GeniusAtWork Написано Новембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2014 Gejmeri su lejmeri, kada nisu hejteri i flejmeri! https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Новембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2014 Od besnog feministickog napada na jednog naucnika, dosli smo do toga da su gameri zlo. Vrlo neobican razvoj situVacije... To su činjenice. Većina su takvi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2014 I dalje ste izgubljeni u tome dal pricamo o zenama ili o feminuzmu... Dok to ne rascistite nema dalje. Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2014 To su činjenice. Većina su takvi. Paznja! Neko je hakovao juanov nalog!... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2014 I dalje ste izgubljeni u tome dal pricamo o zenama ili o feminuzmu... Dok to ne rascistite nema dalje. Sve vreme pricamo o feministkinjama (zena+feminizam), spavas na casu, a? C, c, c... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Новембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2014 Ad nauseam: patrijarhat/seksizam/sistem stereotipnih uloga i osobina je taj koji uči da su žene nežni cvetići koji nisu odgovorni ni za šta i smeju da biju koga hoće i treba da zavode svojim izgledom. U takav sistem misli mogu da se upecaju i muškarci i žene. Ne krivim za to muškarce, kao što Mlađoni tvrdi, već sistem ideja. Ja kao feministkinja ne prihvatam "Pusti je neka ona uzme igračku, ona je devojčica!" od majke ili oca nekog dečaka sa kojim se moja kćerka pobije oko igračke. Ne treba tući slabije, ali ako se dvoje dece približno iste snage pokače, nema nikakve veze ko je od njih kog pola. Moja kćerka zna da ne sme da bije slabijeg - a voli da se pobije. Muškarci su u velikoj meri uobraženi i razmaženi. Znam lično gomilu primera. Muškarci napuštaju porodice, siluju, biju žene, ubijaju žene. Ja ne kažem da su muškarci prosto takvi. Krivim kulturu i vaspitanje za veliki deo onoga što je loše kod pojedinih muškaraca. Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2014 Muškarci su u velikoj meri uobraženi i razmaženi. Znam lično gomilu primera. Muškarci napuštaju porodice, siluju, biju žene, ubijaju žene. Pa jesu. Al tu nije problem u "feminizmu" "Stereotpima" "muskarcima" i "zenama" vec u tome sto ljudi prave razmazenu i uobrazenu decu. ali u svetu bez nasilja, zena je u prednosti, jer ima alat.. seks.. ima resurs koji je vredniji vise od svega i kojim raspolaze.. i zato ce uvek biti vise uobrazenih zena nego muskaraca.. jer ce uvek muskarac pokleknuti ispred zene za seks.. pa ih tako zene kao kucice treniraju - seksom. Kad su dobri - nagrade ih seksom, kad su losi ne daju im seks... Ima tu josh svari koje ne uzimsa u obzir.. dakle ako ti stvarno mislis da je problem to sto "devojcice oblace u roze" veze nemas.. problem je u tome sto zene imaju monopol nad seksom... Evo sad cu da ti objsanim sta je problem, taj monopol jednom prostom slikom.. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2014 Ja ne kažem da su muškarci prosto takvi. Krivim kulturu i vaspitanje za veliki deo onoga što je loše kod pojedinih muškaraca. Ne trebas kriviti kulturu i vaspitanje, vec trebas kriviti te individue. Trebas kriviti i kritikovatai i osudjivati takvo ponasanje. Svako donosi svoje odluke. Mani se tog kulturnog marksizma.. kriminal je recimo jedna od tema koja me mnogo zanima.. mnogi gansteri su ziveli u super porodicaama i imali ssvim pristojno vaspitanje.. Al capone naprimer.... Kada feministkinje pricaju o kutluri i vaspitanju njima je cilj da uvedu zakone koji ce da prisiljavaju "kulturu" i "vaspitanje" kakve oni smatraju da treba.. razmisli da li to zelis da podrzvas.... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2014 Muškarci su u velikoj meri uobraženi i razmaženi. Znam lično gomilu primera. Muškarci napuštaju porodice, siluju, biju žene, ubijaju žene. Ja ne kažem da su muškarci prosto takvi. Krivim kulturu i vaspitanje za veliki deo onoga što je loše kod pojedinih muškaraca. Aj` sad. Ko se snadje, svaka cast. Млађони је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2014 Aj` sad. Ko se snadje, svaka cast. a dobro to su neki ispadi koje je nemoguce izbeci.. u zelji da izrazimo neko misljenje mi malo "preuvelicamo" damo neki ton drame.. ... razumem je ja .... mad se slzem sa njom.. vecina muskaraca su (cast izuzecima) sve samo nisu muskarci.....ja ih zovem socijalni gmazovi.. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2014 Muškarci napuštaju porodice Ovako izgleda zivot samohranog tate troje decice "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2014 vecina muskaraca su (cast izuzecima) sve samo nisu muskarci Ne, to bas nije nimalo tacno. I ja zivim u istoj zemlji, nisam na Mesecu. Ima ih, to je jasno, ali su daleko od bilo kakve vecine. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Новембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2014 Mlađoni, ukucaj u Google "patriarchy hurts boys" "patriarchy hurts men" "sexism hurts boys" sexism hurts" men i sl. i dobićeš gomilu članaka o ovome o čemu govorim. Najozbiljnije. Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Новембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2014 zene koje su u velikom broju uobrazene i razmzene.. Na to sam referisala. Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Новембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2014 Ovako izgleda zivot samohranog tate troje decice Pa znam. To sve vreme govorim. Vama se jedino analognim ironičnim primerom može pokazati koliko vam je falična logika, ali vi onda to ne razumete. Da je u pitanju bilo uopšteno stereotipisanje o ženama, a da sam ja rekla "Ne, nemojte tako, žene su, kao i muškarci, individue odgovorne za svoja dela, a svi smo pod uticajem društva - evo primera gde to nije tako" vi biste rekli "To je izuzetak, ta žena je u stvari muškarača, ali žene su ipak takve." Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука