Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 19, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2014 Kraj gotovo, game over. Zamišljam je isto kao što zamišljam i vreme pre nego što sam se rodiuo. Nema me ne postojim. Ja ne bi više mogao da zamislim, da ne postojim. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Новембар 19, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2014 Iskreno od pomisli na moju smrt jedina stvar koja me brine je kako će moji da je podnesu i to je to. EDIT: Lažem, plašim se i da se ne maltretiram mnogo pre nego što umrem. Ono ne moram baš da umirem u nekom potoku tako što ću 2 dana da ležim sa polomljenim nogama, pre nego što dođu vuci da me pojedu živog, ako me razumeš. Volim_Sina_Bozjeg and Милошшш је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Новембар 19, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2014 Ja ne bi više mogao da zamislim, da ne postojim. Moram priznati jeste teško, ali isto što je sa tobom bilo pre nego što si se reodio, smatram da će biti i nakon što umreš. Da li se sećaš nečega, da li si postoja? Ne i ne. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 19, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2014 Iskreno od pomisli na moju smrt jedina stvar koja me brine je kako će moji da je podnesu i to je to. Moram priznati jeste teško, ali isto što je sa tobom bilo pre nego što si se reodio, smatram da će biti i nakon što umreš. Da li se sećaš nečega, da li si postoja? Ne i ne. Baš zato što se ne sećam ničega pre mog postojanja,ne bi se nikad više vratio u to stanje. Nezamisivo mi je da na tvom primeru,ako mogu da ga iskoristim,dakle nezamisivo mi je da mi se izgubi sećanje na roditelje. (pošto si koristio reč sećanje) Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Новембар 19, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2014 Nisam ja ni mislio na samoubistvo. Slavni Brus Li je umro od treninga, a John Browning je umro dok je radio. Tako nesto smatram idealnim. Ni jedan ni drugi nisu osetili nemoc, nego su terali do kraja. ko kaze da je Brus li umro od treninga? on je otrovan Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Новембар 19, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2014 Ne razumem zasto jednu duhovnu misao svetoga hocete da dokucite telesnim umovanjem! Zasti ste tolike bukve? nana је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
CecaV Написано Новембар 19, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2014 Ne razumem zasto jednu duhovnu misao svetoga hocete da dokucite telesnim umovanjem! Zasti ste tolike bukve? Duhovna misao ... sa početka ove teme je "... Распад тела - зидање душе. Ако неко оздрави од болести по молитви духовника, то значи да га је болест приближила Богу и научила бојати се Бога, те према томе болест је извршила свој задатак. Ако ли не оздрави, значи да је души таквог болесника болест најпотребнији лек, потребнији него здравље. ...." Ne sećam se da sam čula odvratnije tumačenje bolesti. Dobro je da ovakvi stavovi nisu zaživeli u pravoslavlju, a ni u drugim većim religijama. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 20, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2014 Не, него најпотребнији лек за неизлечиву телесну болест је Бог. (који узгред није створио болест) Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гром Написано Новембар 20, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2014 Duhovna misao ... sa početka ove teme je "... Распад тела - зидање душе. Ако неко оздрави од болести по молитви духовника, то значи да га је болест приближила Богу и научила бојати се Бога, те према томе болест је извршила свој задатак. Ако ли не оздрави, значи да је души таквог болесника болест најпотребнији лек, потребнији него здравље. ...." Ne sećam se da sam čula odvratnije tumačenje bolesti. Dobro je da ovakvi stavovi nisu zaživeli u pravoslavlju, a ni u drugim većim religijama. Трик којем наш интелект прибегава ка нешто не може да разуме је да то прогласи за глупост. Истина је да ће човек највеће мудрости наћи баш тамо где је испрва видео глупост. Само мора да се снађе да избегне одговоре од стране интелекта (оног ђаволка што стоји на левом рамену) и да послуша глас разума (анђелчић који стоји на десном рамени како се то приказује у цртаним филмовима). Овај свет функционише по преавилу да оно што је потребно то ће и бити а оно што није петребно то се неће ни десити. Знајући за ову законитост свети отац је рекао ово што те збуњује. Једна јако велика мудрост која се даје просцетљенима овима што седе у мраку делује као глупост. Sva imena su vec zauzeta and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 Друга Гром Размишљанка Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Новембар 20, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2014 @@CecaV, Цео живот сам неспособна и не вапим за исцељењем! Некад је боље само помирити се са собом и Богом. Јесте, Бог није створио болест, него је допустио.Болестан има два пута: - Да трпи са смирењем, чак и да благодари и осети радост живота - или да ропће на све живо и постане невиђен злобник Kaludjerovic Sreten, CecaV, Sanja Т. and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 20, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2014 Ali zamisli koliko je surovo to sto ocekuje zahvalnost za mucenje i sto planira dodatno da kazni one koji mu ne zahvaljuju na nevoljama. Ајде мало да се договоримо Мурамаса. Мурамаса ти не умеш причати о нечем што не познајеш и та твоја реторика,где покушаваш уоквирено коцкасто потпуно ограничено само на твојој моћи склопљено психологирање у смислу задовољавања досаде, показати само да би био присутан,није добра Зашто би то било битно да нам говориш? У принципу ако покушаваш да нам дојављујеш свет без Бога,то би требало да урадиш са пуно више "вере у твој пут" који би иамо искрен смисао а не само папагајско понављање да Бог не постоји. Ја не би волео, да помислиш како не желимо тебе овде, желимо те али само ако имаш неку референцу за твоје схватање живота а да није уперена само у Божје постојање односно по твом непостојање. Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Новембар 20, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2014 Ali zamisli koliko je surovo to sto ocekuje zahvalnost za mucenje i sto planira dodatno da kazni one koji mu ne zahvaljuju na nevoljama. А ти само замисли колика је велика нетачност и глупост ово што си написао.. Dobro je da ovakvi stavovi nisu zaživeli u pravoslavlju, Цецо, јако је добро што се трудиш да будеш информисана ( једино због тога ти се и обраћам).За ово те неко дебело слагао Sanja Т., Драгана Милошевић, Дуња and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 20, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2014 А ти само замисли колика је велика нетачност и глупост ово што си написао.. Цецо, јако је добро што се трудиш да будеш информисана ( једино због тога ти се и обраћам).За ово те неко дебело слагао Још су у фази човечјег срца,којег признали или не, думру нуму,да га заштите сами. nana је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 20, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2014 Не, него најпотребнији лек за неизлечиву телесну болест је Бог. (који узгред није створио болест) Pa su opet svi fatalno bolesni vernici u bolnicama i primaju hemoterapije, zracenja, radijacije... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 20, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2014 Pa su opet svi fatalno bolesni vernici u bolnicama i primaju hemoterapije, zracenja, radijacije... Наравно. Колико имаш година? nana је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука