Милан Ракић Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 Uzivas, uzivas ... К`о и сваки издајник Crveni Baron, cloudking, kordun and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 К`о и сваки издајник Тања1 and kordun је реаговао/ла на ово 2 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 Него, нашалисмо се мало, ајде да се вратимо на тему ако је икако могуће... kordun, Crveni Baron and Тања1 је реаговао/ла на ово 3 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 a taj njegov kapetan je zapravo komunjara koji je pljunuo na srpstvo, izjasnjava se ko crnogorska nacija, on ti je primjer cojstva i vitestva, njegos, sveti petar cetinjski je nula za njega A jel? Pa onda ce od Mirasa dobiti orden... Jas se taman ljutnuo na nasu Crkvu sto su se obrukali kad ono nisu nego pametno postupaju po obicaju ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 pa nego sta je, sta ti sad mislis da pod firmom ljubavi mozes nekom na glavu da se penjes, ajd probaj, pa javi kako si prosao Kao Isusa da slusam... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 Мало детаљније http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Posetilac Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 ŠEŠELJ IPAK U ĆIRILICI, SUBOTA 9 UJUTRO: Pristao sam jer emisija ide uživo! Nismo se dogovarali oko tema, on neka pita, ja ću da odgovaram, kao i uvek, naveo je lider SRS BEOGRAD - Lider Srpske radikalne stranke, Vojislav Šešelj, gostovaće u subotu 31. januara od 9 časova ujutru u emisiji "Ćirilica", kod Milomira Marića. Šešelj je trebalo da gostuje i prošle subote, u istom terminu, ali je ta emisija otkazana. Lider SRS je za Kurir potvrdio da će se ipak pojaviti u emsiji. "Od Marića sam dobio garancije da će emisija ići uživo, što je bio jedini uslov za gostovanje. Iz nekog razloga to je jedino ostvarljivo u 9 ujturu, a ne uveče, ali pojaviću se na Hepiju. Nismo se dogovarali oko tema, on neka pita, ja ću da odgovaram, kao i uvek", rekao je šešelj za Kurir. http://www.kurir.rs/vesti/politika/seselj-ipak-u-cirilici-pristao-sam-jer-emisija-ide-uzivo-clanak-1671098 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 a taj njegov kapetan je zapravo komunjara koji je pljunuo na srpstvo, izjasnjava se ko crnogorska nacija, on ti je primjer cojstva i vitestva, njegos, sveti petar cetinjski je nula za njega Ma ajde? Bliži ti je šešelj što ubija srbe u muslimanskom rovu? Kapetan Radić je počasni građanin Vukovara u koji je šešelj došao na 10 minuta i to daleko iza naših leđa, izdrao se nešto na megafon kao i svaki huškač, da bude još crnje, dolio je ulje urlikanjem na njegove dobrovoljce koji su pili rakiju čitavu noć a ujutro u akciji bili desetkovani, taj kapetan je držao 3 četu nedeljama u klinu, zbog bojažljivosti bokova, budući da ti sa korduna ne poznaješ nikakvu taktiku niti hrabrost koja parališe neprijatelje, nije ni čudo da te ja više od sad korduncem ne mogu zvati. Ljudi sa korduna imaju taj ratni i čojstveni gen u sebi i ja ih volim. Taj komunjara je sačuvao sve svoje vojnike osim jednog Bog dušu da mu prosti,koji je poginuo od granate, da mu ne spominjem ime inače je spavao u kasarni ispod mene na krevetu od dva sprata. Nisi ti nikakav kordunac ako deliš ljude po naciji a ne po hrabrosti i umeću. Ti si našao da govoriš o kapetanu koji nije otišao svoju kuću da brani u hrvatsku nego tvoju. Putuj igumane, sve će se zaboraviti samo će hrabrost ostati. Slobodno mogu da okrivim šešelja, što je spinovao "svoje" dobrovoljce od kojih se u prvoj njihovoj akciji i to daleko iza nas vratilo njih pola. Sve vreme ratovanja vojislav šešelj nije pogodio nijednog muslimana ili hrvata nego je uspeo po rečima barona da upuca jednog srbina u muslimanskom rovu. Sa koje ste vi planete? Kordun ti ne voliš srbiju jer ne živiš u njoj i kao svaki čovek koji nešto ne voli čekaš da srbija dodje u kordun bez tebe. Što bi mi više dolazili po vas, jer vi dodjete malo ovde pokrckate uštedjevinu i bris u prljavi zapad. Ovaj orden ide onima koji jesu istinski hrabri i koji su dali život za drugog. Naravno da ne znam ali pretpostavljam kordun da nisi otišao da ratuješ na kosovo i metohiju i revanširaš se ljudima koji su sa kosova i metohije otišli da ratuju u sada već jednoj zemlji koja se zove hrvatska i gde se nalazi tvoja kuća i tvoj dom. Sjajan ti je dom! Ali nije kordunski! Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 Ma ajde? Bliži ti je šešelj što ubija srbe u muslimanskom rovu? A pazi jos je i hrvat .... Poturili nam ga ameri .... Ovaj tvoj komentar samo pokazuje cime si spreman da se sluzis i dokle mozes da ides u svom pokusaju ... imam osecaj da si iz JNA ? Jesam li u pravu? Тања1 је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 ŠEŠELJ IPAK U ĆIRILICI, SUBOTA 9 UJUTRO: Pristao sam jer emisija ide uživo! Ignjatije, Crveni Baron and verum est in beer је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 I ovaj Maric mi ide na ganglije ... osecam da ce Seki i njega da dovede u red uz ostale tokom emisije ... Vec je poceo da ga skoluju sudeci po onom reklamnom videu .. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 I ovaj Maric mi ide na ganglije ... osecam da ce Seki i njega da dovede u red uz ostale tokom emisije ... Vec je poceo da ga skoluju sudeci po onom reklamnom videu .. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 Volim_Sina_Bozjeg, on 30 Jan 2015 - 22:00, каже: Ma ajde? Bliži ti je šešelj što ubija srbe u muslimanskom rovu? A pazi jos je i hrvat .... Poturili nam ga ameri .... Ovaj tvoj komentar samo pokazuje cime si spreman da se sluzis i dokle mozes da ides u svom pokusaju ... imam osecaj da si iz JNA ? Jesam li u pravu? Šta sad nije ubio srbina u svom pokušaju da brani i vojno srbe ili jeste? Mi imamo sada samo dokaz da je šešelj ubijao srbe i nikog više. Ti si nam tako rekao. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 Šta sad nije ubio srbina u svom pokušaju da brani i vojno srbe ili jeste? Mi imamo sada samo dokaz da je šešelj ubijao srbe i nikog više. Ti si nam tako rekao. Pa time samo pokazujes da si sviom srcem zadojen haskim duhom ... Pucao covek za koga si na 5 strana izmislja da nije ucestvovao u borbama na protivnicki rov u kome su muslimnski zlikovci doveli nenaoruzanog srbina jer su znali da po srbioji ima takvih poput tebe koji ce vrsljato i stvarati zlu krv medju srbima i raditi u kortist srpske stete i manje ce im zlo biti muslimani koji su odgovorni za smrt tog coveka od srba koji su branili svoj narod sa puskom. Kapiras li ciji posao ti radis ? A nisi mi ni odgovorio imas li veze sa JNA jer bi to objasnilo sve u tom slucaju. Тања1 је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 Naravno polupismeni haski bazvrci su mislili da poture Seselju to kao eto, ubio Srbina, Ali sudeci po Volim_Sina_Bozjeg i nusu toliko polupismeni, izgleda da su prostudirali dobro ciljnu grupu ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука