية أو الموت Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 Da, samo ovo na fotografiji NIJE VLADIKA FILARET.. Malko si se prevario ... Добро... Протосинђел Филарет... Млађони је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 E vidis... dokle god ljudi salu shvataju kao "optuzbu vadike za pedofiliju(!)" dotle cemo imati odsecanja glave nozem zbog uvrede, ili upadanje s kalasnjikovima u ordinacije ili pucanje u nevinu decu na eksurziji na ostrvu. Слободно могу да кажем, да сам ја за тебе и теби сличнима, потпуно ненормалан. . Covke je napravio salu na racun rastuceg trenda pedofilije u redovima svestenstva SPC a ti se pravis ko da prvi put cujes u zivotu... Zar to nije pomalo cudno? Слободно могу да кажем, да сам ја за тебе и теби сличнима, потпуно ненормалан. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 Гледајући и наслов..... Слободно могу да кажем да сам ја за тебе и теби сличнима потпуно ненормалан. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рилски Написано Јануар 30, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 Добро... Протосинђел Филарет... Pa nije ''dobro'' .. Razlika je velika.. الحرية أو الموت Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 Гледајучи наслов теме, потпуно ми је ненормално да неко уводи кроз намерну "шалу" "тренд педофилије" у СПЦ на овој теми. Ја сам за тебе облак и теби сличне потпуно ненормалан. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 Гледајучи наслов теме, потпуно ми је ненормално да неко уводи кроз намерну "шалу" "тренд педофилије" у СПЦ на овој теми. Ја сам за тебе облак и теби сличне потпуно ненормалан. Ponekad je ocigledne stvari nemoguce videti ukoliko ti ih neko drugi ne ukaze... a ako taj to uradi kroz humor znaci da mu je stalo do tebe jer ne zeli da te povredi... Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 Тако је. Крајње је време да ставиш прст на чело и да се замислиш и размислиш шта и како пишеш. Poslednja opomena pred bitchslap... Млађони је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 Seselj je ratni huskac, mrzitelj, siledzija i sadista. Potpaljivao je jadni i unesreceni narod i vodio ga u direktne oruzane sukobe razvijajuci atmosferu koja tome pogoduje. On je covek bez ikakvih skrupula i morala. Pokazuje nedvoslislene teritorijane pretenzije koje je nemoguce ni danas ostvariti bez oruzanog sukoba. Dakle baraba koju bi trebalo preterati iz Srbije i zatrti mu trag kao da nikada nije ovde ni ziveo i iskreno se nadam da ce istorija to vec preuzeti na sebe da to ostvari... Da te parafraziram: Cloudking je izdajnik, mrzitelj srba, siledzija i sadista. Potpaljuje jadni i unesreceni narod i vodio ga u direktnu izdaju razvijajuci atmosferu defetizma koja tome pogoduje. On je covek bez ikakvih skrupula i morala. Pokazuje sklonost za nedvoslislene teritorijane pretenzijama hrvata, albanaca itd a na stetu Srba koje je nemoguce ostvariti bez oruzanog sukoba. Dakle baraba koju bi trebalo preterati iz Srbije i zatrti mu trag kao da nikada nije ovde ni ziveo i iskreno se nadam da ce istorija to vec preuzeti na sebe da to ostvari... Eto .... Tako ti zvucis.....El ti se svidja? Pa posle Seselj ne valja ... A uz to: On je covek bez ikakvih skrupula i morala. Pa posle kaze vernici moralisu ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука