Jump to content

Да ли Бог воли фудбал?  

21 члановâ је гласало

1. 1. Да ли Бог воли фудбал?

• Да
      17
    • Не
      5

Препоручена порука

Цитат
  Цитат

Дана игра Шпанија против... е сад појма немам ко су ови, ал носе дрес са грбом Њемачке, ал им презимена и нису Њемачка... ко ће ти га знати.. У сваком случају ће изгубити :)

Мислиш на разлог због којег се Хитлер окреће у гробу као вентилатор, тј. као на ражњу?  :( (Клосе, Троховски, Подолски, Марин, Какау, Кедира...)

Немачка вс Шпанија: мислим да ће да се понови Герника  greengrin

Od nabrojanih  samo zbog Kakaua radi centrifugu. Ostali su arijevci na koje je veom ponosan. 4chsmu1

Подели на овим сајтовима

Цитат

Добро,мори,није Швабама лоше ни треће место које освојише...мада ми је,руку на срце,жао што треће место не освоји Уругвај.confused1

I meni  confused1 . Uvek pogodim ko ce da izgubi cim ja navijam za taj tim odma pisi propalo.

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат

Добро,мори,није Швабама лоше ни треће место које освојише...мада ми је,руку на срце,жао што треће место не освоји Уругвај.confused1

I meni  confused . Uvek pogodim ko ce da izgubi cim ja navijam za taj tim odma pisi propalo.

confused1

Да знаш да је и са мном тако...барем је тако било до овог светског првенства.Овај пут сам погодио да ће Шпанија бити у финалу.Нико од мојих пријатеља,па ни ја,не може да верује да сам погодио. confused

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

Napeto, napeto...španjolci su nešto bolji i konkretniji...

Videćemo...još 15tak minuta.

Inače čika Toma što radi noćnu smenu u trafici, je prva kolateralna žrtva ovog svetskog prvenstva. Do sada je imao nadimak Toma "Nos" a sad čujem da su ga prekrstili u Toma "Vuvuzela". 0212_rolleyes

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат

Шпанија је светски првак!!!   0212_rolleyes

Цитат

Oktopod Pol VS kladionice: 8 - 0  dada ispoštovao je  4chsmu1

То значи да је хоботница добра за клопу  s.o.s.

Dokazao je da su hobotnice pametnije od "volova". Primer kladioničara: promašio sam 7 od 8 mečeva, dok Pol ima skor osam od osam  s.o.s.  s.o.s.

Подели на овим сајтовима

Za razliku od ostalih prvenstava (mislim na Evropska i Svetska prvenstva) ovo u South Africa je bilo najbednije 0212_rolleyes

Подели на овим сајтовима

Цитат

хехехехе интересантна хоботница да је све погодила , питам се дал су све хоботнице видовите  0212_rolleyes

Mislim da je hobotnica Pol najverniji klijent Milana Tarota  4chsmu1 mada, definitivno ubija neizvesnost u fuzbalu... ОКТОПОД РУЛЗ  s.o.s.

ps. ne mogu da ti opišem kako se osećam jadno što sam dobio opkladu u gajbu piva zahvaljujući tome što sam se oslonio na "mišljenje" stručnog konsultanta - OKTOPODA  s.o.s.  s.o.s.  s.o.s.  dada

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...