cloudking Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 Сјајно ми је кад учим од тебе. Ове моје кокошке ништа неће да уче а ја по цео дан причам како скроз погрешно снесу јаја, али не вреди ... Појма немају како да снесу јаја на исправан начин. Cinizam te cini blizim bogu, jel? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 Odakle ti ovo majke ti? Znas li ti uopste za sta je sudjeno Seselju i Milosevicu? Наравно да знам брате мили и пре неголи је отишао. Зато је наш светски демагог шешељ отишао са осмехом у Хаг. Или мислиш да је глуп што се смешкао? Ја не мислим да је глуп али поздано знам да је демоагогија неким људима суштина живота. Овај наш славни демагог ако ћемо поштено је потпуно избламирао међународни суд у Хагу. Такав пропуст тужити демагога што је демагогисао (дакле нигде активно учествовао), се је породило у праву пародију. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 Овај наш славни демагог ако ћемо поштено је потпуно избламирао међународни суд у Хагу. Такав пропуст тужити демагога што је демагогисао (дакле нигде активно учествовао), се је породило у праву пародију. Pa i ucestvovao je aktivno. Optuziovali su ga da je ubio jednog Srbina u Sarajevu za vreme rata. Je li ti poznato ovo? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 Pa i ucestvovao je aktivno. Optuziovali su ga da je ubio jednog Srbina u Sarajevu za vreme rata. Je li ti poznato ovo? Да оптужили су га. То ти и причам све време какав пропуст су урадили, немају ни један документ нити сведока који говори у прилог томе да су и урађене ствари због којих га тужилац терети. Схваташ ти мене врло добро. Пародија и пропуст. Нема докумената иако су тужиоцу обећана, си свестан да је у једном делу у Србији свако ко је био на власти или јесте на власти, па скоро и сваки оперативац а могао би рећи и сви оперативци, да их је болело увце за војислава шешеља. Да је тада било докумената о његовом учешћу у ономе што је говорио и причао тада у Србији, ти документи би били прослеђени у Хаг. Поуздано знам и то да је шешељ куповао разна докумената и од самих криминалаца и тако како тако оставио себе као неку фигуру у политичкој сцени Србије. Наравно да му то није послужило да се ухвати посла и крене заиста нешто да ради за Србију, већ се је и даље све време држао демагошких игара и махао са неким папирима. Као што рекох шешељ је случај за полицију а не за међународни суд. То што ти не верујеш то ај не могу да изменим, па те молим да ми ти покажеш један једини документ где је шешељ учествовао у било каквом потезу државе Србије. Што политичком што еконоском што војном, потезу.? Нема их. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 Да оптужили су га. То ти и причам све време какав пропуст су урадили, немају ни један документ нити сведока који говори у прилог томе да су и урађене ствари због којих га тужилац терети. Ne, ti pricas da je obican demagog covek koji je odrobijao 12 godina zbog svoje ideje. A ja ti kazem da takav ne moze biti demagog, Dalje kazes da kao demagog nije ucestvovao u onome za sta se na recima zalagao a ja ti navodim da je na sudu bio optuzen i svedok svedocio da je ubio u Sarajevu nenaoruzanog Srbina Pa mi objasni ovo, jesi li cuo za ovo i odakle ti ideja da nije ucestvovao ako ga musliman optuzuje da je ubio srbina za vreme rata i svedoci o tome kao ocevidac. Ili ti jednostavno kao svaba tra la la ponavljas neistine koje su plasirali zadnje dve decenije NATO, CIA i njihovi placenici po Srbiji a koje si ti vremenom prihvatio kao istinite? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 Ne, ti pricas da je obican demagog covek koji je odrobijao 12 godina zbog svoje ideje. A ja ti kazem da takav ne moze biti demagog, Dalje kazes da kao demagog nije ucestvovao u onome za sta se na recima zalagao a ja ti navodim da je na sudu bio optuzen i svedok svedocio da je ubio u Sarajevu nenaoruzanog Srbina Pa mi objasni ovo, jesi li cuo za ovo i odakle ti ideja da nije ucestvovao ako ga musliman optuzuje da je ubio srbina za vreme rata i svedoci o tome kao ocevidac. Ili ti jednostavno kao svaba tra la la ponavljas neistine koje su plasirali zadnje dve decenije NATO, CIA i njihovi placenici po Srbiji a koje si ti vremenom prihvatio kao istinite? Мислиш тужиоц га је теретио да је извршио убиство а сведок посведочио да јесте? Осудили га? Нема документа за демагога војислава шешеља која недвосмислено и јасно показују његову умешаност у рад државе Србије. Ни тај сведок није јасан показатељ а претпостављам да и његово сведочење нема ту истинитос да би стигли и до коначног решења и казнили шешеља. Тужна истина је што је Хаг дефинитивно потврдио шешељеву демагогију. Дакле остави се тужби дај документ. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 Мислиш тужиоц га је теретио да је извршио убиство а сведок посведочио да јесте? Осудили га? Ne vrdaj Bajo... Ocevidac na sudjenju je tvrdio da je Seselj ubio nenaoruzanog Srbina i Seselj to nije negirao i naravno, nisu ga osudili a ja cu ti posle objasniti zasto. Ali pitanje je o cemu ti pricas i o kakvoj demagogiji i njegovom neucestvovanju u borbama kada je Seselj ucestvovao u borbama i ubio ovoga? Mislim o cemu pricas ti? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 Pravi Vladika i hriscanin, uz svoj narod i u dobru i u zlu ... Crkva ne sme nikada da napusti nejac, zene i decu i prepusti ih na milost i namilost dusmanima ... 8086.gif 8086.gif 8086.gif mnogi zele danas da ga omalovazavaju sa ovom fotografijom iz gline 1991 godine, ne vide njegovu velicinu u tome jer su operisani od ljudstva cim pljuju po covijeku koji svom postradalom narodu u dva teska genocida pruza podrsku na ovaj nacin i to u najkriticnijim trenutcima.... da su i ostali srpski filozofi skontali zlo koje ide i da su svojim sitnim doprinosom pomogli kao ova ljudina druga bi se pjesma danas pjevala, ovako nek robujemo i umremo, za drugo i nismo, jasno ko dan.... jel i Hristos pozivao da se uzimaju macevi, imali li nas srpski patrijarh opciju da pozove vjernike u rat, naravno da ima, al to ne vide ovi neoliberalni pravoslavci egoisti, ko tebe kamenom ti njega hljebom to ide bukvalno a sve ostalo je sklono diskusiji i nije bukvalno, mozes misliti.... idiotizam feeble and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 mnogi zele danas da ga omalovazavaju sa ovom fotografijom iz gline 1991 godine, ne vide njegovu velicinu u tome jer su operisani od ljudstva cim pljuju po covijeku koji svom postradalom narodu u dva teska genocida pruza podrsku na ovaj nacin i to u najkriticnijim trenutcima.... Klasika ... ne zanima ih pobijena srpska nejac ali ih jako brinu fleke od drnca na Vladikinoj mantiji ... i naravno da im je guza udobno smestena, na toplom i dobro uhranjena .. A i neki dinar da se ima pride ... kordun је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 Klasika ... ne zanima ih pobijena srpska nejac ali ih jako brinu fleke od drnca na Vladikinoj mantiji ... i naravno da im je guza udobno smestena, na toplom i dobro uhranjena .. A i neki dinar da se ima pride ... upravo to je sva poenta tih filozofa, svaka cast! Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 Ne vrdaj Bajo... Ocevidac na sudjenju je tvrdio da je Seselj ubio nenaoruzanog Srbina i Seselj to nije negirao i naravno, nisu ga osudili a ja cu ti posle objasniti zasto. Ali pitanje je o cemu ti pricas i o kakvoj demagogiji i njegovom neucestvovanju u borbama kada je Seselj ucestvovao u borbama i ubio ovoga? Mislim o cemu pricas ti? Ja pricam i ne lazem. Ko ga je osudio i koliko godina kazne je dobio? To je tebi dokaz za sta? Ja sam rekao da je sramotno sto je ikad i rekao da je i vojno pomagao srpskom narodu. I koliko ima vojnog staza pod komandom vojske srpske? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 jel i Hristos pozivao da se uzimaju macevi, imali li nas srpski patrijarh opciju da pozove vjernike u rat, naravno da ima, al to ne vide ovi neoliberalni pravoslavci egoisti, ko tebe kamenom ti njega hljebom to ide bukvalno a sve ostalo je sklono diskusiji i nije bukvalno, mozes misliti.... idiotizam Eto... a da sam ja napisao da hristos poziva na maceve sad bi me napravili na pacavru i dva dana me ubedjivali kako je Hristos bog "ljubavi"... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 Ja pricam i ne lazem. Ko ga je osudio i koliko godina kazne je dobio? To je tebi dokaz za sta? Ja sam rekao da je sramotno sto je ikad i rekao da je i vojno pomagao srpskom narodu. I koliko ima vojnog staza pod komandom vojske srpske? Reci ti meni da li je on ucestvovao u borbama ako je ubio srbina u sarajevu a musliman o tome svedoci i zna se i ime tog srbina? Samo to mi reci jer si ponovio 200 puta da je demagog koji samo siri neistine i famu a da nije nikada ucestvovao u onome za sta se zalagao na recima. Jednostavno pitanje: Da li je ispalio metak ili nije u ratu a ubio je coveka u Sarajevu sa imenom i prezimenom, Srbina, nenaoruzanog, u rovu i musliman , ocevidac svedoci na sudu o tome i Seselj to nije negirao vec je cak rekao da se ponosi sa time? Jesi li u stanju da odgovoris na ovo pitanje? Da li je ucestvovao i pucao u coveka za vreme rata u Bosni? Da ili ne? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 Reci ti meni da li je on ucestvovao u borbama ako je ubio srbina u sarajevu a musliman o tome svedoci i zna se i ime tog srbina? Samo to mi reci jer si ponovio 200 puta da je demagog koji samo siri neistine i famu a da nije nikada ucestvovao u onome za sta se zalagao na recima. Jednostavno pitanje: Da li je ispalio metak ili nije u ratu a ubio je coveka u Sarajevu sa imenom i prezimenom, Srbina, nenaoruzanog, u rovu i musliman , ocevidac svedoci na sudu o tome i Sesxelj to nije negirao vec je cak rekao da se ponosi sa time? Jesi li u stanju da odgovoris na ovo pitanje? Da li je ucestvovao i pucao u coveka za vreme rata u Bosni? Da ili ne? Nije vojno branio niti pomagao srpskom narodu pa makar bila istina ovo sto si ti napisao a ja bi dodao pogotovo nije branio i pomagao srbima u ratu upravo zato ako je to istina. Млађони and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 Naravno da je demagog i a pored toga je i za jedno dobro policijsko ispitivanje. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука