Jump to content

Да ли Бог воли фудбал?  

21 члановâ је гласало

1. 1. Да ли Бог воли фудбал?

• Да
      17
    • Не
      5

Препоручена порука

Najboljin je bio komentator utakmice, kaže: Maradona je podigao ruke u vazduh, a na svakoj ruci ima po sat  29dz8zk s.o.s. .....

Ма на почетак је реко да нису они овде дошли да победе него да тријумфују.

ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА

Подели на овим сајтовима

Е сад сам се увредио опасно...

Изгледа да су ме провалили да са их провалио па су урадили супротно од онога како сам ја предвидео.

Па цео Бундестаг је дошао да гледа утакмицу на чело са госпођу Меркел (у себи изговарам један мањи арсенал псовки).....

после једно 15 мин.

И тако моји фаворити изпадоше и сад нема за кога да навијам (у себи изговарам још један арсенал псовки).....

после једно 15 мин.

Сад сам заступник нове теорије каја је базирана на чињенице. А то је да ће Шпанци да освоје СП јер кад се ономад играла лига шампиона ни један шпамски клуб није ушао у полуфинале.

ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА

Подели на овим сајтовима

Pomalo mi je krivo što su izgubili Paragvajci (pomalo, ne mnogo). Najviše mi je žao zbog one sestrice manekenkice (afera mobilni t.) koja je sada toliko tužna. Nekako ne mogu da se ne poistovetim sa njom.

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

Meni je jako drago zbog Argentinaca (jer me Maradona uzasno nervira... ), a zao zbog Paragvajaca cista sreca onaj gol, a penali  :0104cheesy:

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...