Orthophill Написано Децембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2014 У праву си, стварно је недолично ословљавати вашу државу коју је основао Велики Александар Македонски са бјрм. Значи у креманска пророчанства пише да ќе вл. Јован да буде ослобоѓен у сваки случај? Супер! А који статус ќе да добије МПЦ? Ти ме волиш, ал ја не осећам. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан-Марковић Написано Децембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2014 Значи у креманска пророчанства пише да ќе вл. Јован да буде ослобоѓен у сваки случај? Супер! А који статус ќе да добије МПЦ? Архиепископ је апсолутно слободан (погледати поруке изнад) Шта је то МПЦ? "Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски "Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник http://www.serbian-iconography.com/ www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Orthophill Написано Децембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2014 Архиепископ је апсолутно слободан (погледати поруке изнад) Шта је то МПЦ? Да ти да Бог и тебе ту слободу! Мени је јасно да је узалуд долазио митрополит Иларион, јер ви више волите римског папу, него нас Македонце. Нека ви Бог да по вашу љубав и на овај и на онај свет! Ти ме волиш, ал ја не осећам. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан-Марковић Написано Децембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2014 Мени је јасно да је узалуд долазио митрополит Иларион Долазио је, да предводнике комуњарске творевине (коју ти називаш "мпц"), а превасходно народ (кога су ти исти комунисти отуђили од матице Србије и именовали са "Македонци") врати Православној Цркви. "Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски "Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник http://www.serbian-iconography.com/ www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Orthophill Написано Децембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2014 Долазио је, да предводнике комуњарске творевине (коју ти називаш "мпц"), а превасходно народ (кога су ти исти комунисти отуђили од матице Србије и именовали са "Македонци") врати Православној Цркви. Ти ќеш мени да кажеш шта сам по националности??? Ти ќеш мени да кажеш у коју државу живим? Алооо! александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 Ти ме волиш, ал ја не осећам. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан-Марковић Написано Децембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2014 Ти ќеш мени да кажеш шта сам по националности??? Ти ќеш мени да кажеш у коју државу живим? Алооо! Уз дужно поштовање, у претходној поруци сам само рекао истину. А ти имаш слободу да изабереш да будеш по националности и марсовац (ако може боље и православан, него у расколу са свима). "Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски "Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник http://www.serbian-iconography.com/ www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Калеидоскоп Написано Децембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2014 Ви, бре, ко да сте пали с Марса!!!са ваше мржње или без ње, овај спор ће се решити, и то ускоро. А за терор у име Духа, можемо причати до сутра, само уста говори (или у овом случају, прсте типкају) онако како срце осећа. Можда ће некоме значи ово, али ваљда неће. Али, авај, свако добро свима уочи Рождества Христовог.И немојте закључати врата! Orthophill је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 31, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2014 umesto svadja setimo se molitveno i ove noci mitropolita Jovana........ Dexi, nana and Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука