Jump to content

Vojvoda Šešelj Dr Vojislav odlikovan ordenom Beli Andjeo milesevske Eparhije

Оцени ову тему

Рилски

Препоручена порука

Свако ко се константно креће, послује и практично живи у политичким круговима има одређене информације и знања које обични људи де факто немају. Ако се крећете у овим круговима (из приложеног се, чини ми се, да видети да се највероватније не само не крећете у поменутом, већ сте далеко од истог), те имате поуздане информације ове врсте, а не комшијска и кафанска "рекла - казала", онда наставите са причом, у супротном...мислим да се безвезе надгорњавате.

И наравно да се да видети, да сам ја говорио о шешељу тачно тамо где сам се сусретао са њим а поготово је наравно да сам имао документе у рукама.

Ти можеш то проверити, видим раније по твојим сликама, да познаје арханђеле. Знам их и ја мада само кад нас заједнички пријатељи скупе у једну просторију и то пуком случајношћу,  а интезивно се дружим са једним од њих.

Шешељ нема ама баш никакве информације које се тичу државе Србије, има само празне приче и патолошку демагогију коју је запатио у Сарајеву. Он је из не знам ког разлога постао свесно по слободном избору доктор демагогије а касније се толико приближио патолошком, да не уме више ништа друго.

Шешељ је ушао у криминал и куповао је информације од криминалних структура, не верујући да се уствари они играју са њим.

Шешељ је чорак, потпуни чорак, онако српски речено. Самоспиновани борац за српске интересе и војвода са мегафоном.

Код шешеља ништа није истинито, ама баш ништа.

Није лепо лагати усред Цркве, како шешељ има заслуге за одбрану српства и говорити да је задужио СПЦ.

Ево ја ти не верујем да је војислав шешељ имао ишта добро у рукама, све до једног документа, који га је толико уплашио, да га је предао људима чија су имена била у документу иако је било у интересу српства да то јавно објави. 

Као што сам и рекао све је опроштено, сви шешељеви репови су избрисани гумицом, шешељ као чорак више никоме не треба.Сав његов живот је на длану и осветљен је до последњих детаља, шешељ више нема коме да демагогише. Сав живот му је био славољубив и празан.

Шешељ заслужује епитимију а не орден Белог Анђела. Човек је огољен до последње коске, што се да видети већ одавно,јер су сви дигли руке од њега и схватили да никад није био  фактор у одбрани српства. Нула гола нула.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Није лепо лагати усред Цркве, како шешељ има заслуге за одбрану српства и говорити да је задужио СПЦ.

Ne svedoci lazno je kedna od 10 zapovesti i oni koji ne svedoce lazno su oni koji stoje uspravno i pred ljudima i pred Bogom i pred Sudom poput Seselja, i naravno svojim imenom svedoce.

A ti Bajo samo kleveces i to onako jadno, ispred nekog monitora, u polutamnoj sobi ....

:))  :))  :))

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Kordun ovde si ti pogresio a ne ja. To je valjda jasno i zao mi je sto tanja nije imala vreme da procita. *ja nju inace jako cenim i postujem*.

Прочитала сам све шта је Кордун написао, оно за шта се извинуо да је „погрешио“  о том неком Радићу, нисмо се ни дотакли у нашој преписци, то нема везе са оним у вези поста воли ли Србију или не, због тога се није извинуо. Мислим да се и ти требаш извинути у вези поменутог, јер је дао објашњење какву Србију не воли. Запамти, нема везе са тиме колико се ценимо и поштујемо, има веза са шта је тачно, и да свако има право да додатно објасни шта је мислио рећи овим или оним. Ако то објашњење неко види примитивним, његов проблем, односно твој. Нема љутиш. У мојим очима си овај пут омашио, што је људски, али признај. Ја признам кад омашим. Значи, ништа тај неки Радић или Шешељ, него конкретно око чега смо разговарали. Жив био.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Ću kupim sebi na Ljimundo :P

Молим те Манолис купи и мени један, добићеш сигурно попуст на количину :) . Кад ме ухвати комунална:

drawing.jpg

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

I to kleveces ni manje ni vise nego Episkopa .... kaze, laze u sred Crkve ...

Nego da te pitam opet .... Kakve su tvoje veze sa Brozovim lakejima takozvanom armijom, JNA?

Cuj baroneta misli da je prozorljiv.

Подели на овим сајтовима

Прочитала сам све шта је Кордун написао, оно за шта се извинуо да је „погрешио“  о том неком Радићу, нисмо се ни дотакли у нашој преписци, то нема везе са оним у вези поста воли ли Србију или не, због тога се није извинуо. Мислим да се и ти требаш извинути у вези поменутог, јер је дао објашњење какву Србију не воли. Запамти, нема везе са тиме колико се ценимо и поштујемо, има веза са шта је тачно, и да свако има право да додатно објасни шта је мислио рећи овим или оним. Ако то објашњење неко види примитивним, његов проблем, односно твој. Нема љутиш. У мојим очима си овај пут омашио, што је људски, али признај. Ја признам кад омашим. Значи, ништа тај неки Радић или Шешељ, него конкретно око чега смо разговарали. Жив био.

Nemam nameru da se izvinjavam sto je neko rekao da ne voli srbiju a pri tom je u ovoj diskusiji mlad i zelen. Jedino mogu prihvatiti da se izvinim svima sto sam i dalje bio ostar ne razmisljajuci o njegovim godinama.

Medjutim posle njegovog izvinjenja oko kapetana, shvati sam da je dobronameran.

E pa sad mogu da kazem, kordun sve vreme sam cekao da me demantujes i kazes,naravno da volis srbiju. Docekao sam.

Nisam ja nikog udario.

Подели на овим сајтовима

Ne svedoci lazno je kedna od 10 zapovesti i oni koji ne svedoce lazno su oni koji stoje uspravno i pred ljudima i pred Bogom i pred Sudom poput Seselja, i naravno svojim imenom svedoce.

A ti Bajo samo kleveces i to onako jadno, ispred nekog monitora, u polutamnoj sobi ....

D

:))  :))  :))

I naravno da od tebe a za razliku od mene ti nisi nikad rekao sreo sam seselja tu i tu.

Znaju me ovdd ljudi sto bi ugrozio kredibilitet i obraz da bi ovde lagao i imao korist samo da bi tebe pobedio,jer si usao u takvu igru.

Srecom ne pisem zbog tebe. lepo si mi skrenuo paznju da seselj nece doci u neciju sobicu. Kod mene se jasno vidi gde i zbog cega sam ga sreo. A ti nisi pa me cudi otkud ti opste za njega znas. I kako se on ponasa van kamera.

Подели на овим сајтовима

Nemam nameru da se izvinjavam sto je neko rekao da ne voli srbiju a pri tom je u ovoj diskusiji mlad i zelen. Jedino mogu prihvatiti da se izvinim svima sto sam i dalje bio ostar ne razmisljajuci o njegovim godinama.

Medjutim posle njegovog izvinjenja oko kapetana, shvati sam da je dobronameran.

E pa sad mogu da kazem, kordun sve vreme sam cekao da me demantujes i kazes,naravno da volis srbiju. Docekao sam.

Nisam ja nikog udario.

Немам коментар. Немам ту шта да коментаришем. Имам паметнија посла.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Немам коментар. Немам ту шта да коментаришем. Имам паметнија посла.

Razumem tvoju dubinu uhvatis nekog za ruku i vodis ga da se izvini coveku za koga ti smatras da sam ga povredio odnosno prema njemu pogresio.

Eto toliko je smislena i moja tvojim prstom podebljana recenica.

Подели на овим сајтовима

Razumem tvoju dubinu uhvatis nekog za ruku i vodis ga da se izvini coveku za koga ti smatras da sam ga povredio odnosno prema njemu pogresio.

Eto toliko je smislena i moja tvojim prstom podebljana recenica.

Мени твоја претходна  мојим прстом подебљана реченица (распоред) делује  да си ципеле обуо наопачке, леву на десну ногу и обрнуто. Смислено обесмишљено.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Мени твоја претходна  мојим прстом подебљана реченица (распоред) делује  да си ципеле обуо наопачке, леву на десну ногу и обрнуто. Смислено обесмишљено.

Sestro i meni deluje smisao obesmisljen, ako trazis da se izvinim, nekome samo zato ti mislis da treba.

Kordun je komunicirao samnom i posle njegovog posta izvinjenja zbog svoje greske, desilo se da sam ga prihvatio kao brat brata a ne neprijatelja.

Posle toga dolazis ti i ukazujes mi nesto sto je odavno izmedju njega i mene zavrseno.

Sve do izvinjenja i razjasnjenja da je pomesao o kom kapetanu se radi je bilo za mene nedobronamerno! Pod tim utiskom sam i posle njegovog rayjasnjenja da voli srbiju i narod a ne vlast, iskoristio da napisem kako ne voli srbiju. Nemam gresku razumes da u tom momentu nisam znao da je pomesao kapetana. On sa takvim napadom na njega, stvarno ne bi voleo srbiju. I tako to..... o5 se pravdam...

Подели на овим сајтовима

I naravno da od tebe a za razliku od mene ti nisi nikad rekao sreo sam seselja tu i tu.

Znaju me ovdd ljudi sto bi ugrozio kredibilitet i obraz da bi ovde lagao i imao korist samo da bi tebe pobedio,jer si usao u takvu igru.

Srecom ne pisem zbog tebe. lepo si mi skrenuo paznju da seselj nece doci u neciju sobicu. Kod mene se jasno vidi gde i zbog cega sam ga sreo. A ti nisi pa me cudi otkud ti opste za njega znas. I kako se on ponasa van kamera.

Nadam se da sama te umorio dok si citao. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...