Jump to content

Да ли Бог воли фудбал?  

21 члановâ је гласало

1. 1. Да ли Бог воли фудбал?

• Да
      17
    • Не
      5

Препоручена порука

А реално ми је и драго због тога, понашају се бахато, купили су Гецеа из Борусије само да не би играо Борусији а у Бајерну ни не игра, отерали Хајкенса после онакве сезоне, заслужили су да пукну...

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

али пази, они су разбили тика-така једном другачијом игром, коју је смислио Јуп Хајкенс, а сада Бајерн са Гвардиолом покушава да игра тика-таку а Реал је против њих играо оно што је Бајерн играо са Хајкенсом... Тако да не верујем да ће Бајерн опет бити нешто док покушава да игра тика-таку, све захваљујући Гвардиоли...

Imao je Bajern i vecih kriza od tika-taka koliko se secam.

Подели на овим сајтовима

Ковињало је тренутно најбољи фудбалски коментатор на РТС-у. То довољно говори о квалитету осталих...   :(

Ја и не гледам више текме прко РТС-а, нема емоције, као да гледам Шекспира. Али зато румуни кидају (RTV1)! Проверено!

Иначе једини добар коментатор на РТС-у јесте Душко Кораћ ;)

Подели на овим сајтовима

П Е Т А Р Д А!!!

A van Persi ih je načeo - po meni je njegov gol najlepši

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Нисам био у прилици да одгледам ову ноћашњу, био мало да се посолим па на фудбал, али ови што су гледали прво рекоше ми да се Шпанија понашала препотентно и да је 1:1 на полувремену. Шта се после дешавало?

На бет365 постоји опција повратка новца, тј. у неком тренутку утакмице, ако ти резултат иде на руку, понуде ти одређену своту новца да подигнеш у том тренутку. Мом другару су нудили солидан износ код 1:0 за Шпанију, а притом би чекао и Чиле ноћас, али ми он управо прича да је Шпанија у том тренутку била много боља и да није прихватио понуду.

Иначе, мислим да ће Чиле да заблиста.

Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости...

Подели на овим сајтовима

Иначе, мислим да ће Чиле да заблиста.

засад одлично мислиш :) 

• Волим 1

"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Imao je Bajern i vecih kriza od tika-taka koliko se secam.

ма јесте, то стоји, само ми није јасно што су мењали концепцију сад кад су могли да доминирају још..

Подели на овим сајтовима

Шта би са Шпанијом у другом?!

Гавросаурус је лепо рекао, Шпанија не личи на ону шампионску екипу... Други гол, дуг пас, ненормално добар пријем Робена, наместио на ногу лепо и 2-1. Трећи гол из прекида, можда фаул над Касиљасом (по мени лично није, јер мислим да су голмани презаштићени) и гол главом за 3-1. Велики кикс Касиљаса за 4-1 и још једна магија Робена за 5-1. И плус још две шансе чисте за Холандију. По мом мишљењу Холанђани су више желели победу, страственије су играли, плус пар грешки Касиљаса и плус лудачки добри потези Персија и Робена, чист индивидуални квалитет...

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

Е па, јес' да навијам за Јужноамериканце, али су ме одушевили Костариканци(то што сам одгледао док траје прекид кошарке). Голове су дали момак од 21. годину - Кембел из Олимпијакоса, момак коме је то први гол за репрезентацију уопште - Дуарте и момак којем је то био први контакт са лоптом, а последњи гол је дао прије године - Урењи! Е то је фудбал.

Подели на овим сајтовима

Вучић рекао Меркеловој да жели да будемо партнери, а Мажић показао како то партнерство изгледа у пракси са наше стране. :-)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...