Jump to content

Оцени ову тему

Препоручена порука

Има доста форумаша које готивим,Јуан је најбоље што је могао описао Милана Ракића е сад пошто сам се ја двоумила између Ракића и Оби-ја, мој глас иде obi-wan. :2hf007n:

Зашто оби?

Зато што ми се допадају његови ставови везано за православље.

Пилот је пилот, ал` џедај је џедај :D

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 211
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Ја ћу бити веома субјективна...Јелина

П.С. Хвала ти пријатељице што ниси одустала.

А.М.

Подели на овим сајтовима

Ако је по мојој мери, онда - @Јелина , она ме уствари освојила на јуриш и то ван форума, у томе је цака :D 

cupid-heart-animated-animation-cupid-smi

Пошто је изговорите, реч вама влада. Док је неизговорена, ви владате њоме.

Арапска пословица

Подели на овим сајтовима

Да поменем још једну особу , која је веома вредна на форуму и која поставља изузетно занимљиве и поучне текстове , а зове се Џеси.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Opet neki izbori. Mora da je neko od vlasti platio sve ovo...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Пилот је пилот, ал` џедај је џедај :D

Inace, svaki dzedaj je obavezno i pilot. Ako mi ne verujes, samo pogledaj Star Wars, sve lepo pise...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Да поменем још једну особу ,

Ови ти је већ трећа особа коју спомињеш,мада је аутор теме инсистирао на једној...смањи доживљај !

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Po mojoj meri.... NIkola Popović. Duhovit i ime da podigne temu, saosećajan kada  treba, strog ako baš mora... nekako, sa komentarima kao da mi čita misli, i obavezno me preduhitri.  :aplauz:

Подели на овим сајтовима

Ови ти је већ трећа особа коју спомињеш,мада је аутор теме инсистирао на једној...смањи доживљај !

Шта је моногамија? Један по један.... :)

Подели на овим сајтовима

Inace, svaki dzedaj je obavezno i pilot. Ako mi ne verujes, samo pogledaj Star Wars, sve lepo pise...

ал' није сваки пилот обавезно и џедај. Ако ми не верујеш, погледај шта сам написала  :)))

А.М.

Подели на овим сајтовима

Moj omiljeni forumas iako nije trenutno ovde ne znaci da je zaboravljen a to je gospodin TRIFKE. Smatram da je veoma dobar i mudar covek i da od njega dosta toga pametnog moze da se cuje i da se nauci. Nadam se da ce nam se pridruziti ponovo. molimoli

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...