Jump to content

Vojvoda Šešelj Dr Vojislav odlikovan ordenom Beli Andjeo milesevske Eparhije

Оцени ову тему

Рилски

Препоручена порука

Pa naravno, pravi borac je u telepatskoj vezi sa onim u koga puca ...

I kako sad da ti objasnim matematiku?

Tu je situacija čista, oni koji ne znaju u koga pucaju ne idu u akciju, zato vidim da ni tebe nisu pustili.

Nema veze sačuvao si nam tako živote.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

I kako sad da ti objasnim matematiku?

Tu je situacija čista, oni koji ne znaju u koga pucaju ne idu u akciju, zato vidim da ni tebe nisu pustili.

Nema veze sačuvao si nam tako živote.

Nego ne rece mi koliko si dobio od JNA ?

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

A jeli ... preskaces odgovor?

Kao da je pitanje postavljeno na prave noge i sa smislom? 

Pogledaj baron, ovde više ti čak i ne braniš šešelja odnosno više i ne govoriš o njemu odavno, već ulaziš u jednu zonu sumraka da se iza nekog nešto krije. Tebe ne zanimaju činjenice ti se baviš pozadinom i motivom i gubi se svaki smisao za dalju komunikaciju.

Divna je italija el da?

Подели на овим сајтовима

Kao da je pitanje postavljeno na prave noge i sa smislom? 

Pogledaj baron, ovde više ti čak i ne braniš šešelja odnosno više i ne govoriš o njemu odavno, već ulaziš u jednu zonu sumraka da se iza nekog nešto krije. Tebe ne zanimaju činjenice ti se baviš pozadinom i motivom i gubi se svaki smisao za dalju komunikaciju.

Divna je italija el da?

Koliko kvadrata?

Подели на овим сајтовима

Koliko kvadrata?

Dovoljno da ti se ne smrzne .. znaš već.

Inače mislim da ova tema već odavno nema nastavak i upravo je toliko bitna koliko i šešelj u srbiji.

Nebitno i pogrešno je više trošiti vreme. ćao zdravo.

Подели на овим сајтовима

Pa kad bude srbija tvoja otađbina tad ćemo i razgovarati, dakle putuj igumane.

otadzbina mi je gdje mi je otac rodjen, znaci republika srbija ne moze biti moja otadzbina koliko god ja to zelio, zalosno sto ti ne znas znacenje rijeci otadzbina, ne znas je ni napisati koliko vidim....

srbija je srbija, ja je volim, sem ako nije vlast u pitanju, to pravo ne volim jer sam taki kaki sam, sa druge strane srpstvo se ne moze ogranicavati na republiku srbiju, ono je mnogo sire od nje, seselj se borio za srpstvo koliko ja znam citav svoj zivot u svakom slucaju je po tom pitanju veci od tebe, stoga je malodusno nabijati mu na nos upravo to, prosto je nevjerovatno sto pricas, sada kako se on borio i da li je mogao bolje i pametnije je neka druga tema....

orden je dobio i to od episkopa, malo li je, neces valjda reci da je neko ranga episkopa sarlatan? ja cijenim da mu je orden dat upravo zbog borbe i nesebicnog zrtvovanja za srpstvo koliko god to neko izokrenuo na nesto drugo ....

zar srpska crkva mucenica nema prava dati orden nekom ko se bori za nas mucenicki narod koji na ledjima nosi svoju muku skupa sa nasom crkvom...

Подели на овим сајтовима

Dovoljno da ti se ne smrzne .. znaš već.

Inače mislim da ova tema već odavno nema nastavak i upravo je toliko bitna koliko i šešelj u srbiji.

Nebitno i pogrešno je više trošiti vreme. ćao zdravo.

Uh! Ovo je bilo jako bitno ....

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

Ja sam kad je rat počeo bio dobrovoljac od 19 godina života.

Otišao sam da branim srbe u otađbinu ovoga što se naziva kordun.

Ti si baron mogao da odeš da braniš srbe ali te mi ne bi poveli sa sobom u akciju jer ne znaš u koga pucaš isto kao i tvoj voljeni demagog vojislav šešelj, sad ću i dalje biti strpljiv dok god administracija ne zaključa temu.

Dakle od JNA sam dobio jedno veliko ništa, toliko sam i tražio od njih.

Dakle i ti i onaj što se naziva kordun ni šešelj pojma nemate o odbrani srba na terenu, nego u kafani, sa tom razlikom da su šešelju dopuštali svakodnevno kafanu preko raznih režimskih medija.

Tu demagogiju koju vi prosipate, sam ja srećom po svoje mentalno zdravlje počeo da prihvatam sportski i znam ko je stojao iza nje.

Doktor vojislav šešelj je spiker. doktor vojislav šešelj nikada nije branio srpstvo a da nije ubio nekog srbina, po baronovim rečima. Doktor demagogije nije ničim zadužio srpstvo niiti SPC.

Doktor vojislav šešelj je čitav svoj život posvetio demagogiji i naspinovanim pričama u svojstvu samoreklame. Doktor vojislav šešelj je davao hagu određena dokumenta koja je kupovao vašim parama od kriminalaca u srbiji. >Doktor vojislav šešelj je prevario i hag, jer su posle optužnice podignute protiv njega čekali i na dokumenta koja govore u prilog tome da je doktor vojislav šešelj aktivno učestvovao u borbi srpskog naroda na bilo koji način. takvih dokumenata nije bilo što je iznenadilo naše isfrustrirane "evropejce".

Prvi put u istoriji na međunarodnom sudu za ratne zločine sedi čovek koji nikad nije radio ono što je pričao. Nikad nije učestvovao u nijednoj vojnoj, političkoj ili ekonomskoj radnji države srbije iako je sve vreme govorio da jeste.Doktoru vojislavu šešelju sude zbog demagogije, prazne priče i lažnih svedočenja.

Tako se brani srpstvo, praznim pričama koje su nanele štetu samo srbima, drugi su bili zaštićeni od doktora demagogije, jer nikad nije mogao sprovoditi i voditi ideju o velikoj srbiji iako je on pričao da to radi. Živeo je isključivo od demagogije zato što je patološki demagog pravi primerak. 

I takav demagog patološkog tipa zaista nema šta da traži u Hagu.

Подели на овим сајтовима

Ja sam kad je rat počeo bio dobrovoljac od 19 godina života.

Otišao sam da branim srbe u otađbinu ovoga što se naziva kordun.

Ti si baron mogao da odeš da braniš srbe ali te mi ne bi poveli sa sobom u akciju jer ne znaš u koga pucaš isto kao i tvoj voljeni demagog vojislav šešelj, sad ću i dalje biti strpljiv dok god administracija ne zaključa temu.

Dakle od JNA sam dobio jedno veliko ništa, toliko sam i tražio od njih.

Dakle i ti i onaj što se naziva kordun ni šešelj pojma nemate o odbrani srba na terenu, nego u kafani, sa tom razlikom da su šešelju dopuštali svakodnevno kafanu preko raznih režimskih medija.

Tu demagogiju koju vi prosipate, sam ja srećom po svoje mentalno zdravlje počeo da prihvatam sportski i znam ko je stojao iza nje.

Doktor vojislav šešelj je spiker. doktor vojislav šešelj nikada nije branio srpstvo a da nije ubio nekog srbina, po baronovim rečima. Doktor demagogije nije ničim zadužio srpstvo niiti SPC.

Doktor vojislav šešelj je čitav svoj život posvetio demagogiji i naspinovanim pričama u svojstvu samoreklame. Doktor vojislav šešelj je davao hagu određena dokumenta koja je kupovao vašim parama od kriminalaca u srbiji. >Doktor vojislav šešelj je prevario i hag, jer su posle optužnice podignute protiv njega čekali i na dokumenta koja govore u prilog tome da je doktor vojislav šešelj aktivno učestvovao u borbi srpskog naroda na bilo koji način. takvih dokumenata nije bilo što je iznenadilo naše isfrustrirane "evropejce".

Prvi put u istoriji na međunarodnom sudu za ratne zločine sedi čovek koji nikad nije radio ono što je pričao. Nikad nije učestvovao u nijednoj vojnoj, političkoj ili ekonomskoj radnji države srbije iako je sve vreme govorio da jeste.Doktoru vojislavu šešelju sude zbog demagogije, prazne priče i lažnih svedočenja.

Tako se brani srpstvo, praznim pričama koje su nanele štetu samo srbima, drugi su bili zaštićeni od doktora demagogije, jer nikad nije mogao sprovoditi i voditi ideju o velikoj srbiji iako je on pričao da to radi. Živeo je isključivo od demagogije zato što je patološki demagog pravi primerak. 

I takav demagog patološkog tipa zaista nema šta da traži u Hagu.

:))  :))  :))  :))

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...