Jump to content

Šta ste kao mali želeli da budete kad porastete i da li ste to ostvarili ?

Оцени ову тему

Рада..

Препоручена порука

• 4 weeks later...

Ali moja sestra,ona je htela da bude Dragana Mirkovic.   :)))

Tetka je i dan danas zove>Mirkovic .

Heeej, pa i ja sam htela da budem Dragana Mirković :)))

Kako sam i kao mala imala dugu kosu, vezivala sam rep na vr' glave kao sto je tad bilo moderno, i skratila šiškice :D

Ovo je taj period Draganine karijere :Dhttp://www.beogradnocu.com/wp-content/uploads/2014/08/dragana-1.jpg

Bogu hvala sto nisam realizovala to, jedna Dragana Mirković je sasvim dovoljna :)

Ja zaista nemam mnogo da ti ponudim...par toplih zagrljaja, čistu dušu i jedno maleno ali verno srce...imam i kofer pun ljubavi i dva jastuka, pomalo već stara...ali se još oseća miris mojih snova...nemam ja mnogo na dlanu...par suza i jutarnju rosu kojom budim svoje lice...jedan osmeh i oči pune nade... :)

Подели на овим сајтовима

Хтео да будем ветеринар

I ja!! Mnogo sam volela pande i bila sam ubedjena da su tuzne zbog onih crnih sara oko ociju. avatar_ae62fdee588a_128.png

I mnogo sam zelela da im pomazem i da ih usrecim.  :)

Onda mi je mama rekla da nema panda kod nas i da bih radila sa prasicima (ako bih bila veterinar). :(

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

Najpre sam maštala o tome da budem učiteljica.

Kasnije psiholog. A radim kao inspektor za kontrolu kvaliteta tekstila i kože.

Želja mi se donekle ostvarila  :) pomažem ljudima,ne baš onako kako sam zamišljala ali je ok.

Подели на овим сајтовима

Као мали сам једино желео да будем дечак са бољим патикама и чарапама од оних које сам имао и којих сам се стидео, ништа више. :(

Касније, кад сам то постао, скоро све жеље су ми се испуниле (осим једне), понајвише оне тајне, које нисам пред Оцем ни оцем смео изрећи, јер сам се сматрао недостојним истих :)

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

• 9 months later...

док сам се школовао стално ме је вукла жеља ка војсци,желео сам да будем официр,покушавао сам доста пута али нисам прошао тестове...после сам почео  да маштам да будем црквењак,и некако се поклопило да је стари црквењак био болешљив,видевши мене да долазим често у цркву дао ми кључеве уз речи:"синко,ја сам болестан и не могу долазити сваки дан да отварам цркву,ево теби кључеве,кад год хоћеш дођи у цркву,знаш шта све треба да радиш,а ја ћу јавити свештенику"...то је она неописива радост којима се не може ничим исказати...само пар дана касније морали смо да се иселимо,некако сам успео да кључеве вратим старом црквењаку...недуго затим црква је срушена,црквењак се упокојио,народ иселио... сада ме вуче жеља на дружење са децом,стално би био са њима,морам признати да се често,када се нађем у друштву родитеља и њихове деце,одвојим од старијих и одем да се играм са децом,трпим пуно критика али успевам да избалансирам...и на крају,од свих жеља тренутно се не бавим ничим о чему сам маштао,желео,покушавао али и не одустајем :sunce:

Подели на овим сајтовима

157i2r7.jpg

A grand piano made for Queen Victoria in 1856. It has ivory keys and is made of satinwood.The paintings show cherubs and monkeys playing instruments

Pijanista.Al eto taj put sama zatvorih(decijom greskom) i danas bi mogla ovakav jedan samo da oslikam.Nije lose ali dace Bog vremena jos ce se nesto nauciti :)

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

Кева. :D

Кад год сам се као дете играла увек сам била мајка, имала сам једну лутку коју сам добила од баке и деке вазда је била моје дете. :)

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

Кева. :D

Кад год сам се као дете играла увек сам била мајка, имала сам једну лутку коју сам добила од баке и деке вазда је била моје дете. :)

Hehe, meni jedina lutka koristila samo da je ogromnim arsenalom oružja branim od nacista! Što me podseti, jako dugo sam želela da budem vojnik kad porastem. Dok nisam malo porasla i postala hipik i pacifista :D

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Као мала а и сад богме још жеља не јењава, принцеза и само принцеза.

Него размишљам нешто, има ли још неожењених принчева.

У Европи, Енглеској , Монаку јели беше сви се поженише. :D

И волела сам да будем јунак, да спашавам свет. :sossos:

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

3b35602fda23679afe8beef30b651322.jpg

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

4ebec75905c6625175ffb01be7fcc145.jpg

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...