Jump to content

Vojvoda Šešelj Dr Vojislav odlikovan ordenom Beli Andjeo milesevske Eparhije

Оцени ову тему

Рилски

Препоручена порука

Čudno da ne umeš napisati jednu jedinu zaslugu vojislava šešelja, dokumentovanu osnovanu, pravo delo a ne prazna priča?

Šta su po tebi zasluge vojislava šešelja? Govorancija kako se zalaže za slobodu srbije i ujedinjenje svih srba u jednu državu. Koja dela u tom pravcu je imao vojislav šešelj? Koji su rezultati? daj barem pomak koji je njegovo čuvavanje i zlaganje za srpstvo učinilo makar mali korak ka svetlosti?Makar i jedan jedini delić da se ostvario.

Govorio je a nije radio. rezultat onoga što je govorio da radi je potpuna ogoljena nula.

To se može očekivati od svakog idiota znaš. Dereš se po vasceli dan kako radiš na ujedinjenju srba. sveeeeeeeee .....

Pa ustvari jeste zadužio SPC, zadužio je Boga što ga trpi takvog.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Čudno da ne umeš napisati jednu jedinu zaslugu vojislava šešelja, dokumentovanu osnovanu, pravo delo a ne prazna priča?

Ma ne mogu, ti si covek u telepatskoj vezi sa Srbima te znas ko je sta mislio u kom trenutku o Seselju a narocito dobro si bi povezan sa njim pa znas sta je radio u zivotu ... Kako sada tebi da pruzim dokaze a ti znas odlicno da je demagog i i ponovio si tu rec nekoliko stotina puta ...

Ali mi nisi odgovorio posto si se prodao Brozu?

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

otadzbina mi je gdje mi je otac rodjen, znaci republika srbija ne moze biti moja otadzbina koliko god ja to zelio, zalosno sto ti ne znas znacenje rijeci otadzbina, ne znas je ni napisati koliko vidim....

srbija je srbija, ja je volim, sem ako nije vlast u pitanju, to pravo ne volim jer sam taki kaki sam, sa druge strane srpstvo se ne moze ogranicavati na republiku srbiju, ono je mnogo sire od nje, seselj se borio za srpstvo koliko ja znam citav svoj zivot u svakom slucaju je po tom pitanju veci od tebe, stoga je malodusno nabijati mu na nos upravo to, prosto je nevjerovatno sto pricas, sada kako se on borio i da li je mogao bolje i pametnije je neka druga tema....

orden je dobio i to od episkopa, malo li je, neces valjda reci da je neko ranga episkopa sarlatan? ja cijenim da mu je orden dat upravo zbog borbe i nesebicnog zrtvovanja za srpstvo koliko god to neko izokrenuo na nesto drugo ....

zar srpska crkva mucenica nema prava dati orden nekom ko se bori za nas mucenicki narod koji na ledjima nosi svoju muku skupa sa nasom crkvom...

Отаджбина је и тамо гдје ти је срце Вама је свакако на Кордуну ка и мени у Лики. Барем нам то нико не може одузети.

Једино још Шешељ од србских политичара то понавља нико више.

Свака част владики Филарету што га се сјетио.На многаја љета владико.

Подели на овим сајтовима

Sa koje ste vi planete? Kordun ti ne voliš srbiju jer ne živiš u njoj i kao svaki čovek koji nešto ne voli čekaš da srbija dodje u kordun bez tebe.

:.mislise. Истина, нисам @Kordun, знам само да ти ово није требало. А можда и јесте.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

:.mislise. Истина, нисам @Kordun, знам само да ти ово није требало. А можда и јесте.

Ma  covek bolje deli Srbe nego Broz sto je uradio ...

Broz ih je izdelio po repubikama ali se Srbi nisu delili medjusobno a sada smo preplavljeni Brozovim mini klonovima koji traze bilo sta samo da dele Srbe i ne biraju sredstva jer za necasne poslove se nikada nisu ni birala.

Подели на овим сајтовима

Broz ih je izdelio po repubikama ali se Srbi nisu delili medjusobno a sada smo preplavljeni Brozovim mini klonovima koji traze bilo sta samo da dele Srbe i ne biraju sredstva jer za necasne poslove se nikada nisu ni birala.

Не знам шта да кажем. Претурила сам све могуће мисли питањем зашто тако воле да шиште и да нас уједају?! Значи ли то да они који тако и слично говоре и пишу не могу да осете љубав нас који живимо изван матице? Како то они знају да ми не волимо Србију? Чиме то ми који живимо изван матице изазивамо осећај незадовољства у њима тиме што не живимо у Србији? То може да је зато што они мисле да је љубав према отаџбини да искусимо исто што и они, не?  Дословно су неки написали „дођи овде да ти захвали за пристојан живот“ тако некако. Значи ли то да они воле отаџбину кроз „лични буџет“? Читала сам неке твоје поруке где објашњаваш своја примања, колико плаћаш стан итд. Приметно је да то многи из расејања раде, објашњавају своје економије људима у матици. Мени није јасно зашто се то ради? Може само да их се тиче ако неко отима (краде) туђе – њихово. Ником не подносим рачун. Не волим или волим моја лична ствар. Ако неко не верује да волим Србију, његов проблем, не?!

Можда овај чланак објашњава неке разлике између нас и матице:

Корупција свакдашња

http://www.aleksinac.net/kolumne/korupcija-svakdasnja.html

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Не знам шта да кажем. Претурила сам све могуће мисли питањем зашто тако воле да шиште и да нас уједају?! Значи ли то да они који тако и слично говоре и пишу не могу да осете љубав нас који живимо изван матице? Како то они знају да ми не волимо Србију? Чиме то ми који живимо изван матице изазивамо осећај незадовољства у њима тиме што не живимо у Србији? То може да је зато што они мисле да је љубав према отаџбини да искусимо исто што и они, не?  Дословно су неки написали „дођи овде да ти захвали за пристојан живот“ тако некако. Значи ли то да они воле отаџбину кроз „лични буџет“? Читала сам неке твоје поруке где објашњаваш своја примања, колико плаћаш стан итд. Приметно је да то многи из расејања раде, објашњавају своје економије људима у матици. Мени није јасно зашто се то ради? Може само да их се тиче ако неко отима (краде) туђе – њихово. Ником не подносим рачун. Не волим или волим моја лична ствар. Ако неко не верује да волим Србију, његов проблем, не?!

Ma mene to u principu ne tangira, zabole me uvo sto nekome smeta sto zivim u inostranstvu, ali ni malko me ne interesuje. Srbija je moja koliko i njihova. Ali mi smeta, i reagujem na to, kada neko patriote, poput Seselja omalovazava, ili kada omalovazava Korduna patriotu a narocito kada koristi necasna sredstva za to. Poput onoga da je Seselj ubio Srbina. I sada covek bez imalo stida ratni zlocin muslimana bi pripisao Seselju i njega oglasio krivim... E takva logika kod nekoga meni upali automatski lampicu da se radi o pripadniki oficirskog kadra JNA ( narocito VB ) jer su se oni sluzili takvim sredstvima te su i organizovali streljanje u Vukovaru recimo da bi oblatili Srbe. Te sam zato i pitao ovog forumasa ali mi nije odgovoirio na pitanje da li ima veze sa JNA.

Подели на овим сајтовима

Ne dade mu ovaj demon i licimur Maric da malo vise progovori o aktuelnoj vlasti. Mislio sam da je bar on malo hrabriji..

E ovo je pravi muškarčina a ne Šešelj! Pravi Balkanac, alfa mužijak, vođa!

Što bi reko uVučićević: IMA ....!

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

E ovo je pravi muškarčina a ne Šešelj! Pravi Balkanc, alfa mužijak, vođa!

Нисам гледо ову емисију, ал развила се ова у добру водитељку. Закачио и раније неке њене наступе, баш сам се пријатно изненадио.

Ето нама нове Оље Бећковић :))) 

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

zato sto ne samo da ne zeli da zivi u srbiji, nego sto ne zeli da podeli yahvalnost onima koji su iz srbije dosli u kordun da podele ratnu muku sa njim, on ih jednostavno ne voli,sto je ovde nekoliko puta i rekao.

rekao je da mu srbija nije otadzbina, nego mu je otadzbina tamo odakle je njegov otac. mi otisli u tu otadzbinu da mu je branimo, on u moju nece.

posto ne voli srbiju i ne smatra je svojom otadzbinom, zasto onda govori o njoj i daje si za pravo, da omalovazava nekog ko je dao glavu kako bi on sada mogao da putuje po svetu sa hrvatskim pasosem.

Putuj onda igumane.

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

Нисам гледо ову емисију, ал развила се ова у добру водитељку. Закачио и раније неке њене наступе, баш сам се пријатно изненадио.

Ето нама нове Оље Бећковић :))) 

Odlično razmišljanje. Davaj! Hleba i igara!

Подели на овим сајтовима

delim na one koji su krv dali od onih koji su profitirali ratom.i lagali sve srbe ma gde im je bila otadzbina.

te nije sramota kad cujes to?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...