Снежана Написано Јануар 11, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2015 Има доста форумаша које готивим,Јуан је најбоље што је могао описао Милана Ракића е сад пошто сам се ја двоумила између Ракића и Оби-ја, мој глас иде obi-wan. Зашто оби? Зато што ми се допадају његови ставови везано за православље. Пилот је пилот, ал` џедај је џедај Иван Ивковић, Paradoksologija, LISA and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јануар 11, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2015 Ја ћу бити веома субјективна...Јелина П.С. Хвала ти пријатељице што ниси одустала. Плутон, Драшко, Deki992 and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јануар 11, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2015 Dunja. Upoznala sam je i na mene je ostavila snazan utisak. Bistrog uma, britkog jezika i lepa. Sanja Т., Срђан Шијакињић, Поуке.орг инфо and 11 осталих је реаговао/ла на ово 14 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Саша од Москве Написано Јануар 11, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2015 Ако је по мојој мери, онда - @Јелина , она ме уствари освојила на јуриш и то ван форума, у томе је цака Срђан Шијакињић, мирођија, Снежана and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Пошто је изговорите, реч вама влада. Док је неизговорена, ви владате њоме. Арапска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јануар 11, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2015 Да поменем још једну особу , која је веома вредна на форуму и која поставља изузетно занимљиве и поучне текстове , а зове се Џеси. obi-wan, Саша од Москве, Grizzly Adams and 12 осталих је реаговао/ла на ово 15 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 11, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2015 Opet neki izbori. Mora da je neko od vlasti platio sve ovo... Саша од Москве, Лапис Лазули, Снежана and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 11, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2015 Пилот је пилот, ал` џедај је џедај Inace, svaki dzedaj je obavezno i pilot. Ako mi ne verujes, samo pogledaj Star Wars, sve lepo pise... Иван Ивковић, Срђан Шијакињић and Снежана је реаговао/ла на ово 3 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јануар 11, 2015 Гости Пријави Подели Написано Јануар 11, 2015 Признајте да чекате да неко и вас помене Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Јануар 11, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2015 Помени Господе у царству твоме.... Sanja Т., Јелина, Данче* and 12 осталих је реаговао/ла на ово 15 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јануар 11, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2015 Да поменем још једну особу , Ови ти је већ трећа особа коју спомињеш,мада је аутор теме инсистирао на једној...смањи доживљај ! Снежана, Милан Ракић and Биљана је реаговао/ла на ово 3 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vecana Написано Јануар 11, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2015 Po mojoj meri.... NIkola Popović. Duhovit i ime da podigne temu, saosećajan kada treba, strog ako baš mora... nekako, sa komentarima kao da mi čita misli, i obavezno me preduhitri. Deki992, Иван Ивковић, Никола Поповић and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Јануар 11, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2015 Ови ти је већ трећа особа коју спомињеш,мада је аутор теме инсистирао на једној...смањи доживљај ! Шта је моногамија? Један по један.... Deki992, Плутон, Милан Ракић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јануар 11, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2015 Inace, svaki dzedaj je obavezno i pilot. Ako mi ne verujes, samo pogledaj Star Wars, sve lepo pise... ал' није сваки пилот обавезно и џедај. Ако ми не верујеш, погледај шта сам написала Иван Ивковић, obi-wan and Млађони је реаговао/ла на ово 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Slavko... Написано Јануар 11, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2015 Moj omiljeni forumas iako nije trenutno ovde ne znaci da je zaboravljen a to je gospodin TRIFKE. Smatram da je veoma dobar i mudar covek i da od njega dosta toga pametnog moze da se cuje i da se nauci. Nadam se da ce nam se pridruziti ponovo. Gordana ., Дијана., Deki992 and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јануар 11, 2015 Гости Пријави Подели Написано Јануар 11, 2015 Ови ти је већ трећа особа коју спомињеш,мада је аутор теме инсистирао на једној...смањи доживљај ! Зоске партибрејкер Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука