ВИЛМА Написано Јануар 20, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2015 Ja sam hteo ba udem cistac ulica ali nije mi se ispunila zelja ... И ја исто Бароне . Пустиш мозак на отаву и ништа не размишљаш и све ти је равно до Косова .Немаш никакве сикирације и само гледаш где ћеш да свратиш на неко пићенце.Али на моју несрећу , заврши мало веће школе . ) Samo da znate, posao u Gradskoj čistoći se veoma teško dobija, i uopšte nije kvaka u visini obrazovanja, ako me razumete Рада.., Kaludjerovic Sreten, Ненад Р. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јануар 20, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2015 Ja sam hteo ba udem cistac ulica ali nije mi se ispunila zelja ... Мој глас није заштитник мање срећних људи. Али шта је ту смешно и понижавајуће? Престати са тим! То је заправо прилично захтевна професија, и овде зарађују заиста добре паре, али је кажу проклето тешко, превише. Наравно, потребна је школа, али не дуга, и велика возачка дозвола. :bleh: Kaludjerovic Sreten, Лидија Миленковић and Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 3 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Јануар 20, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2015 Хтела сам бити пилот, библиотекар и посластичар. Школовала се за сасвим друге две професије. Бавим се трећом, за коју се нисам сматрала довољно талентованом као млада те сам одбила да то студирам. Од свега тога ето радо путујем, читам и једем колаче. Донекле ссам се остварила, може се рећи. Рада.., Лидија Миленковић and nana је реаговао/ла на ово 3 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Јануар 20, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2015 Hteo sam da budem arheolog, nastavnik, pravnik... ostvario ovo treće... звончица, Ljubičasta and Рада.. је реаговао/ла на ово 3 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јануар 20, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2015 У цвету најранијег детињства желех да будем балерина. Жеља ми се ни најнањим делом није остварила , иначе би то изгледало овако : Потом, у цвету најраније младости, желела сам да будем учитељица. Жеља ми је делимично остварена - радим са децом као аниматор. То изгледа овако : Сада, у најранијем цвету старости, желим да будем пензионер. Мислим да би био ред да ми се жеља у потпуности оствари. Надам се да ће то изгледати овако : http://www.bebac.com/uploads/bake-i-deke.jpg мирођија, Maslacak_, Данче* and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јануар 21, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2015 У цвету најранијег детињства желех да будем балерина. Жеља ми се ни најнањим делом није остварила , иначе би то изгледало овако : Е, да, ја сам у цвету најранијег детињства желела да будем Пипи Дуга Чарапа. Лидија Миленковић and Gordana . је реаговао/ла на ово 2 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubičasta Написано Јануар 21, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2015 Ih...sta nisam... Pjevacica,uciteljica,voditeljka,stjuardesa,advokat...a ako Bog da bicu ovo zadnje,u tom pravcu se krecem. pahulja and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јануар 21, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2015 Астронаут. Још увек нисам... зеленизуб, Samo Ana, ivanaika and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Јануар 22, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2015 kad sam bio mali imao sam dosta zelja,sad sam stariji i imam i dalje zelje:da budem muz i otac milijan75, Човек Жоја, Ljubičasta and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 22, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2015 sanjao sam razne stvari a najviše da postanem čarobnjak... strogo uzevši, želja mi se nije ispunila ali sam zato upoznao Čarobnjaka i sad radim kao šegrt i to ne baš sjajan Kaludjerovic Sreten, Несташна, Milena B. and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Јануар 22, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2015 Ја кад сам био деца... Сећам се како сам се ложио да ћу бити неки лик из школског програма, ботаничар н'акав, David Bellamy. The Botanical Man, лик ми делов'о потпуно посвећен и искрен у оном што ради, памтим и да ме к'о клинца то код њега баш фасцинирало. Even аfter аll... ево, после пар деценија видим како и дан-данас по тој британској штампи испољава исти don't believe in global warming ентузијазам. http://thebarnowlcentre.blogspot.com/ Хех, "ја ћу бити Дејвид Белами кад порастем." - "Лепо, а ко ти је тај?" итсл. Gen X зонфићи. Тачније, свих оних што су у еСеФеРеЈот одрастали уз школски програм РТЈ. Плутон, Лидија Миленковић and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Јануар 23, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2015 Ja sam ostvarila i postala to što sam želela kao mala, ali sam shvatila da to u stvari ne želim i da kao mala nisam imala pojma šta je za mene dobro. Ne znam koliko treba da se potpire dečiji san. Šta dete zna. Paradoksologija, Kaludjerovic Sreten, Ljubičasta and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Јануар 23, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2015 ...učiteljica...ali su mi drugi putevi bili otvoreni... Goku and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган άσημος :) Написано Јануар 23, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2015 Као мали нисам имао никаквих жеља, и то сам и остварио. Paradoksologija, Kaludjerovic Sreten, ivanaika and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 ...нас интересују енергије Божанства сакривене у његовом тијелу, то је наша храна... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јануар 23, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2015 Htela sam da budem bibliotekarka.... Човек Жоја and Ljubičasta је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука