Crveni Baron Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 Nije vojno branio niti pomagao srpskom narodu pa makar bila istina ovo sto si ti napisao a ja bi dodao pogotovo nije branio i pomagao srbima u ratu upravo zato ako je to istina. Znaci ti jednostavno pricas napamet stvari o kojima ne znas nista osim onioga sto su ti podmetnuli Sonja Biserko, Nato, Cia i drustvo. A sada cu ti ja objasniti o cemu se tu radfilo. Seselj je prilikom borbi oko Sarajeva pucajuci na muslimane ubio Srbina u njihovom rovu. Naravno polupismeni haski bazvrci su mislili da poture Seselju to kao eto, ubio Srbina, a jos nenaoruzanog civila po svedopcenju tog muslimana ocevidca, A odgovor Seselja je bio da je ponosan sto ga je ubio ako se borio na strani muslimana kao izdajnika, a ako je bio civil onda treba pitati muslimane sta su radili srpski nenaoruzani civili na prvoj liniji fronta u rovu. I ne mogu ga osuditi. Ako je u borbama ubio protivnickog vojnika nije kriv, ako su muslimani terali srbe nenaoruzane u prve linije krivi su za ratni zlocin,,,, Aliu ovo je samo primer koliko ti ne znas ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 Znaci ti jednostavno pricas napamet stvari o kojima ne znas nista osim onioga sto su ti podmetnuli Sonja Biserko, Nato, Cia i drustvo. A sada cu ti ja objasniti o cemu se tu radfilo. Seselj je prilikom borbi oko Sarajeva pucajuci na muslimane ubio Srbina u njihovom rovu. Naravno polupismeni haski bazvrci su mislili da poture Seselju to kao eto, ubio Srbina, a jos nenaoruzanog civila po svedopcenju tog muslimana ocevidca, A odgovor Seselja je bio da je ponosan sto ga je ubio ako se borio na strani muslimana kao izdajnika, a ako je bio civil onda treba pitati muslimane sta su radili srpski nenaoruzani civili na prvoj liniji fronta u rovu. I ne mogu ga osuditi. Ako je u borbama ubio protivnickog vojnika nije kriv, ako su muslimani terali srbe nenaoruzane u prve linije krivi su za ratni zlocin,,,, Aliu ovo je samo primer koliko ti ne znas ... Strašno je razgovarati sa tobom, zato što žmuriš sve vreme. Mislio sam da može da se izbegnu te glupe igrice. Hoćeš da mi kažeš da je šešelj branio srpstvo i srbe čak i vojno. Ja sad tebi ponavljam ako je tako učestvovao u ratu i bio pod nečijom komandam što naravno i jeste jer ponavqam nije nikad bio faktor i važan lik za koga se prestavljao, onda je to toliko loše učinio iz ovog primera, da slobodno mogu reći da on nije vojno pomagao srbe, nego nam je smetao. Ako imaš neki dokument, javi ovde i ostavi , ja tvrdim da nema takvog dokumenta osim onih koji su za Srpsku policiju, a ti su iskreno progledani kroz prste. Sve vreme mi pričaš otkud ti znaš otkud ti znaš... e pa znam. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 I ne mogu ga osuditi. Ako je u borbama ubio protivnickog vojnika nije kriv, ako su muslimani terali srbe nenaoruzane u prve linije krivi su za ratni zlocin,,,, Aliu ovo je samo primer koliko ti ne znas ... Sjajno, prevario je tužioce iz Haga. Jupiiiiiii ubio je srbina i prevario tužioce čak je podmetnu i crv sumnje da su muslimani dovodili u prve redove srpske civile. Jupiiiiiiiii !!!!!!! Demagogija u genima ! Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 Hoćeš da mi kažeš da je šešelj branio srpstvo i srbe čak i vojno. Ja sad tebi ponavljam ako je tako učestvovao u ratu i bio pod nečijom komandam što naravno i jeste jer ponavqam nije nikad bio faktor i važan lik za koga se prestavljao, onda je to toliko loše učinio iz ovog primera, da slobodno mogu reći da on nije vojno pomagao srbe, nego nam je smetao. Ti imas neki kompleks u vezi sa Seseljom? Nije bio neki faktor? Pa ko prica da je on ili bilo ko bio neki faktor? Covek se zalaze za svoju ideju, i ja se recimo zalazem za istu ideju a nisam nikakav faktor. Niko se ne predstavlja kao ne znam kakav faktor. On je radio ono sto je radio, skupljao dobrovoljce, pomagao koliko je mogao, u stvari Srbi su pomagali a SRS je deo te pomoci samo organizovao. Ostatak tj veci deo je organizovala drzava Srbija, pa drzava Republika Sepska, pa srbi iz RS, pa srbi iz drzave Republika Sropska Krajina ... Odakle tebi taj trip da Seselj tu nesto kao predstavlja se kao ne znam kakav faktor? To si ti nesto utripovao pa ti kriv Seselj za taj tvoj trip .. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 Sjajno, prevario je tužioce iz Haga. Jupiiiiiii ubio je srbina i prevario tužioce čak je podmetnu i crv sumnje da su muslimani dovodili u prve redove srpske civile. Jupiiiiiiiii !!!!!!! Demagogija u genima ! Ti definitivno ne znas sta znaci pojam demagogija. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 Sjajno, prevario je tužioce iz Haga. Jupiiiiiii ubio je srbina i prevario tužioce čak je podmetnu i crv sumnje da su muslimani dovodili u prve redove srpske civile. Jupiiiiiiiii !!!!!!! Demagogija u genima ! Najtužnije što sam podelio sa srpskim narodom je to da im je vojislav šešeq na svu onu muku bio zanimljiv. A ustvari je bio kamuflažni pajac sa lošim pogledom na svet i srpstvo. Kriminalac je postao silom prilika jer mu je dat signal, da odmori od "vlasti" koju je zapravo imao samo u svojim demagoškim svakodnevnim pojavljivanjima u javnosti. Na kraju su se i poigrali sa njim i došao je do nekih određenih dokumenata preko kriminalaca koji su već hodali osuđeni na smrt i nisu imali šta da izgube. šešeq je slučaj za policiju. Mislim da bi trebalo da nam prezentuješ gde i kako je šešelj bio u mogućnosti ili jeste branio srpstvo i srpski narod van demagoških igrica, gde je bio maska i čuvar istinskih zločinačkih srba, koji su nam ... , jer drugačije nisu ni znali. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 Sjajno, prevario je tužioce iz Haga. Jupiiiiiii ubio je srbina i prevario tužioce čak je podmetnu i crv sumnje da su muslimani dovodili u prve redove srpske civile. Jupiiiiiiiii !!!!!!! Demagogija u genima ! Prevario? Covek samo rekao sta misli i istinu ... I ti brate imas neke tegobe izgleda ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 Ti imas neki kompleks u vezi sa Seseljom? Nije bio neki faktor? Pa ko prica da je on ili bilo ko bio neki faktor? Covek se zalaze za svoju ideju, i ja se recimo zalazem za istu ideju a nisam nikakav faktor. Niko se ne predstavlja kao ne znam kakav faktor. On je radio ono sto je radio, skupljao dobrovoljce, pomagao koliko je mogao, u stvari Srbi su pomagali a SRS je deo te pomoci samo organizovao. Ostatak tj veci deo je organizovala drzava Srbija, pa drzava Republika Sepska, pa srbi iz RS, pa srbi iz drzave Republika Sropska Krajina ... Odakle tebi taj trip da Seselj tu nesto kao predstavlja se kao ne znam kakav faktor? To si ti nesto utripovao pa ti kriv Seselj za taj tvoj trip .. Nije šešelj moj trip ne tvoj što si ga proglasio borcem za srpstvo. Ja ti kažem da nije nikakav borac jer nikad nije ni bio faktor. Tako da i ovo ordewe možeš misliti kome ide? Nekome ko i nije neki faktor u odbrani srpstva dobije orden zbog zasluga za srpstvo. Dosta sam krugova napravio sa tobom za danas.... ionako ćeš samo ponavljati sve što sam ja rekao... Млађони је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 Najtužnije što sam podelio sa srpskim narodom je to da im je vojislav šešeq na svu onu muku bio zanimljiv. A ustvari je bio kamuflažni pajac sa lošim pogledom na svet i srpstvo. Kriminalac je postao silom prilika jer mu je dat signal, da odmori od "vlasti" koju je zapravo imao samo u svojim demagoškim svakodnevnim pojavljivanjima u javnosti. Na kraju su se i poigrali sa njim i došao je do nekih određenih dokumenata preko kriminalaca koji su već hodali osuđeni na smrt i nisu imali šta da izgube. šešeq je slučaj za policiju. Mislim da bi trebalo da nam prezentuješ gde i kako je šešelj bio u mogućnosti ili jeste branio srpstvo i srpski narod van demagoških igrica, gde je bio maska i čuvar istinskih zločinačkih srba, koji su nam ... , jer drugačije nisu ni znali. Tebra, vidjas li ti one vanzemaljce-gustere? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 Prevario? Covek samo rekao sta misli i istinu ... I ti brate imas neke tegobe izgleda ... Eto, završili smo sa bolom u leđima. Crveni Baron and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 Tebra, vidjas li ti one vanzemaljce-gustere? Da pogotovo kad dobijaju ordenje za zaslugu prema očuvanju i odbrani srpstva i SPC a zovu se vojislav šešelj. Млађони, Милан Ракић and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 3 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 Mislim, da Belom Anđelu nije dobro posle svega ovoga. Млађони, Благовесник and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 3 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 Mislim, da Belom Anđelu nije dobro posle svega ovoga. Dobro je dok mislis, ne bi valjalo da znas garant ... Ovako postoji tracak nade da mu je dobro ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 Dobro je dok mislis, ne bi valjalo da znas garant ... Ovako postoji tracak nade da mu je dobro ... Ma kako da ne pravi Hrišćanin, pogotovo potez u samom hagu koji te je oduševio. Rezultat: Jedan ubijen srbin, jedan nespretni srpski vojnik (sam šešelj) i raskrinkavanje muslimanskih trupa koje su u prvim rovovima imali srpske civile. Ako znaš da su dovodili srpske civile što si pucao, verovatno nije slušao komandu, pa se nadam da će možda zbog toga i na vojni sud uskoro sa sve ordenom. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 Beli anđeo bi trebalo, više da gleda na kapetana Radića. Mog pretpostavljenog i počasnog građanina Vukovara, koji je branio srbe u potpunom viteškom duhu, što je i dokazao na antisrpskom sudu u Hagu. Svaki njegov (naš) potez su merili i izmeravali po deset puta i svaki put je bio na krajnjem vrhu vojnih dejstava doslednih hrabrih vitezova. Taj naš kapetan, je postao i počasni građanin Vukovara i potpuno upoznao sve u Hagu sa jednom čojstvenom i nadasve hrabrom bitkom. Taj naš kapetan nije kukao što mu je sve vreme četa bila u klinu jer su bokovi bili bojažljivi. Taj naš kapetan je izobličio Haški antisrpski tribunal i pušten je iz pritvora potpuno nevin i sjajno je reprezentovao jednog učenog i džentlmenskog oficira srpske vojske, nadasve hrabrog u svim svojim akcijama.Njegova naša četa je došla prva u bolnicu Vukovar. Njega su hteli da obese svi a pre svih doktorka bosanac. Taj naš kapetan se nije video u srpskoj javnosti i za tim kapetanom verovatno beli anđeo plače ako je kriterijum za dobijanje ordena bila borba za očuvanje srba. Eto samo mislim..... Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука