Jump to content

Да ли Бог воли фудбал?  

21 члановâ је гласало

1. 1. Да ли Бог воли фудбал?

• Да
      17
    • Не
      5

Препоручена порука

кад већ наших нема, тај што тамо игра неки Србин?

оксиморон на куб! Наравно, не улазећи у остале разлоге, сем овога што си рекао....

Подели на овим сајтовима

Je li mogu ja vas da pitam zašto ćete da gledate SP?

Ja te što prate koje kakve sportove svrstavam u istu grupu ljudi koja prati razne farme, ili razne španske-turske serije. Skoro pa ista stvar.

Nije brate ista,ovdje s eipak gleda neko nacionalno nadmetanje,ja bi gledao da igra Srbija,ovako neću,možda odgledam neku zanimljivu utakmicu,volio bi npr da gledam švabe sa argentincima...

Ja ne pratim sport više,ali nije isto kao ovi što gledaju turske serije i farme,nisu isti motivi za gledanje

Подели на овим сајтовима

Ja te što prate koje kakve sportove svrstavam u istu grupu ljudi koja prati razne farme, ili razne španske-turske serije. Skoro pa ista stvar.

Зато што ја, именом и презименом-Милан Ракић, не гледам фудбал... Не, никако... Не интересује ме нити Лига шампиона, нити остале манифестације таквог типа, СЕМ... Једном у четири године, Милан Ракић се "активира" па купи албум, па скупља сличице, па иде на Теразије да се истим мења, па га ухвати таква "грозница" као да је "рођен" на "Југу" и "Северу", тј. на њиховим "Коповима" приде-ако се то тако каже...

И успут, ако ли игра нека репрезентација из овог нашег вилајета, само том пригодом, навијаћу за њу!

Подели на овим сајтовима

А ето колико је та мајмунчина урадила лоше и фудбалу и односима међу људима, јер, у `рватској "репки" је отприлике исти број Срба, као и у репрезентацији БиХ...

У сретним временима ...covece, pripazi na RECNIK!!!... попут тебе су одмах нестајали из националног корпуса и постајали муслиманима или већ не прљајући веру праотаца . . . .  Стварно је ово време време опасних поплава кад на оволики муљ оста !

Подели на овим сајтовима

И успут, ако ли игра нека репрезентација из овог нашег вилајета, само том пригодом, навијаћу за њу!

slažem se brate,to je zdravo tako i normalno,draže mi i hrvati da pobjede nego neki bogati holanđani,to nema nikakve sumnje,ali ajmo uzeti za primjer recimo da hrvati opet odu jako visoko u finale,pa to od ustašluka ne bi mogao da gledaš,to bi sve bilo zasjenjeno šovinističkom euforijom,jako brzo bi ti se zgadilo to kod njih,oni su u tome jako specifični,kod njih kad rukometaši pobjede na evropskom prvenstvu ne možeš  od njih da živiš godinu dana,ja se toga sjećam dok sam još u Banjaluci živio pa se tamo gledala dosta više hrvatska televizija nego ovdje što se gleda iz razloga što imaju bolji program nego tv stanice po bosni,pa pričam sa te tačke gledišta ako me razumiješ šta hoću da kažem..

e vidiš kod mene je to već ušlo pod kožu  i sada ako ih gledam potpuno sam ravnodušan isto mi pobjedili ili izgubili,zbog njihovog šovinističkog naboja od samih igrača,trenera,televizije i cijele javnosti njihove,nerviraju me

Подели на овим сајтовима

Ja tebe svrstavam u ljude koji vide samo crno belo pa opet nikom nista.

Подели на овим сајтовима

За братски Иран, дабоме!

Какав Иран, држе нам фудбалере у ропству 

Ловре "заробљен" у Ирану!

Горан Ловре, српски фудбалер, не може да напусти Иран пошто му је клуб одузео пасош. Ирански Естегал, чији је Ловре члан, тражи од српског играча да потпише раскид уговора. Ловре, који осим српског поседује и белгијски пасош, за сада без решења.

http://www.rts.rs/page/sport/ci/story/31/%D0%A4%D1%83%D0%B4%D0%B1%D0%B0%D0%BB/1448245/%D0%9B%D0%BE%D0%B2%D1%80%D0%B5+%22%D0%B7%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%B1%D1%99%D0%B5%D0%BD%22+%D1%83+%D0%98%D1%80%D0%B0%D0%BD%D1%83!.html

Подели на овим сајтовима

часни издајници попут тебе

@Marko 123

Ukoliko nisi vec do sad, obavezno procitaj pravilnik foruma. Najstroze je zabranjeno vredjanje bilo kog sagovornika!

Za sad imas usmenu opomenu, ubuduce ide pismena.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Какав Иран, држе нам фудбалере у ропству

Неми га жао, гробарчина стара :Р Човек се навукао на сплавове и луксузан живот, ко му је крив.

За Иран и тачка! 

Подели на овим сајтовима

У сретним временима ...covece, pripazi na RECNIK!!!... попут тебе су одмах нестајали из националног корпуса и постајали муслиманима или већ не прљајући веру праотаца . . . .  Стварно је ово време време опасних поплава кад на оволики муљ оста !

Ја знам да би ти волео да овакви попут мене нестану, али упркос свима и у ИНАТ теби, нећемо нестати... И увек ћемо бити на првим линијама антифашизма насупрот вас таквих!!!

Подели на овим сајтовима

@Marko 123

Ukoliko nisi vec do sad, obavezno procitaj pravilnik foruma. Najstroze je zabranjeno vredjanje bilo kog sagovornika!

Za sad imas usmenu opomenu, ubuduce ide pismena.

Не видим вређање али ако си се намерачио у својему вукоболару имам подобру колекцију кратких псовки да завршиш тај посао уклањања , ја рекох у сретним временима кад је неко изнад својих гледао туђе националне интересе он се комплетно приклањао том народу , зашто и данас неби било ефикасно средство примењиват тај часни чин? Има нас који још данас дан тражимо кости сродника по пространствима БиХ али их нема ни тамо где су животе дали , ни на измештеним гробницама нити испод депонија градских сметљишта....  Било би итекако реалније кад би се поред лапрдања и навео разлог зашто , због чега подржавати неког или неке који нису МИ ма колико нам личили а ми заиста немамо ништа против њиховаа успеха чак насупрот желимо им срећу !!! БиХ је ипак копиле Дејтона којем је данас 18 ти рођендан , никад ал баш никад немам алтернативу за род , веру и име Србиново !

Подели на овим сајтовима

Ја ти рекох да не желим да се ово претвори у политичке приче, јер ипак је ово светско првенство у фудбалу.

Могао бих да ти наведем пар неких не баш омиљених Срба као потенцијалних репрезентативаца неке друге државе да бих ти указао на оно шта мислим, али ја бих да се баталимо политике. Ја сам ти рекао за кога бих ја навијао. Имам своје разлоге исто као што и ти имаш своје и то је то.

Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости...

Подели на овим сајтовима

Pošto nema naših (a ni Rumuna) , prva opcija su mi Japanci , a uz njih Grci i Ganejci ! 

O , zemljo izlazećeg sunca ... 

"Ох, та ја сам Човек! Човек!" 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...