kordun Написано Фебруар 1, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2015 То је крвна веза. А она се најтеже разуме. Човек који је дошао код тебе, да не би дошао онај неко други који би да сатре све твоје а притом био свестан да због тебе да и свој живот, је неко ко се у мом микрокосмосу зове Србија. brate, ja sam slusao onog nesrecnika sljivancanina kako je tvrdio da je on licno medju prvima dosao u vukovarsku bolnicu i spasio one ranjenike, zato sam rekao major, ja sam tu pogresio, sljivancanin je svoje neke casne radnje uprskao naknadno i u mojim ocima ispao necovijek, kao i sto su mnogi drugi koji su dosli pomagati pa je ispalo da zapravo nisu zbog toga dosli, primjera je zaista mnogo, a ima i zvucnih imena, koji su obesmislili svoja dobra dijela, to ti je ko ono kad krava da punu kantu mlijeka pa je onda srusi sa nogom i prolije....ja sljivancaninu i danas priznam njegove zasluge kao vojnika, vjerujem da je bio castan vojnik, malo je volio da se pravi faca i sminker pred kamerama kao onaj kapetan dragan ali je bio castan vojnik ne zlocinac i ne dezerter, ja to cijenim ali cu i da kazem da je slab covijek, bas kao sto mogu da kazem za balasevica da je odlican autor ali nula kao covijek, ako razumijes sta zelim da kazem. zao mi je sto si mene prejednostavno shvatio, nisam ja tako malodusan da bi pljuvao po necem plemenitom i viteskom, meni je upravo zao sto to nije bilo pravilo, vec je bio izuzetak, to mi je zao, ovako je ispalo da se 6 -7 miliona ustasa i balija borilo protiv jedan i po milion srba i na kraju srbi ne da su izgubili nego su jos za sve i krivi, a sama republika srbija je gore prosla nego da je bila na prvoj liniji fronta ja ne znam kako si ti mogao pomisliti da ja nipodastavam bilo kog casnog dobrovoljca Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 1, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2015 Kordun nisi pljuvao pogresio si coveka zbog tog sto moras da pamtis imena sa televizora i stampe, dok sam ja bio u ovom slucaju pored njih. Vidis li sad razliku? I onda mi jos pricas kakav je ko od njih... Razumes? Млађони је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 1, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2015 Mozda se preko medija bolje vidi a mozda ja zaista nisam bio tamo pa me zaobilazite... Млађони је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Фебруар 4, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2015 Истина о (не)гостовању др Војислава Шешеља у емисији Ћирилица http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука