Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 1, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2015 Sestro i meni deluje smisao obesmisljen, ako trazis da se izvinim, nekome samo zato ti mislis da treba. Kordun je komunicirao samnom i posle njegovog posta izvinjenja zbog svoje greske, desilo se da sam ga prihvatio kao brat brata a ne neprijatelja. Posle toga dolazis ti i ukazujes mi nesto sto je odavno izmedju njega i mene zavrseno. Sve do izvinjenja i razjasnjenja da je pomesao o kom kapetanu se radi je bilo za mene nedobronamerno! Pod tim utiskom sam i posle njegovog rayjasnjenja da voli srbiju i narod a ne vlast, iskoristio da napisem kako ne voli srbiju. Nemam gresku razumes da u tom momentu nisam znao da je pomesao kapetana. On sa takvim napadom na njega, stvarno ne bi voleo srbiju. I tako to..... o5 se pravdam... kordun, on 31 Jan 2015 - 16:07, каже: prvo da ti kazem tanja me savrseno razumije, jednom sam davno na ovom forumu rekao da ne volim drzavu srbiju u smislu sistema jer je svom rodjenom narodu dusmaninn al zemlju i narod volim, pa su me napali isto kao i ti da mrzim srbiju i srbe, nek misli ko sta hoce, bog zna sta sam ja zelio reci, to sto nisam dovoljno pametan da me razumiju svi od prvog do posljednjeg jednako tesko mogu da popravim kad do sada nisam, neki ljudi prosto razumiju ono sto oni zele, al to nije do mene cini mi se... ja sam 1980 godiste, kad je bilo kosovo ja sam bio 3 i 4 razred srednje skole, da sam bio stariji velike su sanse da bi isao i ja kao dobrovoljac, ali to je sta bi bilo kad bi bilo, stoga je bez veze to uzimati kao argument i suditi nekome zbog toga... usput dobar dio djetinjstva mi je protekao u ratu, valjda je to malo, trebalo bi jos ? inace ja ne znam ko je taj radic, tek naknadno vidim da sam pogresio, ja sam ga zamijenio sa nekim majorom, koji isto u hagu tvrdi da je prvi dosao do vukovarske bolnice, kao i ti, to me zbunilo, za radica se izvinjavam! Naravno da te nisam napao! Ovo tvoje izvinjenje iz korena menja stvar i na tome ti neizmerno hvala, brate!!!! Eto toliko nam je samo manjkalo, da bi se razumeli i nije bilo na meni, da razumem tvoje greske, jer naravno da nisam mogao znati, da si pogresio. Ziv bio. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 1, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2015 evo i hronoloski. Nisam hteo da se izvinim dok se nije razjasnila greska oko kapetana. Tanja i ? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Фебруар 1, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2015 kordun, on 31 Jan 2015 - 16:07, каже: Naravno da te nisam napao! Ovo tvoje izvinjenje iz korena menja stvar i na tome ti neizmerno hvala, brate!!!! Eto toliko nam je samo manjkalo, da bi se razumeli i nije bilo na meni, da razumem tvoje greske, jer naravno da nisam mogao znati, da si pogresio. Ziv bio. Заборавио си додати: Kordun ovde si ti pogresio a ne ja. To je valjda jasno i zao mi je sto tanja nije imala vreme da procita. Битно је да си мени хтео наметнути да нисам прочитала да је Кордун погрешио у вези да је помешао тамо неког капетана. Сад се лепо врати уназад и потражи где сам ја то поменула тог капетана (поменула само једном да тај Радић или Шешељ нису део преписке између мене и тебе). Што се ове теме тиче, завршила сам сваки разговор са тобом. Posle toga dolazis ti i ukazujes mi nesto sto je odavno izmedju njega i mene zavrseno. ??? Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Фебруар 1, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2015 @volim_sina_bozijeg brate nema potrebe za izvinjenje nisam se ja na tebe naljutio ni najmanje, samo mi je zao sto tako srljas nepromisljeno u neciju osudu, nisi ti seselju drzao svijecu da bi tako krupne osude iznosio kao siguran sam dobar hriscanin, ja te dozivljavam kao takvog, zao mi je citati tvoj gnjev prema seselju nisi me ubijedio da si u pravu, ne sporim ja da si se ti u par navrata sretao sa njim i da nije ostavio bas sjajan utisak ali sta je to tek sicusni mikronski segment iz njegova zivota, sa druge strane imamo citav set njegovih krupnih stvari za koje svi znamo i koje niko ne moze osporiti, na kraju krajeva brate da je ne znam kakav, evo mozda je covijek na samrti, tesko je bolestan starac pa si se makar zbog toga mogao suzdrzati i smanjiti taj svoj gnjev u javnosti jedno 4-5 puta bilo bi ljudski i pravsolavno ja mislim, ako gresim ispravi me, ja sam ti lijepo rekao da pretjerujes Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 1, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2015 Заборавио си додати: Битно је да си мени хтео наметнути да нисам прочитала да је Кордун погрешио у вези да је помешао тамо неког капетана. Сад се лепо врати уназад и потражи где сам ја то поменула тог капетана (поменула само једном да тај Радић или Шешељ нису део преписке између мене и тебе). Што се ове теме тиче, завршила сам сваки разговор са тобом. Тања, ти нећеш да разумеш, како мени није било довољно да се кордун разјасни и каже како воли србију а не и власт. Теби је то било довољно али не и мени разумеш ли ти то сада? Да није разјаснио грешку око капетана, он и даље не би волео србију. (за мене) Ево сад сам ти хронолошки објаснио зашто и кад сам схватио његову добронамерност. Кордун је то видео али не ти ћеш и дање да ми сецкаш контекст иако је сада све на столу. Тебе се није дотицао став о капетану и његовој храбрости док је из србије дошао у његову отађбину, да ако треба да и свој живот. Мене се дотакло и то врло. Такви људи не воле ни србију нити иког на овај бели свет. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 1, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2015 @volim_sina_bozijeg brate nema potrebe za izvinjenje nisam se ja na tebe naljutio ni najmanje, samo mi je zao sto tako srljas nepromisljeno u neciju osudu, nisi ti seselju drzao svijecu da bi tako krupne osude iznosio kao siguran sam dobar hriscanin, ja te dozivljavam kao takvog, zao mi je citati tvoj gnjev prema seselju nisi me ubijedio da si u pravu, ne sporim ja da si se ti u par navrata sretao sa njim i da nije ostavio bas sjajan utisak ali sta je to tek sicusni mikronski segment iz njegova zivota, sa druge strane imamo citav set njegovih krupnih stvari za koje svi znamo i koje niko ne moze osporiti, na kraju krajeva brate da je ne znam kakav, evo mozda je covijek na samrti, tesko je bolestan starac pa si se makar zbog toga mogao suzdrzati i smanjiti taj svoj gnjev u javnosti jedno 4-5 puta bilo bi ljudski i pravsolavno ja mislim, ako gresim ispravi me, ja sam ti lijepo rekao da pretjerujes Кордун све је то лепо али ми имамо потпуно супростављене ставове. Ја за неке лично знам.... Узмеш лепо као ја и именом и презименом (овде ме знају) Кажеш без страха и са пуним срцем оно што знаш. А нисам говорио оно што сам чуо од других. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Фебруар 1, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2015 Тања, ти нећеш да разумеш, како мени није било довољно да се кордун разјасни и каже како воли србију а не и власт. Теби је то било довољно али не и мени разумеш ли ти то сада? Да није разјаснио грешку око капетана, он и даље не би волео србију. (за мене) Ево сад сам ти хронолошки објаснио зашто и кад сам схватио његову добронамерност. Кордун је то видео али не ти ћеш и дање да ми сецкаш контекст иако је сада све на столу. Тебе се није дотицао став о капетану и његовој храбрости док је из србије дошао у његову отађбину, да ако треба да и свој живот. Мене се дотакло и то врло. Такви људи не воле ни србију нити иког на овај бели свет. @VSB, све ја то разумем. Ти не разумеш да сам ја тражила одговор од тебе за себе. Кордун се у нашој пеписци могао звати и Петар. Ако би тај Петар написао прво да не воли Србију, а потом дао објашњење да је то у ствари власт коју не воли, ја бих то објашњење уважила (хронолошки ти не уважаваш због како се касније испоставило грешке око капетана), јер то је Петрово право. У овом случају ти си то право на објашњење Петру укинуо због грешке око капетана. То је брате толико погрешно да немам речи. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Фебруар 1, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2015 Кордун све је то лепо али ми имамо потпуно супростављене ставове. Ја за неке лично знам.... Узмеш лепо као ја и именом и презименом (овде ме знају) Кажеш без страха и са пуним срцем оно што знаш. А нисам говорио оно што сам чуо од других. brate ti tvrdis da je seselj cisti demagog i nista drugo, evo ja tebe pitam kako je moguce da se neko zrtvuje zbog demagogije, gdje to ima, to je paradoks, znas da je bilo atentata na seselja, znas da je bio po zatvorima, znaci ulaze sve najvrednije i zivot i slobodu u sve to i ti to nazivas demagogija, pa ne moze to brate biti demagogija vec samo istinska ideologija sto fali svim drugim politicarima u srbiji jedino seselj ima neku ideolosku crtu i ja mislim da se debelo zrtvovao za to kroz citavu svoju karijeru, to sto on ne zna da sprovede svoju ideologiju, ili nema moc da je sprovede to ni najmanje ne znaci da je ta njegova ideologija demagogija. zar ti mislis da zapadne srpske zemlje poput mog korduna recimo nisu srpska otadzbina, zar mislis da seselj kad govori da su to srpske zemlje ne vjeruje u to ??? mislis da je to njegova demagogija? pa mozda jedino seselj od svih ovih politickih nakaza je ostao dosljedan od pocetka do kraja svi ostali su mjenjali koze ko zmije samo zbog toga zasluzuje postovanje cak i od protivnika njegove ideologije Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Фебруар 1, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2015 @VSB, све ја то разумем. Ти не разумеш да сам ја тражила одговор од тебе за себе. Кордун се у нашој пеписци могао звати и Петар. Ако би тај Петар написао прво да не воли Србију, а потом дао објашњење да је то у ствари власт коју не воли, ја бих то објашњење уважила (хронолошки ти не уважаваш због како се касније испоставило грешке око капетана), јер то је Петрово право. У овом случају ти си то право на објашњење Петру укинуо због грешке око капетана. То је брате толико погрешно да немам речи. ni ja to ne kontam, nije mi jasno kakve veze ima kapetan sa mojim voljenjem ili eventualnim nevoljenjem srbije Тања1 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 1, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2015 @VSB, све ја то разумем. Ти не разумеш да сам ја тражила одговор од тебе за себе. Кордун се у нашој пеписци могао звати и Петар. Ако би тај Петар написао прво да не воли Србију, а потом дао објашњење да је то у ствари власт коју не воли, ја бих то објашњење уважила, јер то је Петрово право. У овом случају ти си то право на објашњење Петру укинуо због грешке око капетана. То је брате толико погрешно да немам речи. Нисам ја никоме укинуо право на грешку. Ја сам први пут, (не сећам се тачно кад) али сам сигуран познавајући себе, одмах по његовом коментару капетана, написао да не воли србију. (ја сам мислио да си ти то прочитала), после тога смо кренули у расправу ко и због цега воли или не воли србију. Дакле ти си пропустила основ односно почетак, укључила си се у средини и на крају чак ниси хтела ни да видиш крај. (јер ниси знала цео контекст,односно сад већ целину разговора). Наравно да ми је било жао што је својом грешком довео до тога да се ти активираш у причу. То сам написао тек после разјашњења свега. Поћетак=капетан. Средина = сви лупамо нешто, Крај: капетан. ! @VSB, све ја то разумем. Ти не разумеш да сам ја тражила одговор од тебе за себе. Кордун се у нашој пеписци могао звати и Петар. Ако би тај Петар написао прво да не воли Србију, а потом дао објашњење да је то у ствари власт коју не воли, ја бих то објашњење уважила, јер то је Петрово право. У овом случају ти си то право на објашњење Петру укинуо због грешке око капетана. То је брате толико погрешно да немам речи. г Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 1, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2015 ni ja to ne kontam, nije mi jasno kakve veze ima kapetan sa mojim voljenjem ili eventualnim nevoljenjem srbije То је крвна веза. А она се најтеже разуме. Човек који је дошао код тебе, да не би дошао онај неко други који би да сатре све твоје а притом био свестан да због тебе да и свој живот, је неко ко се у мом микрокосмосу зове Србија. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 1, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2015 brate ti tvrdis da je seselj cisti demagog i nista drugo, evo ja tebe pitam kako je moguce da se neko zrtvuje zbog demagogije, gdje to ima, to je paradoks, znas da je bilo atentata na seselja, znas da je bio po zatvorima, znaci ulaze sve najvrednije i zivot i slobodu u sve to i ti to nazivas demagogija, pa ne moze to brate biti demagogija vec samo istinska ideologija sto fali svim drugim politicarima u srbiji jedino seselj ima neku ideolosku crtu i ja mislim da se debelo zrtvovao za to kroz citavu svoju karijeru, to sto on ne zna da sprovede svoju ideologiju, ili nema moc da je sprovede to ni najmanje ne znaci da je ta njegova ideologija demagogija. zar ti mislis da zapadne srpske zemlje poput mog korduna recimo nisu srpska otadzbina, zar mislis da seselj kad govori da su to srpske zemlje ne vjeruje u to ??? mislis da je to njegova demagogija? pa mozda jedino seselj od svih ovih politickih nakaza je ostao dosljedan od pocetka do kraja svi ostali su mjenjali koze ko zmije samo zbog toga zasluzuje postovanje cak i od protivnika njegove ideologije Нисам рекао само да је демагог, већ и неко ко се упетљао у криминалне радње. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Фебруар 1, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2015 Нисам ја никоме укинуо право на грешку. Ја сам први пут, (не сећам се тачно кад) али сам сигуран познавајући себе, одмах по његовом коментару капетана, написао да не воли србију. (ја сам мислио да си ти то прочитала), после тога смо кренули у расправу ко и због цега воли или не воли србију. Поново ми намећеш да нисам прочитала.Ти видиш шта сам прочитала а шта нисам? Престани да изиграваш клеопатру. Прочитала сам све коментаре. Да ли схваташ да немам речи колико је то погрешно одмах по нечијем коментару о капетану приписати неком да не воли Србију?! Не схваташ. Објасни ако хоћеш какве везе има тај капетан са нечијом љубављу према Србији? Ето ти не миришеш Шешеља. Требам ја теби сада приписати да не волиш Србију? Само немој сада мени приписивати да миришем или не миришем Шешеља. Нисам политички опредељена. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 1, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2015 Поново ми намећеш да нисам прочитала.Ти видиш шта сам прочитала а шта нисам? Прочитала сам све коментаре. Да ли схваташ да немам речи колико је то погрешно одмах по његовом коментару о капетану, приписати неком да не воли Србију?! Не схваташ. Објасни ако хоћеш какве везе има тај капетан са нечијом љубављу према Србији? Поново ми намећеш да нисам прочитала.Ти видиш шта сам прочитала а шта нисам? Престани да изиграваш клеопатру. Прочитала сам све коментаре. Да ли схваташ да немам речи колико је то погрешно одмах по његовом коментару о капетану, приписати неком да не воли Србију?! Не схваташ. Објасни ако хоћеш какве везе има тај капетан са нечијом љубављу према Србији? Крвне везе. (имаш мало изнад и кратку цртицу о томе) Воли Србију и воли Српски народ, а не воли оног који је из србије отишао да ако треба положи и свој живот и за кордунову отађбину. Кордун је помешао и извинио се, ел сад треба и ја да се правдам што је капетан за мене симболизовао Србију? Млађони је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Фебруар 1, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2015 Крвне везе. (имаш мало изнад и кратку цртицу о томе) Воли Србију и воли Српски народ, а не воли оног који је из србије отишао да ако треба положи и свој живот и за кордунову отађбину. Кордун је помешао и извинио се, ел сад треба и ја да се правдам што је капетан за мене симболизовао Србију? Не разумем, шта "крвне везе"? Треба сви да смо у "крвној вези" да би волели Србију, шта? Имам 15 минута да додам шта још желим додати у поруци. То је моје право у оквиру тих 15 минута. Видиш, нема разлике у порукама. Додато. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука