cloudking Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 Cloudking je izdajnik, mrzitelj srba, siledzija i sadista. Potpaljuje jadni i unesreceni narod i vodio ga u direktnu izdaju razvijajuci atmosferu defetizma koja tome pogoduje. On je covek bez ikakvih skrupula i morala. Pokazuje sklonost za nedvoslislene teritorijane pretenzijama hrvata, albanaca itd a na stetu Srba koje je nemoguce ostvariti bez oruzanog sukoba. Dakle baraba koju bi trebalo preterati iz Srbije i zatrti mu trag kao da nikada nije ovde ni ziveo i iskreno se nadam da ce istorija to vec preuzeti na sebe da to ostvari... Eto .... Tako ti zvucis ... nivo kalasture na buvljoj pijaci .....El ti se svidja? Svasta... Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 Мислим да се ово неће свиђати барону али шта да радим.... Шешељ је у свом животу постао фантастичан демагог, постао је толико велики демагог, да је преварио не само Србе него комплетан свет који је пратио догађаје у Србији, преварио је и као круну свог демагошког рада и тужиоце и понеке судије, да је био битна фигура на Српској политичкој сцени, да је био важан и да је имао властити удео у животу Србије. Суд у хагу,није и не може осудити шешеља, јер немају доказе за његово деловање, суд нема никакав доказ да је шешељ био битна фигура у Србији и да је икако учествовао у борби српског народа. Такви докази нису сакривени браћо, такви докази нису ни постојали. Нема их... Овде видимо и неке атеисте који су у покушају демагози. Шешељ је много изнад њих. Шешељ је потпуно небитан, ма колико се трудио себе да докаже као битног фактора у животу Срба. Милан Ракић and Човек Жоја је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 Svasta... Pa samo sam te parafrazirao, uoptrebio tvoj vokabular ... i moralne pridike svojstvene vernicima ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 Pa samo sam te parafrazirao, uoptrebio tvoj vokabular ... i moralne pridike svojstvene vernicima ... То њега не додирује, јер није написао он. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 Ponekad je ocigledne stvari nemoguce videti ukoliko ti ih neko drugi ne ukaze... a ako taj to uradi kroz humor znaci da mu je stalo do tebe jer ne zeli da te povredi... Посрћеш а украден телевизор не испушташ. Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 Шешељ је у свом животу постао фантастичан демагог, постао је толико велики демагог, да је преварио не само Србе него комплетан свет који је пратио догађаје у Србији, преварио је и као круну свог демагошког рада и тужиоце и понеке судије, да је био битна фигура на Српској политичкој сцени, да је био важан и да је имао властити удео у животу Србије. Vidim ja da ti nisi u toku ... Upravo je sve obrnuto. Njega su optuzivali za maltretiranje hrvata u Srbiji recimo, u Srbislavcima, kao nekoga sa pozicija vlasti u vreme kada je bio jedini poslanik SRS-a od 255 poslanikau skupstini Srbije i izabran je u Rakovici na ponovljenim izborima. Covek se ubio dokazujuci na sudu u Hagu da on tada nije imao nikakav uticaj u Srbiji a ti si zakljucio potpuno suprotno. Na osnovu cega? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 Посрћеш а украден телевизор не испушташ. Sala, karikatura, komentar cak i kad je naizleg zloban u sebi nosi mnogo informacija koje mogu da ti pomognu da postanes bolji covek. Ako zmuris pred tim informacijama onda si glup covek koji upada u novine i ubija ljude zato to su ga "vredjali"... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 Vidim ja da ti nisi u toku ... Upravo je sve obrnuto. Njega su optuzivali za maltretiranje hrvata u Srbiji recimo, u Srbislavcima, kao nekoga sa pozicija vlasti u vreme kada je bio jedini poslanik SRS-a u skupstini Srbije. Covek se ubio dokazujuci na sudu u Hagu da on tada nije imao nikakav uticaj u Srbiji a ti si zakljucio potpuno suprotno. Na osnovu cega? Па суштина демагодије и јесте "невиност" ако запне до клупе у судском поступку. Није се убио доказивајући да нема власт, он је није ни имао а тужилаштво је преварио својом демагогијом као што је преварио и Србе, тј. цео свет. У хагу је свима јасно да је невин и да је најобичнији демагог. У Србији су такође схватили, па сад свака промоција "буди наду" Демагог обично сам падне јер не може се здраво окретати у сну ако носиш превару ради личне користи у срцу. Схватате да нема ниједан доказ против шешеља и то не зато што постоје а сакривени су , него управо што не постоје, јер су напумпане демагошке лажи тужиоци лако прихватили као довољан доказ а папире је требало да им достави нова демократска власт у Србији. Да видиш ти тек запањене фаце демократске власти кад су сазнали да не постоје документи само зато што их никад није ни било. Спикер је ухапшен. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 Sala, karikatura, komentar cak i kad je naizleg zloban u sebi nosi mnogo informacija koje mogu da ti pomognu da postanes bolji covek. Ako zmuris pred tim informacijama onda si glup covek koji upada u novine i ubija ljude zato to su ga "vredjali"... Сјајно ми је кад учим од тебе. Ове моје кокошке ништа неће да уче а ја по цео дан причам како скроз погрешно снесу јаја, али не вреди ... Појма немају како да снесу јаја на исправан начин. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 Па суштина демагодије и јесте "невиност" ако запне до клупе у судском поступку. Није се убио доказивајући да нема власт, он је није ни имао а тужилаштво је преварио својом демагогијом као што је преварио и Србе, тј. цео свет. У хагу је свима јасно да је невин и да је најобичнији демагог. У Србији су такође схватили, па сад свака промоција "буди наду" Pa kako ih je prevario? Ti uopste ne kapiras sta je Hag i cemu sluzi. Oni su hteli da osude SRBIJU a ne Seselja ili Milosevica. Jer ni jedan ni drugi a ni Srbioja nisu krivi nizasta. To svi znaju. A ovo sto ti pricas je rezultat demagogije i manipulacije sa javnoscu u Srbiji od strana Natoa i domacih izdajnika. Sve price o Seselju koje kruze su napumpane dezinformacije sa ciljem dezavuisanja njega a indirektan cilj je Srbija a isto vazi i za Milosevica. Nikada se Seselj nigde nije predstavljao kao spasitelj i bitna politicka figura. On se kao politicar bori da osvoji sto vise glasova i to je sasvim normalno. Pa slusas li ti sta on danas prica? Napada ministe, Nikolica, Vuycica ... cista politicka borba. Covek se jednostavno zalaze za nesto u sta veruje i za to se zalagao i kada je sam trunuo u komunistickom zatvoru i kada je sam sedeo u skupstini srbije i kada je bio u vladi i sada dok je trunuo u haskom zatvoru .. Ti Seselju zameras stvari koje veze nemaju sa njim ve samo i iskljucivo sa neistinama serviranim srbima od strane srposkih neprijatelja. feeble је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 Pa kako ih je prevario? Ti uopste ne kapiras sta je Hag i cemu sluzi. Oni su hteli da osude SRBIJU a ne Seselja ili Milosevica. Jer ni jedan ni drugi a ni Srbioja nisu krivi nizasta. To svi znaju. A ovo sto ti pricas je rezultat demagogije i manipulacije sa javnoscu u Srbiji od strana Natoa i domacih izdajnika. Sve price o Seselju koje kruze su napumpane dezinformacije sa ciljem dezavuisanja njega a indirektan cilj je Srbija a isto vazi i za Milosevica. Nikada Seselj nigde nije predstavljao ka spasitelja i bitnu politicku figuru, Covek se jednostavno zalaze za nesto u sta veruje i za to se zalagao i kada je sam trunuo u komunistickom zatvoru i kada je sam sedeo u skupstini srbije i kada je bio u vladi i sada dok je trunuo u haskom zatvoru .. Ti Seselju zameras stvari koje veze nemaju sa njim ve samo i iskljucivo sa neistinama serviranim srbima od strane srposkih neprijatelja. Барон, видиш и сам шта пишеш... сам кажеш да шешељ није имао власт у Србији. Па онда се брате није борио него демагогисао. Имао је мало удела у разне криминалне радње али су му опростили они који су имали власт а њега пуштали да спикерише. Али то су већ унутрашње ствари Србије а никако за међународни суд. Демагогија се сводила на то, да је он све време причао као да има власт и креира живот и борбу у срба. Таквих доказа нема, јер просто не постоје. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 Барон, видиш и сам шта пишеш... сам кажеш да шешељ није има власт у Србији. Па онда се брате није борио него демагогисао. Pa ne kapiram? Tebi su svi demagozi osim onih na vlasti? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 Pa ne kapiram? Tebi su svi demagozi osim onih na vlasti? Демагози су они који варају народ, да се боре у интересу Србије а да при том немају ни власт ни коалицију ни подршку власти. Демагогија је очигледна у шешељевом случају, довела га је на најјадније суђење у историји човечанства, јер су судили демагогу да је радио заиста оно што је тада причао. А причао је како је заслужан за борбу и слободу српског народа и то политичку борбу, војну борбу и економску борбу. Све је било борба у оно време па чак и економија јер си морао стварно бити вешт да убациш нешто у земљу под санкцијама које смо трпели. Схвати Барон ја оно што пишем и видим. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 Главни докази међународног тужиоца су били видео записи онога што је говорио војислав шешељ, то су биле чињенице документи и факти. Међутим нигде папира да се је то могло радити и да је он то заиста и радио. Није радио бароне, није радио , демагогисао је ради личне промоције ужива у томе зато је и са осмехом отишао у Хаг после прочитане оптужнице. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 Демагози су они који варају народ, да се боре у интересу Србије а да при том немају ни власт ни коалицију ни подршку власти. Демагогија је очигледна у шешељевом случају, довела га је на најјадније суђење у историји човечанства, јер су судили демагогу да је радио заиста оно што је тада причао. А причао је како је заслужан за борбу и слободу српског народа и то политичку борбу, војну борбу и економску борбу. Све је било борба у оно време па чак и економија јер си морао стварно бити вешт да убациш нешто у земљу под санкцијама које смо трпели. Схвати Барон ја оно што пишем и видим. Odakle ti ovo majke ti? Znas li ti uopste za sta je sudjeno Seselju i Milosevicu? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука